Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Canim yanlış anlama ama senin numaranı buluyor Allah korusun bu onlara anahtarda verir adamın biri eve girse kız başına ne yapabilirsin valla devir kötü insanın öz akrabası en yakını bile neler neler yapıyor canim sen bu kızı evden at ve hemen kilidi değiştir bak lütfen biz her ev değiştirdiğimizde eşim muhakkak kilidi yenilerdi

Eskişehir den selamlar

Aynen makbus benim sinir noktamda curumesin canım yanmasın dış ağrısı cekmeyeyim dedim 3 ocaktan bu tarafa dış ağrısıyla bogusuyorum neden çünkü doktor acele yapmış yogunmus

Gerçekten haklı ama ıgde, allah korusun adını bile çıkarır

Aynen makbus benim sinir noktamda curumesin canım yanmasın dış ağrısı cekmeyeyim dedim 3 ocaktan bu tarafa dış ağrısıyla bogusuyorum neden çünkü doktor acele yapmış yogunmus
Benimde basima gelmisti tum dislerim temizlencekti seyans seyans ilkine gittim sinirliymis hanfendi bir temizlik yapti tam bir yil sol üstte üc disim sallandi.ilk seyanstansonra gitmedim.dahada korkarim gitmeye.özeldi bide.

Canım
canım yine sen bilirsinde ayağına zarar vermeyecek hareketler yapabilirsin hiç hareketsizlikten iyidir acizane fikrim

Gecmis olsun kuzum.
Alaninda isim yapmis birine gozuksen.
Bi an once sifa bulasin

Menum efenim sinirim bozuk çünkü keyif veren tüm yemekler zararlı

Sabah 6.30
1 dilim peynir 1 yumurta 5 6 badem

Ara 12.30
10 fıstık

Ara. 13.30
1 sütlü türk kahvesi 4 hurma 1 çay bardağı kefir

Ara 15.00
1 tane wasa 10 tane falan top peynirlerden

Ara16.30
yarım dilim bisküvili pasta

18.30
Aksam 6 yk zeytinyağlı pırasa

Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3lt
Ne dandik bir menü oldu ya Whiteblacklife @MiuLego

Çarşamba persembe toplamam lazım regl bozdu beni Bü de pazartesi gördüğüm eksi şımartı galiba

igdedali ah kuzum ah.
Yas ilerkedikce de batar boyle seyler.
Gerci batmayacak gibi de degil.
Insanin zoruna gider.
Yazin da dedigim gibi.
Mersinde yasam kur kendine.
Evli yada bekar cok rahat edersin.
Esimi ikna edebilirsem bi kac seneye ben de oraya yerlesmek istiyorum.

Bu kilolardan nedir cektigimiz

Bende istiyorum mersini yaaa ama çıkmıyor taynim çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…