Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yaa cnm nedir bu salaktan çektiğin.. başka yere taşınsan keşke ya..

Menüm
Sabah: 8:00 1dilim tt ekmek kk peynir 4 zeytin
Ögle: 15: 00 köfte salata yogurt
Aksam: 17:30 muz+4 ceviz
Su:3 litre olur
Spor: acilarima ragmen yarimsaat yurudum
nehirnil111 @MiuLego N Nana hepfit @pempisler
Ayakta olmami gerektirmeyen hareketler yapsam mı ki bacak hareketleri falan ne dersiniz sporsuz gitmiyor akil verin kızlar

Topuktan dolayimi yapamıyorsun sporu?
Menü bacım, kaç kilosun sen?

ay iğdem bu ne böyle
kov onu kov başka bir arkadaş bul
Du bakalım kalksın konuşacam artık bu böyle olmuyor doldum taşıyorum...
Size bi yazayım dedim artık ben mi abartıyorum diye
Kuzum sen arkadaşınla ortak evde mi kalıyorsun ne sorumsuz insan yahu çocuk eğitiyor gibi insan çok yorulur
Evet canım. Eskilerden bi arkadaşım. Çok yoruldum Nehir. O benden daha yoğun çalışıyor diye temizliğe karışmaz. 1 kez görmedim eline süpürge aldığını. Geçen dedim ki la hiç çöp attığını görmedim üstünden atlıyorsun resmen. Evi bok götürüyor temizlik yapalım. Ara ki bulasın temizlik yapmak için. 15 gün elimi bişeye sürmedim ki rahatsız olsun gelsin. Gık demedi ya. Kalktım söylene söylene yaptım. Ay uykum var dedi gitti yattı. Sürekli böyle. Yemeği yer bulaşık durur. La tamam bi ara eli çok kötüydü ben dedim yıkama o elle diye. Eee kaç ay geçti el iyileşti eldiven diye de bişey var. Ayıp diye de bişey var.
Kendimi salak gibi hissediyorum ya. Bi kızla baş edemedim resmen

@MiuLego Melegiimm22
sabah
15 adet çiğ badem
1 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
domates salatalık

öğlen
4 köfte 2 çatal bulgur pilavı salata

akşam
yemeğe davetliyiz
menüde sarmalar içli köfteler varmış
evden hurma alıcam hurma ve yoğurt yapıcam
ısrar ederler biliyorum hayır deyip günü kapatıcam

su 1 litre
ne oldu bana ya su içemiyorum içerken öğürme geliyor

T
Tabi ki ya ne yoruyorsun ayağını bölgesel calis

Kendini bir kez kullandirdin mi devamı geliyor mutlaka, faturalarda hep bana kalırdı. Sonunda hiç yatirmadim da biraz akillandim

Yaa cnm nedir bu salaktan çektiğin.. başka yere taşınsan keşke ya..
Benim salaklığım. Taa sene başında Mersin'e gidecektim. İş bile buldum. Sonra dedim ki kız burda ben ona söz verdim nası gideyim dedim. Kaldım burda. Hayatta çıkmam. O gitsin nere gidiyorsa...Bu eve 1 gram faydası olmadı. Evi ben buldum ben temizledim ben yerleştirdim tek başıma... Çünkü işten izin alamıyorum dedi. Aboneliklere mi koşayım çamaşır makinası çalışmaz tamircilerle uğraş.... Bi baktım işten izin almak istediğinde boş şeyler için bile alıyormuş meğer...
Bunların hepsini yeni görüyorum tabii

At evden ya bi boka yaramaz bu insan, senin başını belaya sokacak

Hemen konuş sıcağı sıcağına defolsun gitsin.. eşyasını kapıya koy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…