Duydumda atagi hic takip etmemistm bakim bakalmBüyüme atakları olur canım dönem dönem, netten bak bir . O dönemlerde huysuz olur ağlar daha çok ilgi ister vs. Her büyüme atağı sonrası bebeğin yeni bir şey öğrenmiş olur misal emeklemek ne bileyim konuşmak vs gibi. Sen bak nete anlarsın zaten dediğim şeyi
Ay ne guzel kefaret orucu 61 gun her insan omrunde 1 defa tutmaliAllah kabul etsin şimdiden :)
Benim annem on beş gündür tutuyormuş, ramazana kadar tutacakmış yine, her sene yapar oldu böyle nasıl dayanıyor hayret ediyorum üç ay
Keşke bizde yapabilsekAllah kabul etsin şimdiden :)
Benim annem on beş gündür tutuyormuş, ramazana kadar tutacakmış yine, her sene yapar oldu böyle nasıl dayanıyor hayret ediyorum üç ay
Aynen canım kardeş önemliHepsiburada sitesinden aldım canım bugün gelir herhalde
Bizimde 2 düğün var şuanda biri kız kardeşim biri kuzenim bakalım daha çıkar mıkuzen önemli değil de abla olduğum için kız kardeşimde çok iyi bir şey bulmak istiyorum
günaydın kaptan inşallah öyle olur cumaya ne kaldıGünaydın canlaaaaar
Salı sallanmasın sıkı tutalım
Harika eksi gördüm haberleri bekliyorum
günaydın canımGünaydın...
eve gidince atayım kuzu yeni gördümİri kemikli yaw, küçükken bile büyük bir kediydi hele bir boynu, kafası bar kocaman
Foto isterük
Saol canımTopuk dikenine benziyor. Öyleyse de üzülme iki üç seansla slikon tabanlıklarla çözülüyor sorun. Annemde çıkmıştı daha yeni, seansa gitti iyi şimdi. Gecmis olsun canım
Oldum da ikinci günü kesildi anlamadım niyeMali regl oldunmu kiz
Oldum da ikinci günü kesildi anlamadım niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?