Yatırmasam da olmuyor ki. 15'nde kira veriliyor. 1 gün geçirmedim. Maaş yatar çeker veririm. Bu maaşı alır yer içer bitirir sonra gelir kanka para yok. Kankanı... tövbe yaKendini bir kez kullandirdin mi devamı geliyor mutlaka, faturalarda hep bana kalırdı. Sonunda hiç yatirmadim da biraz akillandim
At evden ya bi boka yaramaz bu insan, senin başını belaya sokacak
Uyanmasını bekliyorum. Hanımefendi sabaha karşı eve geldiği için şimdi uyansa da ayılamaz...Hemen konuş sıcağı sıcağına defolsun gitsin.. eşyasını kapıya koy..
Niye maaşını bu salağa veriyosun ki??Yatırmasam da olmuyor ki. 15'nde kira veriliyor. 1 gün geçirmedim. Maaş yatar çeker veririm. Bu maaşı alır yer içer bitirir sonra gelir kanka para yok. Kankanı... tövbe ya
Tabi ki kuzum ayaginin ustune basmadan yan ve arka cok rahat çalışırsın, yer hareketlerini yap. Oturarak sırt ve kol çalış bel ve karin çalış. Bi tek ayakta olan hareketleri yapmazsınMenüm
Sabah: 8:00 1dilim tt ekmek kk peynir 4 zeytin
Ögle: 15: 00 köfte salata yogurt
Aksam: 17:30 muz+4 ceviz
Su:3 litre olur
Spor: acilarima ragmen yarimsaat yurudum
@nehirnil111 @MiuLego N Nanahepfit @pempisler
Ayakta olmami gerektirmeyen hareketler yapsam mı ki bacak hareketleri falan ne dersiniz sporsuz gitmiyor akil verin kızlar
Kiz evlenmeden koca sahibi olmussun bosa hemen bosaYatırmasam da olmuyor ki. 15'nde kira veriliyor. 1 gün geçirmedim. Maaş yatar çeker veririm. Bu maaşı alır yer içer bitirir sonra gelir kanka para yok. Kankanı... tövbe ya
Şşş bdv deme esraGene bdv ye döndük yasasin
Ayy kimse için fedakarlık yapmayacaksin kimseye acımayacaksın malesef hayat boyle
Kız kendi maaşı. Burada bi kafede çalışıyordu. Sonra müdür oldu orda.Niye maaşını bu salağa veriyosun ki??
Allah korusun böyle kocam olsa ya katil olurum ya deliririmKiz evlenmeden koca sahibi olmussun bosa hemen bosa
Yok dün biraz karbon almistim biraz kacirmistim bugün dengeleyim dediydim olmamis demiBu menü ile kilo vermen zorlaşacak ilerleyen zamanlarda.
Ayakkabının topuk kısmına pamuk koymayı denedin mi hiç yürürken?
Fazla iyilik maraz getirir.Sal ipini gitsin yada sen git.Ne bu boyle cekilir dert degil sen onu arkadas goruyorsun ama o seni oyle gormuyor ki.Kız kendi maaşı. Burada bi kafede çalışıyordu. Sonra müdür oldu orda.
Allah korusun böyle kocam olsa ya katil olurum ya deliririm
Ben öğrenciydim, elektrik su olmasa ne, zaten hep disardaydim anca yatmaya giderdim. Bı de Eskişehir de hep sular kartlı, 1 ay gitmiyordu , hergun saç yıkar, Banyo yapar gram para vermez . Biktim en sonundaYatırmasam da olmuyor ki. 15'nde kira veriliyor. 1 gün geçirmedim. Maaş yatar çeker veririm. Bu maaşı alır yer içer bitirir sonra gelir kanka para yok. Kankanı... tövbe ya
BdvŞşş bdv deme esra
Hayır o kapıya adam getirme sana salça olması. Asla kabul edilebilir değil ıgde, aman diyim kuzum, hakkaten başına bi iş açılırUyanmasını bekliyorum. Hanımefendi sabaha karşı eve geldiği için şimdi uyansa da ayılamaz...
Ben gitmem inat ettim onu kovalayacam. Zaten faydası yok. Evi otel gibi kullanıyor. Gelir duşunu alır yemeğini yer ortalığı batırır def olur gider.Fazla iyilik maraz getirir.Sal ipini gitsin yada sen git.Ne bu boyle cekilir dert degil sen onu arkadas goruyorsun ama o seni oyle gormuyor ki.
İnan parası olmasa dert değil Lunyam. Hiç mi parasız kalmadık sıkışmadık sanki. Boğazına mı yapışacam. Ama gidip 900 lirayı 3 günde yiyip abuk sabuk alışveriş yapıp faturalara para yok demeyi anlayamıyorum. Nası içine siniyorBen öğrenciydim, elektrik su olmasa ne, zaten hep disardaydim anca yatmaya giderdim. Bı de Eskişehir de hep sular kartlı, 1 ay gitmiyordu , hergun saç yıkar, Banyo yapar gram para vermez . Biktim en sonundatabi senin durumun farklı.
Sende diyeceksin öyleyse, de madem zaten tek başıma yapıyorum herşeyi sana niye bakayım. Evlat edinmiş gibi
Menü az geldi bana, benim düşüncem göre sana örnek vereyim.Yok dün biraz karbon almistim biraz kacirmistim bugün dengeleyim dediydim olmamis demi
Sanki başımda eksik bela var de mi fit. O gün kapının önüne koyacaktım.Hayır o kapıya adam getirme sana salça olması. Asla kabul edilebilir değil ıgde, aman diyim kuzum, hakkaten başına bi iş açılır
Hic böyle düsünmemistimMenü az geldi bana, benim düşüncem göre sana örnek vereyim.
Örneğin 100 kiloyum 10 dlm ekmek yiyorum. 10 kg verdim kilom durdu ekmeği hemen 9 a indirdim, kilo vermeye devam ettim. Sonra 7 kilo verdim yine durdu ekmeği 8 e indirdim yine kilo verdim. Sonra belli bir kiloda yine durdu yine ekmeği azalttım.
Benim mantığım hep budur.
Şimdi sen durdun diyelim neyi azaltacaksın
Sende diyeceksin yoksa mümkün değil , hep enayi yerine konulacaksin. Hiçbir şeye değilse bile emeğine üzül kendine bunu yapmaBen gitmem inat ettim onu kovalayacam. Zaten faydası yok. Evi otel gibi kullanıyor. Gelir duşunu alır yemeğini yer ortalığı batırır def olur gider.
Yeni yeni dank ediyor beni arkadaş olarak görmediği
İnan parası olmasa dert değil Lunyam. Hiç mi parasız kalmadık sıkışmadık sanki. Boğazına mı yapışacam. Ama gidip 900 lirayı 3 günde yiyip abuk sabuk alışveriş yapıp faturalara para yok demeyi anlayamıyorum. Nası içine siniyor
Açık açık konuşsana bu işi sıraya koyalım diye evin bi düzeni olsun rahatsız oluyorum diyebilirsin sen konuşmadıkça böyle devam eder benim ev arkadaşım da dağınıktır ama ipleri elime aldım bulaşığı sırayla yıkıyoruz haftasonları temizlik bi yemek kim eve daha önce gelirse yapıyor öyle yani tabi ortalığa hala eşyalarını atıyor ama diyince kaldırıyor sonra yine atıyor böyle idare ediyoruz@Floweroflife sen avukatsın bilirsin sorumsuz ev arkadaşını dövmenin cezası var mıdır
Artık sinirlenmeyen ben sinirden kuduruyorum. Şeytan diyor git odaya saçından tut at dışarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?