Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

heee oldu
öyle bağlanmadan sevmeden
o ne be öyle
Bütün yazacaklarıma kal geldi.

Keşke böyle bağlanmasak ciddi ciddi olsak dahamı iyi olurdu acaba? Kaptanlar kaptanlık yapsa üyeler kilo verse bitse.... Temiz iş ne özlemek var ne beklemek var...

kız bir yere gitmiyorum aaa deli mi ne

kaptanlık devri sadece istediğim

bence de bana zengin koca bulsanıza deynep.. valla evde oturur tüm gün kk yaparım
Tabi tabi herkes öyle diyor zaten ,bir yere gitmem diyor ,sonra ne oluyorsa ya zaten zayıfladım ne yazacağım diyor ,ya boşveriyor.Sen de gidince gelmeyeceksin ,önceleri birkaç gün gelirsin ,sonra bırakırsın bizi 2x2=4

Yazık kız bırak yesin..
Olmaz dört gözle onu bekliyorum hele bir yesin zaten dünya kadar artısı var hala Munzevi Zencefil
zaten sen sadece beni vurmaktan zevk alıyorsun başkalarına üzülerek ateş ediyorsun
Harika çok zevk alıyorum harika

eneeeee öp annenin ellerinden bizim için

oy nilişkom canım benim biliyorum kuzucumiyi ki varsınız

eveet valla da böyle

heee hatırladım

Sende iyi ki varsın kaptanım

ay kuzum buradayım ben hep ya
benim gönül bağım var sizi bırakıp gidemem ben
kaptanlık devri sadece kast ettiğim o kadar

@MiuLego kuzum beni cekip buraya getirdigin gun geldi aklima :) cok buyuk zaman harciyosun bizim icin kaptanlik agir bi is.sonucta senin de bi hayatin var.zaman ayirman gereken isin okulun..hak vermemek elde değil. Ben sen kaptanken mezun olayim ama

Zaten @Ausencia da terk etti bizi
ausumun olayı bambaşka canom.. nereye terk etti hatun kaptanlık bırakınca bile benden çok buradaydı.. ta ki son olanlara kadar..
ula buradayım yahuuuuuuuuu
bahsettiğim şey çekip gitmek değil
Evet ara ara sesler geliyor Allah yardımcıları olsun i inşallah
ay ördeğim gerçekten mi Allahım korusun

sen beni hiç tanımamışsın deynep

ausun olayı farklıydı ama bonusum.. o hep buradaydı biliyorsun.. gelmeme sebebi şuan çok farklı..

izne ayrılan mezun olanlar gelmiyor çoğu zaman.. ama bu benim için geçerli değilmümkünatı yok
Izne ayrılmak o kadar tehlikeliki şu 2 ayda onu gordum

kız bir yere gitmiyorum aaa deli mi ne

kaptanlık devri sadece istediğim

bence de bana zengin koca bulsanıza deynep.. valla evde oturur tüm gün kk yaparım
Bencede en mantiklisi bu zengin koca bulcan evde oturan hemen sana kısmet bulmamız lazım yaş geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…