- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Cok aşırı huysuz yaBenimki de öyle.. bura ara çok hareketli ve iştahsız..
Canım geçmiş olsun dişi kesmiştir muhtemelen. Bir sey olmaz ama şişip morarabilir soguk bir seyler koy bence.Menü yazayım kızım ağzının üstüne düştü üst diş eti kanıyor bişey olur mu Ki
Sabah6. 30
1 dilim peynir 1 yumurta 1 zeytin domates salatalik roka
Öğle 12.30 15 yer fıstığı
14.30
Ara 4 hurma
Aksam 18.00
1 kepçe mercimek corbası 4 yk kuru börülce yemeği salata 2 yk bulgur
19.00 1 türk kahvesi 2 hurma
Spor 1 saat tempolu yuruyus @MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
.
Kuzum kimyon demle de iç rahatlarsınKızlar wc sorunum yok şükür.. öle gaz yapacak bişi de yemedim ama karnım çok şiş ve gaz var resmen.. iftardan önce de tartıldım artı çıktımneden olur ki acaba? Kaç gündür stres ve uykusuzluk var o yapar mı??
Geçmişi okumadan atladımRezenem yok ama tane kimyon da iyi geliyo dur demliyim de içim..
Ben de erken yatacaktim güyaUyumus kalmisim yorgunluktan..herkese iyi geceler
Cnm akşam saati az ama saati geç değil miKimse konuşmadı benimle alacağınız olsun
Ben de menümü bırakıvereyim şuracığa.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10:45
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Salatalık,maydonoz,nane
Öğle 13:15
Sebzeli 1 yumurtalı omlet
Ara 17:00
Beyaz çay
2 gün kurusu
Akşam 20:00
4 yk kıyma
Yarım kk peynir
Salatalık , domates
2,5lt su
Spor ev temizliği
@MiuLegoWhiteblacklife
Kadınların işi hic bitmez bacmİyi geceler kızlar. Çok istiyorum gelip sizinle muhabbet etmeyi ama olmuyor işte
Yine çok yoğun günler geçiriyorum. Bugün mutfağı temizledim. Evi temizledim. Üstüne annemler geldiler. Yarın ablama misafir geliyormuş. Minik bebeği var. Yardım amaçlı birşeyler hazırladım. Şimdi oğlumu uyuttum. Daha hazırladıklarımı kaba koyup dolaba kaldırmam lazım. Ama ben oturdum kaldım.
Ne çok konuştum. Velhasıl çok çalıştım
Eee sizden naber
Hedef 60hedefin kaç pekiii?
Kuzum oruçta vücut tüm gün susuz kaldığı için içtiğin suyu vücut tutuyodur.bi çeşit önlem alıyo yani kendince, normal yani. Suyunu iftardan sonra bol bol iç.Kızlar wc sorunum yok şükür.. öle gaz yapacak bişi de yemedim ama karnım çok şiş ve gaz var resmen.. iftardan önce de tartıldım artı çıktımneden olur ki acaba? Kaç gündür stres ve uykusuzluk var o yapar mı??
Mali regl oldunmu kizKuzum oruçta vücut tüm gün susuz kaldığı için içtiğin suyu vücut tutuyodur.bi çeşit önlem alıyo yani kendince, normal yani. Suyunu iftardan sonra bol bol iç.
Canim yat karnini saat yonunde masaj yap fayda sagliyor gercektenRezenem yok ama tane kimyon da iyi geliyo dur demliyim de içim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?