Bütün yazacaklarıma kal geldi.
Keşke böyle bağlanmasak ciddi ciddi olsak dahamı iyi olurdu acaba? Kaptanlar kaptanlık yapsa üyeler kilo verse bitse.... Temiz iş ne özlemek var ne beklemek var...
Yaz kız yediklerini kaptanı etiketleyecegimEvet ara ara sesler geliyorAllah yardımcıları olsun i inşallah
Tabi tabi herkes öyle diyor zaten ,bir yere gitmem diyor ,sonra ne oluyorsa ya zaten zayıfladım ne yazacağım diyor ,ya boşveriyor.Sen de gidince gelmeyeceksin ,önceleri birkaç gün gelirsin ,sonra bırakırsın bizi 2x2=4kız bir yere gitmiyorum aaa deli mi ne
kaptanlık devri sadece istediğim
bence de bana zengin koca bulsanıza deynep.. valla evde oturur tüm gün kk yaparım
heee oldu
öyle bağlanmadan sevmeden
o ne be öyle
Olmaz dört gözle onu bekliyorum hele bir yesin zaten dünya kadar artısı var halaYazık kız bırak yesin..
Harika çok zevk alıyorum harikazaten sen sadece beni vurmaktan zevk alıyorsun başkalarına üzülerek ateş ediyorsun
eneeeee öp annenin ellerinden bizim için
oy nilişkom canım benim biliyorum kuzucumiyi ki varsınız
eveet valla da böyle
heee hatırladım
özledin dimiii ördek vurmayıEn ufacık artıyla gel pompalıyı üzerine boşaltacağım
ay ne zamandır ördek yemiyozzaten sen sadece beni vurmaktan zevk alıyorsun başkalarına üzülerek ateş ediyorsun
ay kuzum buradayım ben hep ya@MiuLego Bü garip oldum yazdıklarını okuyunca ama sende haklısın kaptan olmak büyük sorumluluk gerektiriyor inşsllah Aynura üstlenir ama @hepfit de senin olmadığın dönemde çok iyi toparlamıstı o da yardım edince zaten hallolur inşallah ama senden ricam bir yere gitme lütfen buradaki herkes seni çok çok çok fazla seviyor
Özledim ya özlenmez mi hemi de portakal sulu yaparızözledin dimiii ördek vurmayı
ay ne zamandır ördek yemiyoz
Hayırdır kaptanım ne devri hiç haberim yokay kuzum buradayım ben hep ya
benim gönül bağım var sizi bırakıp gidemem ben
kaptanlık devri sadece kast ettiğim o kadar
ausumun olayı bambaşka canom.. nereye terk etti hatun kaptanlık bırakınca bile benden çok buradaydı.. ta ki son olanlara kadar..
ula buradayım yahuuuuuuuuuEvet çok yoruluyorsun ama sen olmadan buralar canlanmıyor kaptanlığı bırakırsan nasıl olur bilemem ki sen sırf bizim için buralara döndun bununda farkındayım ama yinede üzülürüm
Bu arada gelmeyen arkadaşlar konusunda katılıyorum bu kadar fedakarlık yapıp ilgilenir yani daha ne istenirki
Yengemde diyetisyen e başladı aylık 120 tl veriyor büyük şehirlere gire çok pahallı değil dir tabi doğru beslenme vs. Icin kesinlikle gidilmelide fakat en fazla haftada 10 dk görüyor biz ise burda 7 24 beraberiz
ay ördeğim gerçekten miEvet ara ara sesler geliyorAllah yardımcıları olsun i inşallah
Tabi tabi herkes öyle diyor zaten ,bir yere gitmem diyor ,sonra ne oluyorsa ya zaten zayıfladım ne yazacağım diyor ,ya boşveriyor.Sen de gidince gelmeyeceksin ,önceleri birkaç gün gelirsin ,sonra bırakırsın bizi 2x2=4
Öperimeneeeee öp annenin ellerinden bizim için
Izne ayrılmak o kadar tehlikeliki şu 2 ayda onu gordumausun olayı farklıydı ama bonusum.. o hep buradaydı biliyorsun.. gelmeme sebebi şuan çok farklı..
izne ayrılan mezun olanlar gelmiyor çoğu zaman.. ama bu benim için geçerli değilmümkünatı yok
Alışveriş kimin bişey...ben ne dediğimi biliyomuyum sanki
Bir günlük hurma?? @eflalimhandeye de çok iyi gelmişti hurma.. yapıp pişman olan yok nerdeyse.. ay çok iyi ya maşallah
Bencede en mantiklisi bu zengin koca bulcan evde oturan hemen sana kısmet bulmamız lazım yaş geciyorkız bir yere gitmiyorum aaa deli mi ne
kaptanlık devri sadece istediğim
bence de bana zengin koca bulsanıza deynep.. valla evde oturur tüm gün kk yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?