Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bu menüde akşamki pilav

Yaw tel. İn internetini açıp WiFi olarak o ağdan bilgisayara bağlanamaz mısın bildirimler bs için?

@MiuLego sen benim alıntımı görmedin mi?

Bende böyle dedim. Bazen kendi netimden bağlanırdım ben pc ye

canlarım.. bizim işyeri yüksek güvenlikli bir işyeri.. hani gizli kalması gereken işler vs var.. dolayısıyla o iş evlerimizde yapılır ama bizim işyerinde olmaz.. zaten adamlar bu yüzden gizli ağ kurdular hiçbir şekilde internete girmiyor bilgisayarlar.. hadi ki girdi.. bunu güvenlik açığı olarak görüp soruşturma bile açarlar hakkımda.. bilgisayardan hiçbirşekilde internete girilmeyecek diyorlar.. tüm yeni yapılanma bu yüzden zaten..

Allahımmm şunun şapşikliğine bak ya yiyicem ben bu hayvanı birgün

Eki Görüntüle 2125828

Bunu da tatlı niyetine gömerim göbekten başlayıp, minik bonibonum benim

Eki Görüntüle 2125829
Eki Görüntüle 2125833

Bu da süprüz yemek, diyet bitince yerim koca totolu küçük emrah bakışlım benim

Eki Görüntüle 2125832

ben bunları yerim hepsi ayrı ayrı nasıl tatlı nasıl da anlamlı bakıyorlar oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Upps

Kuzular iş yeri bilgisayarı ise farklı ağa bağlanmak için admin(yönetici) izni ister, bilgi işlemci de bağlamaz
Miunun laptop götürüp kendi interneti ile bağlanması lazım ancak öyle olur.
mesai saatinde laptop açıp telefondan internete bağlamak beni işten atarlar

net de yetmez ki ona zaten

yok kuzum bizde bilgi işlemden habersiz imkanı yok

Ay ne guzel kefaret orucu 61 gun her insan omrunde 1 defa tutmali
Esimde niyet etti oyle tutmaya ama ben kışın beraber tutariz.dedm mani oldm Allah affetsin
Zamanında babamda anneme engel olmuştu, kadın günlerce tutmuştu da bıraktırmıştı, şimdi yaş geçti tabi bir şey demiyor. 61 kefareti iki defa tuttu diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…