Karbonu fazla mı kaçırdın, bol bol sebze salata protein yeHic böyle düsünmemistim
Canim yanlış anlama ama senin numaranı buluyor Allah korusun bu onlara anahtarda verir adamın biri eve girse kız başına ne yapabilirsin valla devir kötü insanın öz akrabası en yakını bile neler neler yapıyor canim sen bu kızı evden at ve hemen kilidi değiştir bak lütfen biz her ev değiştirdiğimizde eşim muhakkak kilidi yenilerdiBen gitmem inat ettim onu kovalayacam. Zaten faydası yok. Evi otel gibi kullanıyor. Gelir duşunu alır yemeğini yer ortalığı batırır def olur gider.
Yeni yeni dank ediyor beni arkadaş olarak görmediği
İnan parası olmasa dert değil Lunyam. Hiç mi parasız kalmadık sıkışmadık sanki. Boğazına mı yapışacam. Ama gidip 900 lirayı 3 günde yiyip abuk sabuk alışveriş yapıp faturalara para yok demeyi anlayamıyorum. Nası içine siniyor
Eskişehir den selamlarBen öğrenciydim, elektrik su olmasa ne, zaten hep disardaydim anca yatmaya giderdim. Bı de Eskişehir de hep sular kartlı, 1 ay gitmiyordu , hergun saç yıkar, Banyo yapar gram para vermez . Biktim en sonundatabi senin durumun farklı.
Sende diyeceksin öyleyse, de madem zaten tek başıma yapıyorum herşeyi sana niye bakayım. Evlat edinmiş gibi
Aynen makbus benim sinir noktamda curumesin canım yanmasın dış ağrısı cekmeyeyim dedim 3 ocaktan bu tarafa dış ağrısıyla bogusuyorum neden çünkü doktor acele yapmış yogunmusWhiteblacklife yaşadıklarına cok üzüldüm canım ve sinirlendim herkes işini düzgün yapsa keske emzirirken diş zaten zor Bı de böyle başkasının hatasını çekince insan daha zor gercekten allah yardımcın olsun kuzum
Tamam canım dikkat edecegim artıkKarbonu fazla mı kaçırdın, bol bol sebze salata protein ye
Gerçekten haklı ama ıgde, allah korusun adını bile çıkarırSanki başımda eksik bela var de mi fit. O gün kapının önüne koyacaktım.
Tipi görmeniz lazımdı ya tövbe yarabbim.
2 hafta önce aradı gene. Benimki yanımda söylemek istemedim başı belaya girmesin diye. Ne zaman ondan bişey saklasam böyle ayağıma dolanır. Onla da bozuştuk. Şimdi bile kızıyor o kızı daha ne tutuyorsun diye
Benimde basima gelmisti tum dislerim temizlencekti seyans seyans ilkine gittim sinirliymis hanfendi bir temizlik yapti tam bir yil sol üstte üc disim sallandi.ilk seyanstansonra gitmedim.dahada korkarim gitmeye.özeldi bide.Aynen makbus benim sinir noktamda curumesin canım yanmasın dış ağrısı cekmeyeyim dedim 3 ocaktan bu tarafa dış ağrısıyla bogusuyorum neden çünkü doktor acele yapmış yogunmus
maşallah canımDenenebilir :)
Bu pazar tam 6 ay olacak canım.
Sikilas diyo zaten.cok üzerime yapisan bisey giymezsem farketmeyebilir.Deneyecem :)
Eskişehir den selamlar
canım yine sen bilirsinde ayağına zarar vermeyecek hareketler yapabilirsin hiç hareketsizlikten iyidir acizane fikrimMenüm
Sabah: 8:00 1dilim tt ekmek kk peynir 4 zeytin
Ögle: 15: 00 köfte salata yogurt
Aksam: 17:30 muz+4 ceviz
Su:3 litre olur
Spor: acilarima ragmen yarimsaat yurudum
@nehirnil111 @MiuLego N Nanahepfit arden32
Ayakta olmami gerektirmeyen hareketler yapsam mı ki bacak hareketleri falan ne dersiniz sporsuz gitmiyor akil verin kızlar
Gecmis olsun kuzum.Aynen makbus benim sinir noktamda curumesin canım yanmasın dış ağrısı cekmeyeyim dedim 3 ocaktan bu tarafa dış ağrısıyla bogusuyorum neden çünkü doktor acele yapmış yogunmus
Bu sene çok vurmadı
Çok özledim, gerçi kuru soğuğu az vurmadı ama olsun
Bu kilolardan nedir cektigimizMenum efenim sinirim bozuk çünkü keyif veren tüm yemekler zararlı
Sabah 6.30
1 dilim peynir 1 yumurta 5 6 badem
Ara 12.30
10 fıstık
Ara. 13.30
1 sütlü türk kahvesi 4 hurma 1 çay bardağı kefir
Ara 15.00
1 tane wasa 10 tane falan top peynirlerden
Ara16.30
yarım dilim bisküvili pasta
18.30
Aksam 6 yk zeytinyağlı pırasa
Spor 1 saat tempolu yuruyus
Su 3lt
Ne dandik bir menü oldu yaWhiteblacklife @MiuLego
Çarşamba persembe toplamam lazım regl bozdu beni Bü de pazartesi gördüğüm eksi şımartı galiba
Bende istiyorum mersini yaaa ama çıkmıyor taynim çıkmıyorigdedali ah kuzum ah.
Yas ilerkedikce de batar boyle seyler.
Gerci batmayacak gibi de degil.
Insanin zoruna gider.
Yazin da dedigim gibi.
Mersinde yasam kur kendine.
Evli yada bekar cok rahat edersin.
Esimi ikna edebilirsem bi kac seneye ben de oraya yerlesmek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?