Yok kız iyileseyim diye portakal suları, tereyağlı pekmezler, ballı sütler yuttum geçen haftagene mi cozuttun sen
Dikkat et kuzucumOruç sarsıyo cnm azcık :))
Heee gel yamacimabebeem denk düştük mü sonunda şükür
Allah başka dert vermesin inşallah.iner iner cumaya korkmaYok kız iyileseyim diye portakal suları, tereyağlı pekmezler, ballı sütler yuttum geçen haftaüstüne de regli geldi tam oldu, iniyor yavaş yavaş ödemim. Bi de mayısta tatil düşünüyoruz 52 olsam fena olmaz( gözüm doymuyor )
Hayırlısı olsun canım nasipyook görmedim.sabahki bildirimlere bakmadım sanırım.yok yok adet devam testlik bişe kalmadı kuzum
Kuzu tahin ve haşhaş konulan bi hamur işi var oAyy ne hamur işi merak ettim..
Kız oruç acaip bi ödem yaptı yaDikkat et kuzucum
Heee gel yamacima
şu 70e bi düşim tam gaz başlicam bebek olayına,kasaba uyku haram olcakHayırlısı olsun canım nasip
Haş haşlı lokumKuzu tahin ve haşhaş konulan bi hamur işi var o
Yarın kahvaltıda azcık yesen.. listede değilsin kiiKuzu tahin ve haşhaş konulan bi hamur işi var o
Ya kuzu sen yazdıkça bi çocuk en fazla ne yapabilir ki diyorumSinirden başım ağrıyor, oğlum ve halleriyarına randevu aldırıcam psikiyatriste inşaallah vardır.
Yazık kasabaşu 70e bi düşim tam gaz başlicam bebek olayına,kasaba uyku haram olcak
Yazsam yok artık yuh artık dersinYa kuzu sen yazdıkça bi çocuk en fazla ne yapabilir ki diyorumayyy inşallah çözüm bulursun
hee arada dinlenek diyonYazık kasabakız gün aşırı olanı makbuldür yorma adamı
Malum şeyin kalitesi düşmesin diye her gün olmazhee arada dinlenek diyon
2 güne 1hee arada dinlenek diyon
ay yapmıştım geçen yaz ona keçi boynuzu kürü,gına gelmişti adama.biz doktorsuz yapamicaz o işi belli.doktoru da araya sıkıştırmamız lazımMalum şeyin kalitesi düşmesin diye her gün olmazkeçi boynuzu kürü yap kasabına aklında olsun
o göz kırpışta derin manalar sezinliyorum2 güne 1
Hadi yafffKız oruç acaip bi ödem yaptı ya
Hadi bakalım yaza kıbrıs alev alacak deseneşu 70e bi düşim tam gaz başlicam bebek olayına,kasaba uyku haram olcak
O muymuş adı tahinli diye satıyorlar burda, ama bildiğin mayalı hamur haşhaş ve tahinHaş haşlı lokum
Yok kuzu benim onda bi dur noktam yokYarın kahvaltıda azcık yesen.. listede değilsin kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?