yok bu kez pijamalarla tartıldımYanı bak bi ben değilStorm- miuda inanmıyor anam kız geçen hafta hepimizi perişan etti hep beraber agliyok zirliyok peçeteler havada uçuşuyor meğer kahvaltı edip kıyafetleriyle tartilmisya şuanda kabaninla tartılmış olabilirsin
Demedimmi medyummuyum neyimevet cumaya yaparım bişeyler işte
ama üstümle başımla tartıldım artıdayım işte
Ama hatırlıyorum ben sen bi zaman tartı fotosu atmıştın ekoseli bi pijaman varmi pembeliyok bu kez pijamalarla tartıldım
Hahahhahaa ne var az heyecanlandırmış siziYanı bak bi ben değilStorm- miuda inanmıyor anam kız geçen hafta hepimizi perişan etti hep beraber agliyok zirliyok peçeteler havada uçuşuyor meğer kahvaltı edip kıyafetleriyle tartilmisya şuanda kabaninla tartılmış olabilirsin
Bak ya yine mi hahahaha o zaman eksidesinevet cumaya yaparım bişeyler işte
ama üstümle başımla tartıldım artıdayım işte
Bilmiyorum rezil olcam derste biraz da azar işitebilirim bilmiyomnapcan peki
Sen handeyi çözmüşsün dostumDemedimmi medyummuyum neyim
yok o ben değilim ekoseli pijama giymiyorum ben hiçç tarzım değilAma hatırlıyorum ben sen bi zaman tartı fotosu atmıştın ekoseli bi pijaman varmi pembeli
canım ben ilk gün yapamam bilgin olsunKızlar sporlar yapılıyor değil mi???????
Spor tablosunda bu hafta dolu dolu skorlar görmek istiyorum.. azsporu asla kabul edemem. Sporsuz verilen kiloya karşıyım biliyorsunuz
neden kuzucum? ağrın mı oluyor?canım ben ilk gün yapamam bilgin olsun
Geç tabiki canım. Dün öyle oldu artık yapacak birşey yok.Cnm akşam saati az ama saati geç değil mi
Canım ya sen de geç çıkıyorsun işten. Allah kolaylık versinDun ben de eve gelince koltukta sizmisim bugun izin alip 7 de ciknaya calisacagim pztesi tum dinlennisligimi aldi goturdu kara pazartesi
7.kattayim ula Allahtan arti degilimArtıda olanlar kendini camdan aşağı atabilirizin veriyorum
Sagol ex mortimGeç tabiki canım. Dün öyle oldu artık yapacak birşey yok.
Bu arada ben eski mortimi tutuyorum bilgin olsunmatematik61
Canım ya sen de geç çıkıyorsun işten. Allah kolaylık versin
oluyor kaptan aksama doğru olmazsa yaparım inşallahneden kuzucum? ağrın mı oluyor?
hala şişkosunnBu arada günaydınınız
Yazlıkları baharlıkları çıkardım dün. Büyük kısmı geniş geldi. Daraltabildiğimi daraltacam daraltamadığımı da verecem
Bir deri ceket gördüm unutmuşum ... 44 beden
Çoh zevk alıyorum kızlar şu an harika...
Eeee geçen sene bu zamanlar 82 kiloydum
dün değildim ama şuanda buralardayım iğdem söyle kuzum@MiuLego buralarda mısın de hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?