Hadi yaYazsam yok artık yuh artık dersin
Canım kütahya ve Eskişehirde haş haşlı lokum diye satılıyor. Ben sevmezdim hiç :)Hadi yafff
Oructan degilde bence uyku dengesi bozulunca ödem oluyor yaabi de stres yaptın ders çalışıyorsun o da etkiliyor
Hadi bakalım yaza kıbrıs alev alacak desene
O muymuş adı tahinli diye satıyorlar burda, ama bildiğin mayalı hamur haşhaş ve tahin
Yok kuzu benim onda bi dur noktam yoken iyisi bulaşmamak
yanıyüür kıbrıs yanıyüüüüürHadi yafff
Oructan degilde bence uyku dengesi bozulunca ödem oluyor yaabi de stres yaptın ders çalışıyorsun o da etkiliyor
Hadi bakalım yaza kıbrıs alev alacak desene
O muymuş adı tahinli diye satıyorlar burda, ama bildiğin mayalı hamur haşhaş ve tahin
Yok kuzu benim onda bi dur noktam yoken iyisi bulaşmamak
Aklımda bulunsun oralara gidersem mahrum kalmiyimCanım kütahya ve Eskişehirde haş haşlı lokum diye satılıyor. Ben sevmezdim hiç :)
Senşu 70e bi düşim tam gaz başlicam bebek olayına,kasaba uyku haram olcak
ne demek bi hafta.ayı tam kapatmayı düşünüyom ben
Caanım burda işin uzmanı var litfen
Altta kalanın canı çıksınne demek bi hafta.ayı tam kapatmayı düşünüyom ben
fırsat bu fırsat
Adamı kurutmak niyetin, anladım benne demek bi hafta.ayı tam kapatmayı düşünüyom ben
fırsat bu fırsat
Abowww kız olıvasyon testi var , bir çişle herşey ortada , garanti nokta atışCaanım burda işin uzmanı var litfen
Şimdi yumurtlama her kadında düzenli olmadığı için gün aşırı makbulüdür ha yumurtlama düzenli ise günleri kesinse benim gibo tek atışta bile tutabilirivet tek seferde tuttu bir hamileliğim hatta yumurtlamadan tam beş gün önce oldu çok ilginç ama oldu , yalnız sağlıklı olmadı boş gebelik oldu, bir diğeri de yumurtlamadan üç gün önce olanla tuttu.
Ateş ölcme yöntemi ile takip en iyisi bence . Ovulasyon testlerine bile on basar bu yöntem. Ben o yöntemi kullandım ikinci de. 14-15-16. Günler genelde yumetlamasn günümdü. Kiminin 19.gün oluyordu kiminin 12.gün
Benim bitene kadar zor gidiyor canım..Kız niye detoks yaptin sisligiatamadin mi
Cıks canım ovulasyon testi yanılır ateş ölçme yanılmaz tecrübe diyoz daaAbowww kız olıvasyon testi var , bir çişle herşey ortada , garanti nokta atış
Bölgesel 3 p kuzucum, barbunya şişirmez mi seniMenümü vereyim
@MiuLegoWhiteblacklife
Sabah ılık limonlu su
Kahv 8.15: maydanozlu kk peynirli
2 yumurtalı omlet
Ara sade kahve 1 parca bitter
Öğle 12.00: 4 kaşık susuz barbunya
1 kase yoğurt
Akşam 18.10: orta boy fırında levrek
Salata
Ara turk kahvesi 2 ceviz 1 hurma 1 kuru kayisi
Su 3 litre ve bitki çayları
Spor: 1 saat normal yürüyüş : 60 p
Yarım saat tempolu yuryus : 75 p
20 dakika step : 60 p
20 dakika bölgesel : 80 p
Toplam : 275 pbegum75
Şşşştttt az yaklaşın birnsey dicem
Bugün oturmalı gün vardi arkadaş çeşitleri yazmis watsaptan rahat 7 cesitti.. okumadim bile kalori alirim diye
Ben ne yaptım gitmedim
Nereye gittiiimmmmmm
Spooooooraaaaaaaaaaa
Düzenledim canımBölgesel 3 p kuzucum, barbunya şişirmez mi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?