Gunaydin kizlar hayırlı sabahlar olsun herkese
Günaydıın
Günaydınlar
Günaydın...
Günaydınnnn
Uzun zamandir duzenli eksi görmüyordum
@hippotalamus mortim nasilsin bugun de niyetli misin
Günaydın kızlar
Günaydın fıstıklarGunaydin
Bu sabahlarin bir anlami olsun
Menü bırakayım
Pazartesi menüm
Sabah 06.30
İki haşlanmış yumurta
7 zeytin
2 tk labne
Öğlen 13.00
Bi küçük kutu süt
Bi muz
Akşam 19.30
3 4 yk taze bakla yemeği
Bi kase yoğurt
Sporu bitirince yazıcam
Su 2.5 lt
@MiuLegoWhiteblacklife cakil80
Sabah
10 menemen dom sal.
Peynir zeytin
Ara13
Elma
Akşam 18 30
Bir tabak ıspanak 3 köfte salata
Şu 2.5
SPOR 45 DK park aletleri
30 dk zumba
1100 ip
Daha yapmayı düşünüyorum eklerim
@MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
Sabah çıktım kütüphaneden dışarıda en masumundan yaptım kahvaltıyı
Sabah 6:45
Kaşarlı menemen
Çay
3 küçük lokma pide
Ara 12:30
1 kase yoğurt
1 dilim kaşar
3 zeytin
Akşam 16:00
1 kase tel şehriye çorbası
2 köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Ara 18:30
35 gr badem
9.1 km yürüyüş
2 lt su
1 kupa yeşilçay
Bu arada uyku çok önemli biliyorum ama bu aralar çok düzensiz olacak kilo vermemi çok etkiler mi bugün sabah iki saat uyudum sadece şimdi biraz uyuyup gece yine uykusuz kalıcam
İyi akşamlar , menümü gecikmeden vereyim
Sahur:Eki Görüntüle 2125922
İftar; cacık, soğanlı biberli tavuk ciğer
Su: şimdilik 1.5 lt, yatmadan 2 ye tamamlarım.
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş
nehirnil111
@begum75
@MiuLego
Menum
Sabah: yarim simitbir tane ücgen peynir 4 tane zeytin
Ögle: 1kase tarhana corbasi salata
Aksam:4yk taze fasulye salata
Su: 1.5 litre
Spor :yapicam yapinca yazarim
@MiuLego
mezun olunca gidiliyor mu vero hanım? sen gitmeyi mi planlıyorsun mezun olunca.. cık cıkDeli kız . 5 Kilo muuuu . Hedefe ulaşmak mezun ol git dion heee. Yok oyleeee
çok geçmiş olsun canımKizlar benim iki haftadir bir problemim var.biraz dinlenip ayaga kalktigimda sol ayagimin topuk kismi cok agriyor zor yürüyorum.biraz yürüyünce azaliyor hatta uzun yürüdügünmde hissetmiyorum ama sabah yataktan kalkmak isgence.10 dk dinlensem kalkinca sanki bisey batiyor gibi basamiyorum üzerine.sizin yada bildiginiz birinin basina geldi mi,persembeye randevu aldim dra gidecegim.ama korkuyorum.
kuzucuğuna çok geçmiş olsun makbuşumMenü yazayım kızım ağzının üstüne düştü üst diş eti kanıyor bişey olur mu Ki
Sabah6. 30
1 dilim peynir 1 yumurta 1 zeytin domates salatalik roka
Öğle 12.30 15 yer fıstığı
14.30
Ara 4 hurma
Aksam 18.00
1 kepçe mercimek corbası 4 yk kuru börülce yemeği salata 2 yk bulgur
19.00 1 türk kahvesi 2 hurma
Spor 1 saat tempolu yuruyus @MiuLegoWhiteblacklife nehirnil111
.
Menu bildirim
Sabah 09.30 ılık limonlu su
13.00
Koz biber patlıcan
Yeşıllik domates
2 kk beyaz peynir
3 tel kaşar peyniri
7 zeytin
2 yumurta ile kavurma et.
Ara yarım ayva
Aksam 18.30
4 parça tavuk eti but
1 kanat parca
2 dilim patts soğan domates biber
Ayran bol salata
Çay 21 .30 saati geç ya1 hurma 1 kayisi 7 cigfindik
Biraz dut .k. üzüm
Spor yok evi suprdm
Su 3lt
@MiuLego
Benim aklıma birşey geliyor ama söylemem
oruca adaptasyon hippo.. vücut susuz kalıyor ödem tutuyorsun normal ilk oruç günlerinde.Kızlar wc sorunum yok şükür.. öle gaz yapacak bişi de yemedim ama karnım çok şiş ve gaz var resmen.. iftardan önce de tartıldım artı çıktımneden olur ki acaba? Kaç gündür stres ve uykusuzluk var o yapar mı??
İyi geceler kızlar. Çok istiyorum gelip sizinle muhabbet etmeyi ama olmuyor işte
Yine çok yoğun günler geçiriyorum. Bugün mutfağı temizledim. Evi temizledim. Üstüne annemler geldiler. Yarın ablama misafir geliyormuş. Minik bebeği var. Yardım amaçlı birşeyler hazırladım. Şimdi oğlumu uyuttum. Daha hazırladıklarımı kaba koyup dolaba kaldırmam lazım. Ama ben oturdum kaldım.
Ne çok konuştum. Velhasıl çok çalıştım
Eee sizden naber
Kimse konuşmadı benimle alacağınız olsun
Ben de menümü bırakıvereyim şuracığa.
Sabah ılık limonlu su
Kahvaltı 10:45
1 dilim kızarmış tb ekmeği
1 yumurta
Yarım kk peynir
Salatalık,maydonoz,nane
Öğle 13:15
Sebzeli 1 yumurtalı omlet
Ara 17:00
Beyaz çay
2 gün kurusu
Akşam 20:00
4 yk kıyma
Yarım kk peynir
Salatalık , domates
2,5lt su
Spor ev temizliği
@MiuLegoWhiteblacklife
@begum75
Kuzum cumartesi sporu:35 dk tempolu yürüyüş
Pazartesi sporu:15 dk tempolu yürüyüş
34 dk oryantal
Melegiimm22
Menu
Sabah 2 yumurtali maydonozlu peynirli zeytinli omlet cay 3 ceviz
Oglen
2 parca tavuk 1 kase salata 2 kasik mantar
Aksam
Yogurt 5 tane hurma
Az once biberli limonlu yogurt
Su 1 litre cok icemedim bugun
spor güzel
ay dinç mi tutuyoooorNaaaapıyonuz gece gece uyuyonuz mu
Ben boyun ve boğaz ağrısı ile uğraşıyorum, döndüm durdum, sonra oğlan uyandı onu babaya devredip sahurumu yaptım, şimdi ben devraldım, yerine yatırıcam uyursa iki saat daha uyumaya çalışırım bendehiç uykum yok çok ilginç. Hurma diyeti yapanlar hep yazmıştı bunu uyku saati çok az olsa bile yetiyor dinç olunuyor diye böyle olursa en çok benim adam sevinir sabah küçüğe o bakıyordu ben uyuyordum bir saat çünkü
Sayfaları da doldurdum ohhhadi yatıyorum ben
Ney ney o neymezun olunca gidiliyor mu vero hanım? sen gitmeyi mi planlıyorsun mezun olunca.. cık cık
çok geçmiş olsun canım
kuzucuğuna çok geçmiş olsun makbuşum
menü güzel sadece akşam öğününde mercimek çorbası varsa karbonhidrat gereksinimi karşılandı demektir .. bulgur olmamalıydı .. gereksiz karbon alımı depşl mi.. o olmasa da doyardın zaten canom değil mi.. dikkat edelim bu dengeye..
spor gayet iyi
menü güzel .. geç diye yiyip üzüldüklerin sıkınıtı değil sağlıklı şeyler ye böyle tamamdır benim için.. emziriyorsun sen zaten geç saatlere kadar ayakta kalıyorsun sorun yok ondan canımcım..
spor yapılacak vero
bende de var lunya ama kendisi yanaşmıyordışarıdan kaptan mı gelsin takıma yani yakışır mı 7. takıma
Whiteblacklife kuzucum dişin nasıl oldu sen nasılsın iyi misin?
bonusum annen nasıl daha güzel haberleri var mı dizciği iyi miymişBonus
Geçmiş olsun canim
Akşam ben gördüğümde iyiydi henüz hissetmiyodu. Gece çok ağrısı olmuş zorlanmış.
En çok 3 gün şiddetli ağrı oluyomuş.
Artık neyse ne oldu bi kere bunlar olucak geçicek inşallah.
Allah sürekli yatanlara yardım etsin.
Whiteblacklife geçmiş olsun kuzum dişten çok çektin sende
Bide yakamoz var di bi ara yazmıştı ama gelmediKızlar eksik menüler mi var ben mi yanlış görüyorum acaba
Melegiimm22 menünü gördüm mü canım?
Bonus ne zaman menü vermeyi planlıyorsun?
@masumm göremedidm seni de menünü de kuzucum?
tevafuk55 ben mi görmedim menünü acaba ya sen menü vermemezlik yapmazsın menü nerede?
kız sen hiç uğruyor musun izne çıkınca bizi de terk mi ettinHAbibte
büşraaaaaaa menün var mıydı büşraaaaaaaaaaaaaa@Ytmz
diğer taze mezunKonyakk neden azcık geliyorsun ki
Antepia27 inatla menü vermiyorsun bir şey demiyorum artık zorlamayacağım
hani buralardaydın artık kız menü de görmedim seni de @Sherrysherrylady
7.kattayim ula Allahtan arti degilim
Gecen hafta pazartesiden saliya +400 gelip kiloyi sabitlemistim.dunden bugune eksi geldim ne mutluyum
Bu arada miucan 1 haftadir ekmek yemiyom
tamam kendini iyi hissedersen yap. Çünkü regl iken spor çok iyidir metabolizma daha hızlı çalışır daha çok kalori yakılıroluyor kaptan aksama doğru olmazsa yaparım inşallah
Güüünayyydınn 7. Takımın gülleriiiiii destek bombalarııı fittlerrrr daha daha fitt olacaklarrrr
Dün hic gremedm ya sabhtan öğlene kdar 3 doktra gttm biri farklı bi hastanedeydi snra okul ve nöbettt akşam iftar sonra pert olmusummm simdi ödem corbam ocakta kahvaltm önmde baslamadan bi sizi yoklayayım dedim nasılsınıııııızzzz???
ben seni alır özel bir gökdelenden zevkle atarım esra hanımmmmmmmmmmmmm zevkleeeeeeeeeeeeeTmm ona göre ben arka camdan atlarım arka odada tartılıyorum hemen tartıdan sonra bakıp atlarım diye yoksa on taraf yüksek olduğundan degilEki Görüntüle 2125985 zu ha ha
ben seni alır özel bir gökdelenden zevkle atarım esra hanımmmmmmmmmmmmm zevkleeeeeeeeeeeee
ay yok kesin deneyeceğim bu uykulu olma halleri canımdan bezdirdi beni eflalHurma diyeti yap uykuyu unutiki gündür uyuyamıyorum dört saat yetiyor şaka gibi
oyyy iyi ki doğmuş arkadaşınGeldim kaptanım arkadaşımın doğum günü bugün ona termos kupa aldım kendimle beraber aynı olsun bardaklarımız diye onun yanındaydım
kuzum evet 8 e kadarAnladım kaptanım kötü olmuş ya ne olacak şimdi telefondan sıkıntı çıkarmaz inşallah sanaevinde pc var mı akşam 8e kadr mı paylaşım öyle bir yazı okumuştum
İlginç ama bu sefer kokmadıhala karnı gurul gurul o ilacı cidden çok zorda kalmadan vermiycem, bu sefer florası bozulacak eşime foto çektim gönderdim oğlun batırdı diye. Çamaşır makinesini boş bir daha çalıştır diyor örtüyü falan atmıştım yıkamak için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?