Sen bana yaşlı didinYaş ilerleyince tabi
Bende bilmiyorum ki
Leylekler getirmiyor muydu
Keşke başka bi doktora da gitsen..Hayvan yerine mi koyuyorlar bizi anlamıyorum 2 gecedir ne eşimi uyutuyorum ne kendim uyuyorum böyle bı acı yok yani ayağa dikilsem dişim zonkluyor kaşıkla yemek yiyomuyorum ekmeği suyla ıslatıp yedim ya emziriyorum üstüne
Doktoru mu değiştirsen vaytım. Çünkü dediğin gibi ilaçla bekletti beni 1 hafta. Sonra gittim daha var enfeksiyon dedi gene bekletti. 2-3 hafta sadece temizlik aşaması sürmüştü. Öyle bi kanal yapıp kapamakla geçmez demişti diş hekimi. Üni hastanelerinin diş polikliniğinde endodonti servisleri bakıyormuş. Dediğin gibi iyileşmezse çene cerrahisi bakıyormuş.Kanalı kapattı üstüne dolgu yaptı normalde enfeksiyon durumlarında içine ilaç koyup beklemesi lazımdı onu da yapmadı kendi hatasını örtmeye çalışıyor gibi geliyor şuan bana kanal tedavisini bitirdi gecmezdi direk cerrahi işlem.dedi dişin kökünü aşmış damağa burna elmacık kemiğinin kadar ulaşmış enfeksiyon antibiyotikte emzirdigin için sadece 250 mg temizleyecegine inanmiyorum
Kapatmasaydi gidecektim bu ikinci dolgu aynı yere bide on dış bir daha dolgu tutmaz yada kırılır diye korkuyorum şuan her gittiğime daha da genişletiyor yeri zaten küçücük on disDoktoru mu değiştirsen vaytım. Çünkü dediğin gibi ilaçla bekletti beni 1 hafta. Sonra gittim daha var enfeksiyon dedi gene bekletti. 2-3 hafta sadece temizlik aşaması sürmüştü. Öyle bi kanal yapıp kapamakla geçmez demişti diş hekimi. Üni hastanelerinin diş polikliniğinde endodonti servisleri bakıyormuş. Dediğin gibi iyileşmezse çene cerrahisi bakıyormuş.
3 günde gecmezse gitmeyeceğim o doktora şikayet de edeceğim kendi hatasının bedelini bana odetiyorKeşke başka bi doktora da gitsen..
Sağol deynebimmmmÇok geçmiş olsun ,diş ağrısı normalde insana zor gelirken ,bu yaşadıların ne kadar zordur kimbilir.Allah şifa versin .
Wayt karanfil varsa ez macun yap ağrıyan bölgeye koyİğde çok fena tuzlu su fırçalama hiç bir şey ise yaramıyor iğne vurmuyorlar süte geçiyor diye dışı yaparken bile az miktarda kullandılar ilacı canım çok yanıyor yüzüm burnum elmacık kemiğinim üstü sis çok fenayım ağrıdan 2 gecedir gözümü yummadim şimdi çene cerrahı çıktı başıma doktorun hatasının bedelini ödüyorum bu da beni daha çok üzülüyor kendi ihmalkarligimda değil küçük bı siyahlık vardı bende çürümesine diye gittim su basima gelenlere inanamıyorum suan
Sütle uyanmaları pek severimben sütle ayıltırım seni
Uykusuzdun bir de günlerdir kıyamam sana canım ya inşallah gerek kalmaz çok çok geçmiş olsun diş ne meret bir şeydirİnşallah kuzum inşallah gerek kalmaz bide dikisti damakti İnanki kaldıracak durumda değilim 2 gündür ağzıma kaşıkla yemek koyamiyorum diseme değer korkusuyla elimle yiyorum ne diyeyim bu doktora bilmiyorum
Buralardayım misafir iş güç hastalık e çocuk yapmaya karar verdım
Hatta hamilelikte hangi sporlar yapılır araştırıyorum
Yürüyüş hafif tempo dans
Ve hamilelik platesi
Kilo almamam lazım fazla
10 15 arası
Yok artıkKizlar az mesai yaptigimiza karar verip nisan sonuna kadar cikis saatim 22.30 eve gelisim 24.00 hadi vatana hayirli ugurlu olsun. Ben sanirim 1 ay buralara zor ugrayacagimumarim 1 ay sonra hersey daha guzel olur
Ayyy çok geçmiş olsun canım ya çok çektin sen bu distenGünaydın arkadaşlar kusura bakmayın gelemiyorum dış icin sabah apar topar doktora gitmek zorunda kaldım hava almış ve oradan enfeksiyon kapmış elmacık kemiğin burnum her yere enfeksiyon ulaşmış tekrardan kanal tedavisi yapıldı antibiyotiğe başladım 3 4 gün için de ağrı azalmazsa çene cerrahisine gidip damağımı kesip enfeksiyonu azaltmak zorunda kalacaklarmis çok moralim bozuk çokta canım yaniyor
Canım diş sağlıktır git erteleme lütfenDiş doktoruna gitmeye iyice korktum yazaten erteliyorum hep
Sen tam olarak ns iş yapıyorsun ki cnm??@MiuLego
Ben de bu aralar çok giremiyorum, işler çok restoran yetişmedi, arada vakit buldukça yazıyorum ama sohbete zamanım olmuyor, ama menü spor bildiriyorum her gün, sohbete de akşam 10.30 dam sonra vaktim oluyor ama herkes uyumuş oluyor orada maalesef
Sağol kuzum karanfilim yok eşime söyleyeyim alsinWayt karanfil varsa ez macun yap ağrıyan bölgeye koy
Geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?