Topuk dikeni olmasindan korkuyorum canım ya.internette öyle diyor.ama dedigin gibi cok hareketli bir dönemdeyim.Çok fazla ayakta vakit geçiriyosan ondan olur. Markette çalışırken aynısı bende de oluyodu. Sabahları uzun süre basamıyodum.topuğuma bıçak saplanıyodu. Bu ara gene başlar kesin. Bütün gün ayaktayım
İnternete bakma. İnternetteki yazılara kalsa hepimizin üç ay içinde ölmesi lazım her belirtiyi kansere bağlıyo.çok fazla ayakta kalmaktan oluyo. Kötü düşünme ama doktoru da ihmal etme kuzumTopuk dikeni olmasindan korkuyorum canım ya.internette öyle diyor.ama dedigin gibi cok hareketli bir dönemdeyim.
Nasıl yardımcı ola bilirim mium?ne yaptın?hall edecek bi yol buldunmu?işyerine güvenli ağ yaptılar
bilgisayarlar internete girmiyor
bu çok büyük bir sorun
napacağız
_AYNURA_ help meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Tamam canım saolİnternete bakma. İnternetteki yazılara kalsa hepimizin üç ay içinde ölmesi lazım her belirtiyi kansere bağlıyo.çok fazla ayakta kalmaktan oluyo. Kötü düşünme ama doktoru da ihmal etme kuzum
Kız Lunya de bakem kaç kilosun sen?İyi akşamlar , menümü gecikmeden vereyim
Sahur:Eki Görüntüle 2125922
İftar; cacık, soğanlı biberli tavuk ciğer
Su: şimdilik 1.5 lt, yatmadan 2 ye tamamlarım.
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
@begum75
@MiuLego
Geçmiş olsun canım...topuk dikeni o kadar da zor bi şey deyil.benim kvde de vardı bi kaç ilaçla tedavi olup iyileşti...Tamam canım saol
Miu nun bugün odevi var yetişmesi lazımmış belki hemen cevap veremez canunNasıl yardımcı ola bilirim mium?ne yaptın?hall edecek bi yol buldunmu?
Benim aklıma birşey geliyor ama söylememNasıl yardımcı ola bilirim mium?ne yaptın?hall edecek bi yol buldunmu?
Benimki de öyle.. bura ara çok hareketli ve iştahsız..Kafayi yemem yakindir
Bu bebem durmuyooo spor yapmıyorum
Saol aynuram icimi biraz rahatlattin.Geçmiş olsun canım...topuk dikeni o kadar da zor bi şey deyil.benim kvde de vardı bi kaç ilaçla tedavi olup iyileşti...
Rezene cayi iyi gelir canim gaz ve siskinlige.stresin kilo yaptigina inaniyorum canım.Kızlar wc sorunum yok şükür.. öle gaz yapacak bişi de yemedim ama karnım çok şiş ve gaz var resmen.. iftardan önce de tartıldım artı çıktımneden olur ki acaba? Kaç gündür stres ve uykusuzluk var o yapar mı??
Tamam tatlım teşekkürler...Miu nun bugün odevi var yetişmesi lazımmış belki hemen cevap veremez canun
hedefin kaç pekiii?65.5 diyelim
Rezenem yok ama tane kimyon da iyi geliyo dur demliyim de içim..Rezene cayi iyi gelir canim gaz ve siskinlige.stresin kilo yaptigina inaniyorum canım.
Biz onu özelden konuştuk amaaaBenim aklıma birşey geliyor ama söylemem
Evet o da iyi gelir canım.Rezenem yok ama tane kimyon da iyi geliyo dur demliyim de içim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?