- 29 Temmuz 2016
- 5.462
- 15.393
- 248
- 28
Mortim yine sen yeneceksin gibi bida senle morti olmam psikolojm bozluoMelegiimm22
Menu
Sabah 2 yumurtali maydonozlu peynirli zeytinli omlet cay 3 ceviz
Oglen
2 parca tavuk 1 kase salata 2 kasik mantar
Aksam
Yogurt 5 tane hurma
Az once biberli limonlu yogurt
Su 1 litre cok icemedim bugun
Ben sen diyorum
İri kemikli yaw, küçükken bile büyük bir kediydi hele bir boynu, kafası bar kocamankız seninkiler hiç 7,5 kilo gibi durmuyor, demekki iri kemikliler(uzunlar). benimki 5,5 kilo ama kafa vücuda göre minnoş duruyor
Ben sen diyorum
Pilav için ne kullanılıyo cnm orda??
Hippo anlamadım, pişirmek için mi , pirinç mi?Pilav için ne kullanılıyo cnm orda??
Pirinç mi yani??Hippo anlamadım, pişirmek için mi , pirinç mi?
Heee evet canım, burda bulgur vs yok. Pilav birtek pirinçten yapılıyorPirinç mi yani??
Çok şükür canımKızlar uzun bi ağaç vardı elektrik direğine değmiş alev almış ordan merdiven boşluğundaki pencereler yanmış. Şükür evlerde bişi yok..
Bende sahura kalktımNaaaapıyonuz gece gece uyuyonuz mu
Ben boyun ve boğaz ağrısı ile uğraşıyorum, döndüm durdum, sonra oğlan uyandı onu babaya devredip sahurumu yaptım, şimdi ben devraldım, yerine yatırıcam uyursa iki saat daha uyumaya çalışırım bendehiç uykum yok çok ilginç. Hurma diyeti yapanlar hep yazmıştı bunu uyku saati çok az olsa bile yetiyor dinç olunuyor diye böyle olursa en çok benim adam sevinir sabah küçüğe o bakıyordu ben uyuyordum bir saat çünkü
Benim çok etkiliyor uykusuzluk stresBu arada uyku çok önemli biliyorum ama bu aralar çok düzensiz olacak kilo vermemi çok etkiler mi bugün sabah iki saat uyudum sadece şimdi biraz uyuyup gece yine uykusuz kalıcam
Allah kabul etsin şimdiden :)Bende sahura kalktım
Topuk dikenine benziyor. Öyleyse de üzülme iki üç seansla slikon tabanlıklarla çözülüyor sorun. Annemde çıkmıştı daha yeni, seansa gitti iyi şimdi. Gecmis olsun canımKizlar benim iki haftadir bir problemim var.biraz dinlenip ayaga kalktigimda sol ayagimin topuk kismi cok agriyor zor yürüyorum.biraz yürüyünce azaliyor hatta uzun yürüdügünmde hissetmiyorum ama sabah yataktan kalkmak isgence.10 dk dinlensem kalkinca sanki bisey batiyor gibi basamiyorum üzerine.sizin yada bildiginiz birinin basina geldi mi,persembeye randevu aldim dra gidecegim.ama korkuyorum.
Esraaaaaaa napıyon kız nefes almak yerine spor mu yapıyon@nehirnil111 spora ekleme 30 dk bölgesel 200 ip daha toplam 500 puan oldu bugun
O dediklerin bende ödem tartıda artı yapar hepKızlar wc sorunum yok şükür.. öle gaz yapacak bişi de yemedim ama karnım çok şiş ve gaz var resmen.. iftardan önce de tartıldım artı çıktımneden olur ki acaba? Kaç gündür stres ve uykusuzluk var o yapar mı??
Büyüme atakları olur canım dönem dönem, netten bak bir . O dönemlerde huysuz olur ağlar daha çok ilgi ister vs. Her büyüme atağı sonrası bebeğin yeni bir şey öğrenmiş olur misal emeklemek ne bileyim konuşmak vs gibi. Sen bak nete anlarsın zaten dediğim şeyiCok aşırı huysuz ya
Surekli ilgi istiyo koynca agliyo
Yurutectede durmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?