Bu diyeti yapmasam hiç niyetim yoktuçok geçmiş olsun bonusum.. gece ağrısı kötü olmuş uyutmamıştır da.. ama geçecek aynen az kaldı 3 gün nedir ki
artık gelmeyeni çağırmayacağım.. menü vermeyenden menü istemeyeceğim.. gerçekten isteyen gerçekten gönülden isteyen burada olsun bizimle olsun..
dayanamadın yine dimi tartılacaksınbiliyordum kiiiiiiiiiiiiiiii dayanamaycağını biliyordummmmmmmmmmmmmmmm
bahaneler çokBu diyeti yapmasam hiç niyetim yoktu
Hiç beğenmedi eflal bunuayy oruçtun unuttum kiecet gel gelsene ay sohbet ederz ayyyyyyy
ooo baya da var begüşüm seni epey yoracak
Eki Görüntüle 2126026
bir devir teslim yapma zamanı geldi eflalim.. baksana ben giremiyorum bile.. hee ama hep burdayım o ayrı sadece kaptan olarak olmamayı düşünüyorum.. ama ikna etmem gereken biri var.. 7. takımı sahiplenecek birisi adı lazım değil @_AYNURA_ gibi
Çatlayacak merak yok kız çünkü cuma cumartesi pazar malum sıkıntılar yüzünden sapıtmıştımbahaneler çok
sen desene tartılamadım günlerdir meraktan çatlıyorum
az yedin yaniKahvaltı boğazıma dizildi
Hiç beğenmedi eflal bunubu geçici bir süreç sonuçta şimdi yoğunsun sadece bunun da herkes farkında.
handeye de çok iyi gelmişti hurma.. yapıp pişman olan yok nerdeyse.. ay çok iyi ya maşallahÇatlayacak merak yok kız çünkü cuma cumartesi pazar malum sıkıntılar yüzünden sapıtmıştımhem de o diyetisyen listesi karnımı davul gibi etmişti, kendi kendime 66-67 olduğuma emindim yani. Şimdi nasıl hafifledim bir günlük hurmayla bile.
Sende haklısın ne diyeyim ama zor bunu kabul etmek. Ne bileyim yazacak çok şeyim varda ben bu aralar susmayı seçtim her şeye...az yedin yani
kuzum geçici dediğin aslında en az 1.5 yıl :) düşünsene..
bu kongreler annem vs eyvallah 1-2 ay.. sonra dönem sonu gelecek ödevler patlayacak .. ders çalışmam gerekecek.. sonra tez dönemim başlıyortez
ben iş değişikliği düşünüyorum biliyorsun.. akademisyenliğe geçmek istiyorum.. lakin ben istatistik mezunuyum.. yüksek lisansım spor bilimleri.. ve akademisyenlik de spor bilimlerinde istiyorum.. çok fazla ders eksiğim var .. ya benim sürekli ders çalışmam gerekiyor.. yoksa kimse beni babasının hayrına işe almayacak.. bilgili olduğum için çalışkan olduğum için alacaklar alırlarsa.. çalışmam lazım fazlasıyla.. ama yok zamanım
62 olurum belkihandeye de çok iyi gelmişti hurma.. yapıp pişman olan yok nerdeyse.. ay çok iyi ya maşallah
Sende haklısın ne diyeyim ama zor bunu kabul etmek. Ne bileyim yazacak çok şeyim varda ben bu aralar susmayı seçtim her şeye...
ay ip sana kötü geliyor eflal ağrıtıyor oranı buranı.. ama jillian iyidir 62 tadından yenmezzzzzzzzzzzzzz62 olurum belkisonra jillian a başlıycam. Birde ip atlayabilsem bende
seni ben her halinle seviyorum nasıl istersen öyle devam et canom
ya olan bir şey yok aslında.. ben burdayım hep sadece kaptan görevlerini şuan yerine getiremiyorum.. yoksa beni kovsanız da gitmem
Yok o iş öyle olmuyor giden gelmiyor, izne ayrılanın mezun olanın gelmediği gibi
seni ben her halinle seviyorum nasıl istersen öyle devam et canom
ya olan bir şey yok aslında.. ben burdayım hep sadece kaptan görevlerini şuan yerine getiremiyorum.. yoksa beni kovsanız da gitmem
Evet cnm oruçluyum.. maalesef durum şimdilik iyi değilGünaydınnnn
Uzun zamandir duzenli eksi görmüyordum
hippotalamus mortim nasilsin bugun de niyetli misin
Ondan o zmn..Benim doktorun dedigine gore yapar
Bakim bugünde tuttum.. oruçken ip atlayamıyorum .. akşam da ses olur aprtmanda diye ..Allah kabul etsin sporu bugun telafi edersin
Bernayı tut.. alla alla..
canın saolsun ...Geç tabiki canım. Dün öyle oldu artık yapacak birşey yok.
Bu arada ben eski mortimi tutuyorum bilgin olsun @matematik61
Canım ya sen de geç çıkıyorsun işten. Allah kolaylık versin
Ayy ben memleketteyim annemin yanında.
Sağolasın kaptanımoyyy iyi ki doğmuş arkadaşın
kupalarınızla minnoşça yeşilçay için
kuzum evet 8 e kadar
ben evde 19:10 gibi oluyorum.. tüm bildirimleri alıp düzenleyip 20:00 a kadar paylaşmamın iimkanı yok .. bildirim toplamak hesaplamak çok zaman alıyor.. bilmiyorum ne olacak
Bende iyiyim çok şükür canım koşuşturma dediğin gibi hayatÇok şükür canım dünya telaşı işte. Sen nasılsın
Ayy ben memleketteyim annemin yanında.
Hatayda mısın :))Ayy ben memleketteyim annemin yanında.
artı gelme sen valla 7. kattan atlatırım
alırım aklını
kuzucum fark ettim tost yokbu harika bir haber ve gelişme
tamam kendini iyi hissedersen yap. Çünkü regl iken spor çok iyidir metabolizma daha hızlı çalışır daha çok kalori yakılır
günaydın elifcim:)
daha sık gel kuzucum
böyle olduğunu bilmiyordum kaptan hemen yaparım
artı gelme sen valla 7. kattan atlatırım
alırım aklını
kuzucum fark ettim tost yokbu harika bir haber ve gelişme
tamam kendini iyi hissedersen yap. Çünkü regl iken spor çok iyidir metabolizma daha hızlı çalışır daha çok kalori yakılır
günaydın elifcim:)
daha sık gel kuzucum emi
Gördün balm cok erken yazdm tavuk sote yemiştimKızlar eksik menüler mi var ben mi yanlış görüyorum acaba
Melegiimm22 menünü gördüm mü canım?
Bonus ne zaman menü vermeyi planlıyorsun?
@masumm göremedidm seni de menünü de kuzucum?
@tevafuk55 ben mi görmedim menünü acaba ya sen menü vermemezlik yapmazsın menü nerede?
kız sen hiç uğruyor musun izne çıkınca bizi de terk mi ettin@HAbibte
büşraaaaaaa menün var mıydı büşraaaaaaaaaaaaaa@Ytmz
diğer taze mezun @Konyakk neden azcık geliyorsun ki
@Antepia27 inatla menü vermiyorsun bir şey demiyorum artık zorlamayacağım
hani buralardaydın artık kız menü de görmedim seni de @Sherrysherrylady
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?