Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

CANIM AKŞAMA KADAR MENÜ ÇOK GÜZEL.. AMA AKŞAM FULL KARBON OLMUŞ..

ŞEHRİYE ÇORBASI=KARBONHİDRAT
LAHANA SARMASI= KARBONHİDRAT

bizim ana amacımız karbonhidrat dengesi yapmak zaten.. mümkünse akşam öğününde yememek.. hadi ki yedik bir yemek karbonsa diğerleri karbon olmayacak.. lahana ödem yapacak lütfen spor ve su !

dün de dedim daha zengin bir sahur bol proteinli hippoşum.. iftar gayet hafif ve sağlıklı beğendim.. spor nerede

nasıl güzel renkli bir menü yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay bayıldım

nevom menü ha ri kaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sadece kahvaltıda yeşillik istedi gözlerim belki 1-2 ceviz bir de
mis gibi yımırta detoksu olmuş heee

mis gibi de kokmuştur

Dün izinliydim kuzum. Akşam geldim de denk düşmedik senle bebem. Bugün giremedim nete hattım kesildi faturayı ödememişim :))
Şirketin interneti de sorunlu. Ben de çok özlüuom seni hepinizi
litfen daha çok gel senin enerjin bize çok iyi geliyor

kuzucum su az olmuş.. acılı ezme ve bulgur ödemi olacak muhtemelen.. bugün daha çok su içelim.. ve artık akşam yemeğinde karbon yok

Aynen canım kardeş önemli
Kardeşlik en güzel şey
minnaklarımmmmmmmmmmmm

begum75
nehirnil111

Eki Görüntüle 2125984

nerdesiniz sabah şekerleri sizsiz sabah olmazzzzzzzzzzzzzzzzzz
Geldim kaptanım arkadaşımın doğum günü bugün ona termos kupa aldım kendimle beraber aynı olsun bardaklarımız diye onun yanındaydım

mesai saatinde laptop açıp telefondan internete bağlamak beni işten atarlar

net de yetmez ki ona zaten

yok kuzum bizde bilgi işlemden habersiz imkanı yok

Anladım kaptanım kötü olmuş ya ne olacak şimdi telefondan sıkıntı çıkarmaz inşallah sana evinde pc var mı akşam 8e kadr mı paylaşım öyle bir yazı okumuştum

mis gibi de kokmuştur
İlginç ama bu sefer kokmadı hala karnı gurul gurul o ilacı cidden çok zorda kalmadan vermiycem, bu sefer florası bozulacak eşime foto çektim gönderdim oğlun batırdı diye. Çamaşır makinesini boş bir daha çalıştır diyor örtüyü falan atmıştım yıkamak için

Aklıma aynısı geldi

canım sarma çok kucucuk bulgurluydu spor menudeki bildirimden sonra 30 dk kosu bandında yurudum tempolu bugünden sonra karbonda kahvaltıda ekmekde yemeyecem cumaya ne kaldı zati

Ben de menümü yazayım

08:30
1 incir
1 gün kurusu
Sade neskafe

Ara çay

12:30
2 dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
Domates salatalık

Ara
Sade neskafe
2 ceviz

19:00
Et sote
Salata

Suyu saymıyorum en az 3 litre
Sporu yapınca yazicam çok enercigim
@MiuLego Whiteblacklife Floweroflife

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…