kaptan ben regl oldum cumaya nasıl olacak şimdi
Kuzum birşey olmayacak güzel günde olmuşsun regl cumaya iner.. yapacak nirşey yok regl hayatımızın bir parçası.. az tuzlu beslenip boool su tüket ki ödem olmasınkaptan ben regl oldum cumaya nasıl olacak şimdi
Olamadim canım.sen bilirsin.günaydın canım sen regl oldunmu ben bugün oldum bu hafta değilde diğer haftalarda yarışalım
@pamukşeker19
tamam kaptanicemKuzum birşey olmayacak güzel günde olmuşsun regl cumaya iner.. yapacak nirşey yok regl hayatımızın bir parçası.. az tuzlu beslenip boool su tüket ki ödem olmasın
mali biz senden iyice şuphelenir olduk daha gelmezse test yap istersen üstüne görme felan olursunOldum da ikinci günü kesildi anlamadım niye
Allah kabul etsinİyi akşamlar , menümü gecikmeden vereyim
Sahur:Eki Görüntüle 2125922
İftar; cacık, soğanlı biberli tavuk ciğer
Su: şimdilik 1.5 lt, yatmadan 2 ye tamamlarım.
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş
@nehirnil111
@begum75
@MiuLego
Yok canım normal adet gibi geldi de erken kesilecek sanırım az az devam ediyo ama normalde 5 gün sürerdimali biz senden iyice şuphelenir olduk daha gelmezse test yap istersen üstüne görme felan olursun
Kiyamam ona gecmis olsunMenü yazayım kızım ağzının üstüne düştü üst diş eti kanıyor bişey olur mu Ki
Sabah6. 30
1 dilim peynir 1 yumurta 1 zeytin domates salatalik roka
Öğle 12.30 15 yer fıstığı
14.30
Ara 4 hurma
Aksam 18.00
1 kepçe mercimek corbası 4 yk kuru börülce yemeği salata 2 yk bulgur
19.00 1 türk kahvesi 2 hurma
Spor 1 saat tempolu yuruyus @MiuLego @Whiteblacklife @nehirnil111
.
hmm öyleyse bilmem benim 10 gün suruyorYok canım normal adet gibi geldi de erken kesilecek sanırım az az devam ediyo ama normalde 5 gün sürerdi
Benim doktorun dedigine gore yaparKızlar wc sorunum yok şükür.. öle gaz yapacak bişi de yemedim ama karnım çok şiş ve gaz var resmen.. iftardan önce de tartıldım artı çıktımneden olur ki acaba? Kaç gündür stres ve uykusuzluk var o yapar mı??
Dun ben de eve gelince koltukta sizmisim bugun izin alip 7 de ciknaya calisacagim pztesi tum dinlennisligimi aldi goturdu kara pazartesiKimse konuşmadı benimle alacağınız olsun
Ben de menümü bırakıvereyim şuracığa.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10:45
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Salatalık,maydonoz,nane
Öğle 13:15
Sebzeli 1 yumurtalı omlet
Ara 17:00
Beyaz çay
2 gün kurusu
Akşam 20:00
4 yk kıyma
Yarım kk peynir
Salatalık , domates
2,5lt su
Spor ev temizliği
@MiuLego @Whiteblacklife
Allah kabul etsin sporu bugun telafi edersin
Allah kabul etsinNaaaapıyonuz gece gece uyuyonuz mu
Ben boyun ve boğaz ağrısı ile uğraşıyorum, döndüm durdum, sonra oğlan uyandı onu babaya devredip sahurumu yaptım, şimdi ben devraldım, yerine yatırıcam uyursa iki saat daha uyumaya çalışırım bendehiç uykum yok çok ilginç. Hurma diyeti yapanlar hep yazmıştı bunu uyku saati çok az olsa bile yetiyor dinç olunuyor diye böyle olursa en çok benim adam sevinir sabah küçüğe o bakıyordu ben uyuyordum bir saat çünkü
Alisiyordur vucudu mutlaka allah kabul etsinAllah kabul etsin şimdiden :)
Benim annem on beş gündür tutuyormuş, ramazana kadar tutacakmış yine, her sene yapar oldu böyle nasıl dayanıyor hayret ediyorum üç ay
Hayat orda nasilordaki servis kaşıkları küçük mü? kaç yemek kaşığı?
A ha bak bu onemli tutunma kanamasi olabilir sen hala inatla test yapma. Bak bebek adim adim geliyir olabilir.Oldum da ikinci günü kesildi anlamadım niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?