Gecen haftada oyle diyodunyok be bende sabah tartıldım artıdayım
Miu da söylemiş oructan vucut susuz kaliyo normal bu.birden yeme duzenin tamamen degisti.ne kadar tutmayi dusunuyosunEvet cnm oruçluyum.. maalesef durum şimdilik iyi değil
Ondan o zmn..
Bakim bugünde tuttum.. oruçken ip atlayamıyorum .. akşam da ses olur aprtmanda diye ..
Bernayı tut.. alla alla..
canın saolsun ...
Yiyorum ama işte dikkat ediyorum yine de çok hareketliyim burda :) inşallah sabit dönerim :) çok yiyemiyorum zaten bünye alışmış artık annem bile diyor az yiyorsun :)Ördekim cuma yaklaşıyor annenin yanında ne alemdesin
BalimsinMortilerde Tarafsızlığı mi ilan ediyorumMelegiimm22 haric
Onun dışında zevkle izlicem kim yenilirse onu gomcem zevklen
Bilmem ki.. perşembe kandil.. ara vermiyim o güne kadar tutim bakıcaz..Miu da söylemiş oructan vucut susuz kaliyo normal bu.birden yeme duzenin tamamen degisti.ne kadar tutmayi dusunuyosun
Hatayda mısın :))
En ufacık artıyla gel pompalıyı üzerine boşaltacağımYiyorum ama işte dikkat ediyorum yine de çok hareketliyim burda :) inşallah sabit dönerim :) çok yiyemiyorum zaten bünye alışmış artık annem bile diyor az yiyorsun :)
Ay perşembe kandil dimi..okulda nobet günüm eve pert geliyorum ben me etsem acaba yaaBilmem ki.. perşembe kandil.. ara vermiyim o güne kadar tutim bakıcaz..
Ooo... şimdi annen neler yapmıştır sana.. kız bide hassa dasın dimi?? Çok ses var diyolar ordaEvet:)
Yazık kız bırak yesin..En ufacık artıyla gel pompalıyı üzerine boşaltacağım
ausun olayı farklıydı ama bonusum.. o hep buradaydı biliyorsun.. gelmeme sebebi şuan çok farklı..Önceki kaptanda aynısını demişti...
Yok o iş öyle olmuyor giden gelmiyor, izne ayrılanın mezun olanın gelmediği gibi
zaten sen sadece beni vurmaktan zevk alıyorsun başkalarına üzülerek ateş ediyorsunEn ufacık artıyla gel pompalıyı üzerine boşaltacağım
kız bir yere gitmiyorum aaa deli mi neKahve keyfi yapayım dedim ,keyfi bırak bütün neşem kaçtı @MiuLego
Ayrılık mesajını okumak bile üzerken ,gidince nasıl üzüleceğiz ki gördük bunu daha önce
Benim çözümüm var aslında ,işini de bırak ,okulu da banane ,bizimle ilgilen
Evet çok yoruluyorsun ama sen olmadan buralar canlanmıyor kaptanlığı bırakırsan nasıl olur bilemem ki sen sırf bizim için buralara döndun bununda farkındayım ama yinede üzülürümheyyooooooooooooooooooooooEki Görüntüle 2126018
harika bir yazı harika!
burdayızzzzzzzzzzzzzzzzz
Eki Görüntüle 2126019
kuzum durumumu görüyorsun
ben hep buradayım allahın izniyle sdece koşullarım kaptan gerekliliklerini yapmama engel oluyor.. ve bebn bu işi çok ciddiye alıyorum.. giremeyince aksatınca burayı kaptan olarak inanılmaz huzursuz oluyorum .. içim içimi yiyor.. şuan bir kaptan değişikliği gerekli.. bu da kimin olacaı benim için belli.. ama kendisi naz yapıyor
Evet ara ara sesler geliyorOoo... şimdi annen neler yapmıştır sana.. kız bide hassa dasın dimi?? Çok ses var diyolar orda
eneeeee öp annenin ellerinden bizim içinAyy ben memleketteyim annemin yanında.
oy nilişkom canım benim biliyorum kuzucumSağolasın kaptanım
Haklısın bildirimleri toplamak gündüz yapılacak bir şey en azından direk paylaşıma açmak adınaistediğin zaman yardımcı oluruz kaptanım burada olduğumuz sürece her zaman
eveet valla da böyleBöyle olduğunu
böyle olduğunu bilmiyordum kaptan hemen yaparım
Gördün balm cok erken yazdm tavuk sote yemiştim
Amin cnm inş..Evet ara ara sesler geliyorAllah yardımcıları olsun i inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?