Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy kuzum neler olmuş böyle inşallah geçer Allahım şifa versin gerek kalmasın ya

Şimdi öğle aramdayım. Şimdilik 35 dk yürüyüş yaptım kuzum. Yemeğimi yiyorum.aksatmıyorum kuzum çok yüklenemiyorum spora ama yapmamazlık etmiyorum. Sanırım bi 300 400 gr eksideyim yanlış hesaplamadıysam

Deynep hiçbir fırsatı kaçırmıyordu
Ben de çok seviyorum sizi buraları
Bazen canım nası sıkkın oluyor bi giriyorum buraya biri bişey yazıyor ne dert kalıyor ne tasa. Terapi gibisiniz ula
Aynen iğde terapi gibi senin derdin herkesşn derdi oluyor ne bileyim herkes bir olup derman olmaya çalışıyor

Ay çok duygusalım

Kuzum neden kabız yaptı ki acaba ya çok ilginç
İnşallah tartı sevindirir

Burada menüler mutlaka olsun canom herkes de görsün

Aynen az da olsa hergün yapmaya çalış sporunu canom.. ve çalışmana rapmen menülerini çoook iyi ayarlıyorsun maşallah be

BoNusum çok geçmiş olsun annene

Vaaaay tamam merak ettim:)
Tamam kaptanım başlıyorum bugün
Ağzını burnunu yirimmmmm
@MiuLego özelden mesaj attım bakabilirmisin
Sen de mi

Menü missssss
Su çok olsun
Yürüyüşğn tempolu olsun

Aynen az da olsa hergün yapmaya çalış sporunu canom.. ve çalışmana rapmen menülerini çoook iyi ayarlıyorsun maşallah be
Bu yeni tempo çok iyi gelicek bana öyle hissediyorum kuzucum sürekli ayaktayım koşturyrum ya kotum iyice torba oldu totomdan düşüyo

Sen beni özledin ondan hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…