Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Keşke başka bi doktora da gitsen..

Doktoru mu değiştirsen vaytım. Çünkü dediğin gibi ilaçla bekletti beni 1 hafta. Sonra gittim daha var enfeksiyon dedi gene bekletti. 2-3 hafta sadece temizlik aşaması sürmüştü. Öyle bi kanal yapıp kapamakla geçmez demişti diş hekimi. Üni hastanelerinin diş polikliniğinde endodonti servisleri bakıyormuş. Dediğin gibi iyileşmezse çene cerrahisi bakıyormuş.

Kapatmasaydi gidecektim bu ikinci dolgu aynı yere bide on dış bir daha dolgu tutmaz yada kırılır diye korkuyorum şuan her gittiğime daha da genişletiyor yeri zaten küçücük on dis

Bonus şimdi gördüm...
Çok ama çok geçmiş olsun. Daha iyi mi anacığın ağrısı var mıymış?
İnşallah tez zamanda toparlanır
Şu mübarek aylarda Allah bütün hastalarımıza şifa versin

Wayt karanfil varsa ez macun yap ağrıyan bölgeye koy
Geçmiş olsun

ben sütle ayıltırım seni
Sütle uyanmaları pek severim
İnşallah kuzum inşallah gerek kalmaz bide dikisti damakti İnanki kaldıracak durumda değilim 2 gündür ağzıma kaşıkla yemek koyamiyorum diseme değer korkusuyla elimle yiyorum ne diyeyim bu doktora bilmiyorum
Uykusuzdun bir de günlerdir kıyamam sana canım ya inşallah gerek kalmaz çok çok geçmiş olsun diş ne meret bir şeydir

Aaa hadi hayırlı olsun canım daha ben 1 taneyi yapamadan bence de 10 kilo kafi en fazla 15 o da maksimum

Ayyy çok geçmiş olsun canım ya çok çektin sen bu disten

Sen tam olarak ns iş yapıyorsun ki cnm??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…