Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İğde çok fena tuzlu su fırçalama hiç bir şey ise yaramıyor iğne vurmuyorlar süte geçiyor diye dışı yaparken bile az miktarda kullandılar ilacı canım çok yanıyor yüzüm burnum elmacık kemiğinim üstü sis çok fenayım ağrıdan 2 gecedir gözümü yummadim şimdi çene cerrahı çıktı başıma doktorun hatasının bedelini ödüyorum bu da beni daha çok üzülüyor kendi ihmalkarligimda değil küçük bı siyahlık vardı bende çürümesine diye gittim su basima gelenlere inanamıyorum suan

Geçmiş olsun cnm .. benim annemde 1 senedir gerizekalı bi doktorun hatasını çekiyo..

Ayy kuzum neler olmuş böyle inşallah geçer Allahım şifa versin gerek kalmasın ya
İnşallah kuzum inşallah gerek kalmaz bide dikisti damakti İnanki kaldıracak durumda değilim 2 gündür ağzıma kaşıkla yemek koyamiyorum diseme değer korkusuyla elimle yiyorum ne diyeyim bu doktora bilmiyorum

S Sguat girls adını böyle yaptın diye kurtuldum mu sandın neredesin
Buralardayım misafir iş güç hastalık e çocuk yapmaya karar verdım
Hatta hamilelikte hangi sporlar yapılır araştırıyorum
Yürüyüş hafif tempo dans
Ve hamilelik platesi
Kilo almamam lazım fazla
10 15 arası

Benim de ağrı kesici en fazla yarım saat kesiyordu. Midemden korka korka saat başı aldım. Durulmuyor çünkü beyni zonkluyor insanın. Enfeksiyon olduğu için ilaç pek etki etmiyor. Antibiyotik saatlerini kaçırma... Geçecek kanalın ilk aşamasından sonra iyi bakarsan geçer inşallah çene cerrahına gerek kalmaz.

Çok geçmiş olsun ,diş ağrısı normalde insana zor gelirken ,bu yaşadıların ne kadar zordur kimbilir.Allah şifa versin .

Geçmiş olsun cnm .. benim annemde 1 senedir gerizekalı bi doktorun hatasını çekiyo..
Görünüşe göre hippom bende bayağı çekeceğim bı de demez mi doktor hatası dış hava almış oradan enfeksiyon yayılmış rotgen da enfeksiyon elmacık kemiği ve burun kemiğinin üstüne kadar çıkmış görünüyor diye bende dedim ama siz yaptınız kal geldi birşey de diyemedi eşimde şikayet et çeksin diyor cezasını üstelik bu dediğim hastane sadece dış üstüne ya

Gerizekalı,mal öküz...

Kanalı kapattı üstüne dolgu yaptı normalde enfeksiyon durumlarında içine ilaç koyup beklemesi lazımdı onu da yapmadı kendi hatasını örtmeye çalışıyor gibi geliyor şuan bana kanal tedavisini bitirdi gecmezdi direk cerrahi işlem.dedi dişin kökünü aşmış damağa burna elmacık kemiğinin kadar ulaşmış enfeksiyon antibiyotikte emzirdigin için sadece 250 mg temizleyecegine inanmiyorum

Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…