- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Yaa cnm nedir bu salaktan çektiğin.. başka yere taşınsan keşke ya..La bi insan nası bu kadar sorumsuz olur karı zerre takmıyor beni ya. Gece evde tek kalmak istemiyorum dedim taaa eve ilk çıktığımda. 1 ayda toplasan 5 gece evde oluyor. Onu geçtim hadi geziyor tozuyor. Lan arkadaşları eve bırakıyor sonra sabah 6 da anahtar yok açıyorum kapıyı. Zibidinin teki kapıda dikiliyor. Gel desem gelecek. Sonra herif bana salça oluyor. Nası oluyorsa telimi buluyor. Sevgilim var diyorum sarhoşken arıyor. Benimkiyle aram bozuldu bu yüzden...
Daha geçen gün faturaları ödemediğinden elektrikle internet kapandı. Parası da var olmasa dert değil. Her ay ben kirayı öderim o faturaları. Her ay dürterim bak elektriğin son günleri yatır diye ben koşarım peşinden. Tamam yatırdım der yatırmaz. Geçen gün dedim ki doğalgaz da kapanacak bak bunların cezası var yatır hepsi de benim üstüme... Tamam dedi. Bugün eve bi geldim doğalgazı kesmişler. İçeride yatıyor bi de yav çıldıracam.
La hangi dilde konuştuysam olmadı. Yok arsızlığa vuruyor... Uyandırdım faturayı yatırdın mı dedim param bitti dedi. 3 gün önce cebinde olan parayı biliyorum nası bitirdin niye önce faturaları halledip gerisini harcamıyorsun diyorum cevap yok.
La valla dövecem elimde kalacak 40 kilo bişey zaten
Yok kız kendine kelle alsın kelleyi kırmaya çalışırken satırla...... başı dönsüniğde çay yapıp onada ikram ederkene mi başın dönse acaba
bu nasıl bir hayal dünyası esraYok kız kendine kelle alsın kelleyi kırmaya çalışırken satırla...... başı dönsün
Topuktan dolayimi yapamıyorsun sporu?Menüm
Sabah: 8:00 1dilim tt ekmek kk peynir 4 zeytin
Ögle: 15: 00 köfte salata yogurt
Aksam: 17:30 muz+4 ceviz
Su:3 litre olur
Spor: acilarima ragmen yarimsaat yurudum
nehirnil111 @MiuLego N Nana hepfit @pempisler
Ayakta olmami gerektirmeyen hareketler yapsam mı ki bacak hareketleri falan ne dersiniz sporsuz gitmiyor akil verin kızlar
Du bakalım kalksın konuşacam artık bu böyle olmuyor doldum taşıyorum...ay iğdem bu ne böyle
kov onu kov başka bir arkadaş bul
Evet canım. Eskilerden bi arkadaşım. Çok yoruldum Nehir. O benden daha yoğun çalışıyor diye temizliğe karışmaz. 1 kez görmedim eline süpürge aldığını. Geçen dedim ki la hiç çöp attığını görmedim üstünden atlıyorsun resmen. Evi bok götürüyor temizlik yapalım. Ara ki bulasın temizlik yapmak için. 15 gün elimi bişeye sürmedim ki rahatsız olsun gelsin. Gık demedi ya. Kalktım söylene söylene yaptım. Ay uykum var dedi gitti yattı. Sürekli böyle. Yemeği yer bulaşık durur. La tamam bi ara eli çok kötüydü ben dedim yıkama o elle diye. Eee kaç ay geçti el iyileşti eldiven diye de bişey var. Ayıp diye de bişey var.Kuzum sen arkadaşınla ortak evde mi kalıyorsun ne sorumsuz insan yahu çocuk eğitiyor gibi insan çok yorulur
Çok geçmiş olsun canım çok kötü olmuşİnşallah kuzum inşallah gerek kalmaz bide dikisti damakti İnanki kaldıracak durumda değilim 2 gündür ağzıma kaşıkla yemek koyamiyorum diseme değer korkusuyla elimle yiyorum ne diyeyim bu doktora bilmiyorum
Tabi ki ya ne yoruyorsun ayağını bölgesel calisMenüm
Sabah: 8:00 1dilim tt ekmek kk peynir 4 zeytin
Ögle: 15: 00 köfte salata yogurt
Aksam: 17:30 muz+4 ceviz
Su:3 litre olur
Spor: acilarima ragmen yarimsaat yurudum
nehirnil111 @MiuLego N Nana hepfit @pempisler
Ayakta olmami gerektirmeyen hareketler yapsam mı ki bacak hareketleri falan ne dersiniz sporsuz gitmiyor akil verin kızlar
Ayy bilmiyom sütüme mali birşey attı herhalbu nasıl bir hayal dünyası esra
ne içtin gülüm sen
çaki esra
91kiloyum suan sanırım topuk dikeni var persembe dra gidecegimTopuktan dolayimi yapamıyorsun sporu?
Menü bacım, kaç kilosun sen?
Kuzum ordaki insanlar bi tuhaf aman diyimtamam gideyimde yazmayım bari
Kendini bir kez kullandirdin mi devamı geliyor mutlaka, faturalarda hep bana kalırdı. Sonunda hiç yatirmadim da biraz akillandimDu bakalım kalksın konuşacam artık bu böyle olmuyor doldum taşıyorum...
Size bi yazayım dedim artık ben mi abartıyorum diye
Evet canım. Eskilerden bi arkadaşım. Çok yoruldum Nehir. O benden daha yoğun çalışıyor diye temizliğe karışmaz. 1 kez görmedim eline süpürge aldığını. Geçen dedim ki la hiç çöp attığını görmedim üstünden atlıyorsun resmen. Evi bok götürüyor temizlik yapalım. Ara ki bulasın temizlik yapmak için. 15 gün elimi bişeye sürmedim ki rahatsız olsun gelsin. Gık demedi ya. Kalktım söylene söylene yaptım. Ay uykum var dedi gitti yattı. Sürekli böyle. Yemeği yer bulaşık durur. La tamam bi ara eli çok kötüydü ben dedim yıkama o elle diye. Eee kaç ay geçti el iyileşti eldiven diye de bişey var. Ayıp diye de bişey var.
Kendimi salak gibi hissediyorum ya. Bi kızla baş edemedim resmen
inşallah hepfitim inşallahKuzum ordaki insanlar bi tuhaf aman diyimbanlanma özleriz
Benim salaklığım. Taa sene başında Mersin'e gidecektim. İş bile buldum. Sonra dedim ki kız burda ben ona söz verdim nası gideyim dedim. Kaldım burda. Hayatta çıkmam. O gitsin nere gidiyorsa...Bu eve 1 gram faydası olmadı. Evi ben buldum ben temizledim ben yerleştirdim tek başıma... Çünkü işten izin alamıyorum dedi. Aboneliklere mi koşayım çamaşır makinası çalışmaz tamircilerle uğraş.... Bi baktım işten izin almak istediğinde boş şeyler için bile alıyormuş meğer...Yaa cnm nedir bu salaktan çektiğin.. başka yere taşınsan keşke ya..
Bu menü ile kilo vermen zorlaşacak ilerleyen zamanlarda.91kiloyum suan sanırım topuk dikeni var persembe dra gidecegim
At evden ya bi boka yaramaz bu insan, senin başını belaya sokacakLa bi insan nası bu kadar sorumsuz olur karı zerre takmıyor beni ya. Gece evde tek kalmak istemiyorum dedim taaa eve ilk çıktığımda. 1 ayda toplasan 5 gece evde oluyor. Onu geçtim hadi geziyor tozuyor. Lan arkadaşları eve bırakıyor sonra sabah 6 da anahtar yok açıyorum kapıyı. Zibidinin teki kapıda dikiliyor. Gel desem gelecek. Sonra herif bana salça oluyor. Nası oluyorsa telimi buluyor. Sevgilim var diyorum sarhoşken arıyor. Benimkiyle aram bozuldu bu yüzden...
Daha geçen gün faturaları ödemediğinden elektrikle internet kapandı. Parası da var olmasa dert değil. Her ay ben kirayı öderim o faturaları. Her ay dürterim bak elektriğin son günleri yatır diye ben koşarım peşinden. Tamam yatırdım der yatırmaz. Geçen gün dedim ki doğalgaz da kapanacak bak bunların cezası var yatır hepsi de benim üstüme... Tamam dedi. Bugün eve bi geldim doğalgazı kesmişler. İçeride yatıyor bi de yav çıldıracam.
La hangi dilde konuştuysam olmadı. Yok arsızlığa vuruyor... Uyandırdım faturayı yatırdın mı dedim param bitti dedi. 3 gün önce cebinde olan parayı biliyorum nası bitirdin niye önce faturaları halledip gerisini harcamıyorsun diyorum cevap yok.
La valla dövecem elimde kalacak 40 kilo bişey zaten
Hemen konuş sıcağı sıcağına defolsun gitsin.. eşyasını kapıya koy..Benim salaklığım. Taa sene başında Mersin'e gidecektim. İş bile buldum. Sonra dedim ki kız burda ben ona söz verdim nası gideyim dedim. Kaldım burda. Hayatta çıkmam. O gitsin nere gidiyorsa...Bu eve 1 gram faydası olmadı. Evi ben buldum ben temizledim ben yerleştirdim tek başıma... Çünkü işten izin alamıyorum dedi. Aboneliklere mi koşayım çamaşır makinası çalışmaz tamircilerle uğraş.... Bi baktım işten izin almak istediğinde boş şeyler için bile alıyormuş meğer...
Bunların hepsini yeni görüyorum tabii
Use gidiyorya yorgunluktan karistirmis zaaarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?