Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Evet cnm oruçluyum.. maalesef durum şimdilik iyi değil

Ondan o zmn..

Bakim bugünde tuttum.. oruçken ip atlayamıyorum .. akşam da ses olur aprtmanda diye ..

Bernayı tut.. alla alla..
canın saolsun ...
Miu da söylemiş oructan vucut susuz kaliyo normal bu.birden yeme duzenin tamamen degisti.ne kadar tutmayi dusunuyosun

Ördekim cuma yaklaşıyor annenin yanında ne alemdesin
Yiyorum ama işte dikkat ediyorum yine de çok hareketliyim burda :) inşallah sabit dönerim :) çok yiyemiyorum zaten bünye alışmış artık annem bile diyor az yiyorsun :)

Önceki kaptanda aynısını demişti...
ausun olayı farklıydı ama bonusum.. o hep buradaydı biliyorsun.. gelmeme sebebi şuan çok farklı..
Yok o iş öyle olmuyor giden gelmiyor, izne ayrılanın mezun olanın gelmediği gibi

izne ayrılan mezun olanlar gelmiyor çoğu zaman.. ama bu benim için geçerli değilmümkünatı yok

@MiuLego Bü garip oldum yazdıklarını okuyunca ama sende haklısın kaptan olmak büyük sorumluluk gerektiriyor inşsllah Aynura üstlenir ama hepfit de senin olmadığın dönemde çok iyi toparlamıstı o da yardım edince zaten hallolur inşallah ama senden ricam bir yere gitme lütfen buradaki herkes seni çok çok çok fazla seviyor

kız bir yere gitmiyorum aaa deli mi ne

kaptanlık devri sadece istediğim

bence de bana zengin koca bulsanıza deynep.. valla evde oturur tüm gün kk yaparım

Evet çok yoruluyorsun ama sen olmadan buralar canlanmıyor kaptanlığı bırakırsan nasıl olur bilemem ki sen sırf bizim için buralara döndun bununda farkındayım ama yinede üzülürüm
Bu arada gelmeyen arkadaşlar konusunda katılıyorum bu kadar fedakarlık yapıp ilgilenir yani daha ne istenirki
Yengemde diyetisyen e başladı aylık 120 tl veriyor büyük şehirlere gire çok pahallı değil dir tabi doğru beslenme vs. Icin kesinlikle gidilmelide fakat en fazla haftada 10 dk görüyor biz ise burda 7 24 beraberiz

Ayy ben memleketteyim annemin yanında.
eneeeee öp annenin ellerinden bizim için
oy nilişkom canım benim biliyorum kuzucumiyi ki varsınız
Böyle olduğunu

böyle olduğunu bilmiyordum kaptan hemen yaparım
eveet valla da böyle
Gördün balm cok erken yazdm tavuk sote yemiştim

heee hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…