çoook geçmiş olsun türkanımGünaydın oruc tutmaya niyetindeydim ama kısmet olmadı hastayım halım yok 3 gunun yorgunluğu mıdem de bulanıyor halım yok bogazım şiş
Evı supurmem lazım
bu menüde akşamki pilavSeLaMlaR
Menü
Sabah (11.00)
1 kaşık zeytinyağı
1 kayısı kurusu
1 sütlü kahve
Öğlen (12.30)
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Çiğ ıspanak
1 sosis(taze)
Kapya biber
1 dilim brie peyniri
Ara(17.00)
2 ceviz
1 yeşil elma
Akşam(20.30)
Kayınvalide
Akşamki menüyü eklerim , kızlar burda bugün babalar günü,orda da öyle mi?
Spor yok çalışma var
Su içerim 2 litre minimum
tam iftardan önce kuzum@MiuLego oruç olanlar ne zaman tartılsin
fılavırım cumaya daha çoook gün var sen yaparsın ki ben sürpriz bekliyorum senden :)Umarım
Bana 54,9 hedef koymuştun bu hafta hedefi aşıp süprüz yapacaktım olmadı ühhüüüüüü
Köşede ağlamayı deneyeyim
beybi benim elimin altında da bilgisayar var, aklında bulunsun
Tmm ona göre ben arka camdan atlarım arka odada tartılıyorum hemen tartıdan sonra bakıp atlarım diye yoksa on taraf yüksek olduğundan degiltam iftardan önce kuzum
Yaw tel. İn internetini açıp WiFi olarak o ağdan bilgisayara bağlanamaz mısın bildirimler bs için?
@MiuLego sen benim alıntımı görmedin mi?
Bende böyle dedim. Bazen kendi netimden bağlanırdım ben pc ye
Bunu da tatlı niyetine gömerim göbekten başlayıp, minik bonibonum benim
Eki Görüntüle 2125829
Eki Görüntüle 2125833
Bu da süprüz yemek, diyet bitince yerim koca totolu küçük emrah bakışlım benim
Eki Görüntüle 2125832
Uppscanlarım.. bizim işyeri yüksek güvenlikli bir işyeri.. hani gizli kalması gereken işler vs var.. dolayısıyla o iş evlerimizde yapılır ama bizim işyerinde olmaz.. zaten adamlar bu yüzden gizli ağ kurdular hiçbir şekilde internete girmiyor bilgisayarlar.. hadi ki girdi.. bunu güvenlik açığı olarak görüp soruşturma bile açarlar hakkımda.. bilgisayardan hiçbirşekilde internete girilmeyecek diyorlar.. tüm yeni yapılanma bu yüzden zaten..
mesai saatinde laptop açıp telefondan internete bağlamakKuzular iş yeri bilgisayarı ise farklı ağa bağlanmak için admin(yönetici) izni ister, bilgi işlemci de bağlamaz
Miunun laptop götürüp kendi interneti ile bağlanması lazım ancak öyle olur.
Bizim iş yerindeki pc ye telefonumuzdan bağlanabiliyoruz yöneticiden onay istemiyor @MiuLego bir bak bakalım dene öyle bir tehlike oluşturmaz herhalde senin için bağlanırsapc ama acayip internet yiyor o paylaşım anında yapsan ancadır yani
SPOR YAP SİDOŞ YOKSA SOPA GELİYORKız bir kere oldum birinci.
Ben spor yapamıyorum senin sporlar fena
Unuttum ben nevoşla morti olduğunuzu.
Ama olsun anlaşalım senle. 3 hafta sonra sen 52 ben 55
Ben izne ayrılmak isteyenlerdenim
Hain kaptan vermiyor zaten izin, neymiş 2 ayım dolmamis
Amin canım sağolAllah kabul etsin
Zamanında babamda anneme engel olmuştu, kadın günlerce tutmuştu da bıraktırmıştı, şimdi yaş geçti tabi bir şey demiyor. 61 kefareti iki defa tuttu diye hatırlıyorum.Ay ne guzel kefaret orucu 61 gun her insan omrunde 1 defa tutmali
Esimde niyet etti oyle tutmaya ama ben kışın beraber tutariz.dedm mani oldm Allah affetsin
Keşke canım ya cidden nefse çok ağır gelen bir şeyKeşke bizde yapabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?