Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu diyeti yapmasam hiç niyetim yoktu

Hiç beğenmedi eflal bunu bu geçici bir süreç sonuçta şimdi yoğunsun sadece bunun da herkes farkında.

bahaneler çok

sen desene tartılamadım günlerdir meraktan çatlıyorum
Çatlayacak merak yok kız çünkü cuma cumartesi pazar malum sıkıntılar yüzünden sapıtmıştım hem de o diyetisyen listesi karnımı davul gibi etmişti, kendi kendime 66-67 olduğuma emindim yani. Şimdi nasıl hafifledim bir günlük hurmayla bile.

Kahvaltı boğazıma dizildi
az yedin yani
Hiç beğenmedi eflal bunu bu geçici bir süreç sonuçta şimdi yoğunsun sadece bunun da herkes farkında.

kuzum geçici dediğin aslında en az 1.5 yıl :) düşünsene..
bu kongreler annem vs eyvallah 1-2 ay.. sonra dönem sonu gelecek ödevler patlayacak .. ders çalışmam gerekecek.. sonra tez dönemim başlıyortez

ben iş değişikliği düşünüyorum biliyorsun.. akademisyenliğe geçmek istiyorum.. lakin ben istatistik mezunuyum.. yüksek lisansım spor bilimleri.. ve akademisyenlik de spor bilimlerinde istiyorum.. çok fazla ders eksiğim var .. ya benim sürekli ders çalışmam gerekiyor.. yoksa kimse beni babasının hayrına işe almayacak.. bilgili olduğum için çalışkan olduğum için alacaklar alırlarsa.. çalışmam lazım fazlasıyla.. ama yok zamanım

handeye de çok iyi gelmişti hurma.. yapıp pişman olan yok nerdeyse.. ay çok iyi ya maşallah

Sende haklısın ne diyeyim ama zor bunu kabul etmek. Ne bileyim yazacak çok şeyim varda ben bu aralar susmayı seçtim her şeye...

Sende haklısın ne diyeyim ama zor bunu kabul etmek. Ne bileyim yazacak çok şeyim varda ben bu aralar susmayı seçtim her şeye...

seni ben her halinle seviyorum nasıl istersen öyle devam et canom

ya olan bir şey yok aslında.. ben burdayım hep sadece kaptan görevlerini şuan yerine getiremiyorum.. yoksa beni kovsanız da gitmem

seni ben her halinle seviyorum nasıl istersen öyle devam et canom

ya olan bir şey yok aslında.. ben burdayım hep sadece kaptan görevlerini şuan yerine getiremiyorum.. yoksa beni kovsanız da gitmem
Yok o iş öyle olmuyor giden gelmiyor, izne ayrılanın mezun olanın gelmediği gibi

Günaydınnnn
Uzun zamandir duzenli eksi görmüyordum
hippotalamus mortim nasilsin bugun de niyetli misin
Evet cnm oruçluyum.. maalesef durum şimdilik iyi değil
Benim doktorun dedigine gore yapar
Ondan o zmn..
Allah kabul etsin sporu bugun telafi edersin
Bakim bugünde tuttum.. oruçken ip atlayamıyorum .. akşam da ses olur aprtmanda diye ..
Bernayı tut.. alla alla..
Geç tabiki canım. Dün öyle oldu artık yapacak birşey yok.
Bu arada ben eski mortimi tutuyorum bilgin olsun @matematik61

Canım ya sen de geç çıkıyorsun işten. Allah kolaylık versin
canın saolsun ...

Sağolasın kaptanım

Haklısın bildirimleri toplamak gündüz yapılacak bir şey en azından direk paylaşıma açmak adına istediğin zaman yardımcı oluruz kaptanım burada olduğumuz sürece her zaman
Çok şükür canım dünya telaşı işte. Sen nasılsın
Bende iyiyim çok şükür canım koşuşturma dediğin gibi hayat
Ayy ben memleketteyim annemin yanında.

Ördekim cuma yaklaşıyor annenin yanında ne alemdesin

Böyle olduğunu
böyle olduğunu bilmiyordum kaptan hemen yaparım

Gördün balm cok erken yazdm tavuk sote yemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…