- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
Bilmiyorum tatlım ya niye böyle onu da nalmakyorum Bü arkadaşım var eşiyle ufak bi sorun yasadı 1 haftadir bişi yemiyor neredeyse biz neden normal insanlar gibi değiliz Ki ben resmen yemekle mutlu oluyorum meselaBu kilolardan nedir cektigimiz
Son yıllarda o kadar soğuk değil hava, 5-6 yıl oldu benim. Arada gidiyorum zatenBu sene çok vurmadıEskişehir de seni özlemiştir gelirsin bi gün ben ileride gelirim yaa özlenecek bi yer
Insallah hayirlisiyla olur.Bende istiyorum mersini yaaa ama çıkmıyor taynim çıkmıyor
Sen kalp ben bana yemek ver karşıma geç mutluluğumu izleBilmiyorum tatlım ya niye böyle onu da nalmakyorum Bü arkadaşım var eşiyle ufak bi sorun yasadı 1 haftadir bişi yemiyor neredeyse biz neden normal insanlar gibi değiliz Ki ben resmen yemekle mutlu oluyorum mesela
Yanı yaşlı diyorumSen bana yaşlı didin
Leylekler getiriyorsa sen nasıl yapıyorsun ki?
Iman tahtam
Sende yap kızSütle uyanmaları pek severim
Uykusuzdun bir de günlerdir kıyamam sana canım ya inşallah gerek kalmaz çok çok geçmiş olsun diş ne meret bir şeydir
Aaa hadi hayırlı olsun canım daha ben 1 taneyi yapamadanbence de 10 kilo kafi en fazla 15 o da maksimum
Seni görmedim miiiii@MiuLego gecen optum gormedin.
Bidaha opemmmm
Tamam pamığım ben 2 tane okuyorum bu akşam yatmadan o zamanSaol canim gec olmaz okursan cok sevinirim
Sen kalp ben bana yemek ver karşıma geç mutluluğumu izle
Tribini yerim senin benSende yap kız
Gel beraber yapak
Yapabilirsin canım emzirenlerde yapıyor ama sen artık emzirmiyorum yazmıştın sanırım. Yarın denersin
Basıl gidiyor eflal zorlanma var mı 2. Günde?Yapabilirsin canım emzirenlerde yapıyor ama sen artık emzirmiyorum yazmıştın sanırım. Yarın denersin
Canım normal orucun verdiği hafif halsizlik açlık oluyor o kadar. Yani yumurtalı vs sahur da yapsam böyle hissediyorum ben zaten.Basıl gidiyor eflal zorlanma var mı 2. Günde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?