- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Eflal ven de korka korka giydim valla.o kadar kilo verdim ama aynada kendimi cok zayıf gormuyorum bi daha 40 beden giymek istemiyorum.sirf bu yuzden 55 olmak istiyorum ki az bisey kacirmada hemen 60lari gormeyeyim.Olsun ya kalıbı olsa bir beden büyük olur ki o da çok iyi. Bana 38 beden olmaz heralde
Teşekkür ederim kuzum ama şişko olurum kesin ben ya tontiş bir şey kısayım daAy sana ne yakışır hamilelik
pamukta bendeydi
şaşkın kızlar
bi çırpıda halledersin iğdeLa bi insan nası bu kadar sorumsuz olur karı zerre takmıyor beni ya. Gece evde tek kalmak istemiyorum dedim taaa eve ilk çıktığımda. 1 ayda toplasan 5 gece evde oluyor. Onu geçtim hadi geziyor tozuyor. Lan arkadaşları eve bırakıyor sonra sabah 6 da anahtar yok açıyorum kapıyı. Zibidinin teki kapıda dikiliyor. Gel desem gelecek. Sonra herif bana salça oluyor. Nası oluyorsa telimi buluyor. Sevgilim var diyorum sarhoşken arıyor. Benimkiyle aram bozuldu bu yüzden...
Daha geçen gün faturaları ödemediğinden elektrikle internet kapandı. Parası da var olmasa dert değil. Her ay ben kirayı öderim o faturaları. Her ay dürterim bak elektriğin son günleri yatır diye ben koşarım peşinden. Tamam yatırdım der yatırmaz. Geçen gün dedim ki doğalgaz da kapanacak bak bunların cezası var yatır hepsi de benim üstüme... Tamam dedi. Bugün eve bi geldim doğalgazı kesmişler. İçeride yatıyor bi de yav çıldıracam.
La hangi dilde konuştuysam olmadı. Yok arsızlığa vuruyor... Uyandırdım faturayı yatırdın mı dedim param bitti dedi. 3 gün önce cebinde olan parayı biliyorum nası bitirdin niye önce faturaları halledip gerisini harcamıyorsun diyorum cevap yok.
La valla dövecem elimde kalacak 40 kilo bişey zaten
Sevindim İğdem çok şükür kurtulmuşsun sen iyi bir arkadaş bulursun inşallah o nedir öyle sırtında koca yük iyi idare etmişsinGünaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
Ya yok bn ne kısalar gördüm minnak bedenınde sadece göbek ayyy sen tatlısın sana ne giderTeşekkür ederim kuzum ama şişko olurum kesin ben ya tontiş bir şey kısayım da
Her hafta değişiyor beyinleri karıştı Ahahhaha
pislik olduğundan canımNe oldu canım hayırdır
begum75 Begüşüm sende mi pamuk
Bence ciddi ciddi konuş sen onun annesi gibi davranıyorsun resmen bu nedir nasıl sorumsuzluktur nasıl dayanıyorsun buna estagfirullah kendini öyle hissetme o anormal bir evde beraber yaşanıyorsa bütün işler ortaktır kim yoğun çalışırsa çalışsın
Benim daha var en azından yazdan sonraAllahım nasip etsin tabi inşallah
begum75
Bende kuzum bana yazdırıyordu zaten de şaşırmış herhalde@Melegiimm22 bendesin
Çok sevindim senin adına. Hakettin canım bu mutluluğu sen sonuna kadarEflal ven de korka korka giydim valla.o kadar kilo verdim ama aynada kendimi cok zayıf gormuyorum bi daha 40 beden giymek istemiyorum.sirf bu yuzden 55 olmak istiyorum ki az bisey kacirmada hemen 60lari gormeyeyim.
Trenckotun birini lcw denedim kaliplari buyuktur.begendim 38i yoktu.36 ve 40 vardi.bu kadar cabaya 40 bedene elim gitmedi valla.iyi ki de gitmemis mutlu oldum.
O senin tatlılığın şekerimYa yok bn ne kısalar gördüm minnak bedenınde sadece göbek ayyy sen tatlısın sana ne gider
Kafa gidik bende bu ara seni etiketleyecektim demipamukta bendeydi
şaşkın kızlar
Zaten kime iyilik etsen kıme faydan olsa sen kötü oluyorsun ama kardeş işte küsşük bi yere kadarpislik olduğundan canım
duyduğum en ağır hakareti 18 yaşında olan kardeşimden duydum
sebebide 2 yıl özelde okuttum kendimden keserek kredi çekerek
gönül işlerine kendini kaptırıp ünv sınavında istediği yer olmadı aklı 5 karış havadaydı
bende kızdım o kadar emeklerim boşa gitti diye
sonra kendi isteğiyle açıköğretim yazdı
maliye bölümü geldi
sonrası içler acısı sen yazdırdın hayatımı mahvettin benim
bi dünya belalar hakaretler beddualar
sildim attım sonraları özürler falan geldi ama ben asla affetmiycem
öyle bir kardeşim yok benim
arada olur öyle sıkıntı yokKafa gidik bende bu ara seni etiketleyecektim demi
Canım biter biter sonunda yeni bir şey öğrenmiş olacak, emekliyor mu? Emeklemiyorsa onu öğrenecektir tam ayı.Zaten yarisini.oyle yaptım ama oylede durmuyohuysuz cadi
Biteydi su buyume atagi bi ya
Canım benim çok üzüldüm durumların böyle olmasına aslında çok haklısın ama kardeşin ergenliğin verdiği sorumsuzlukla hareket etmiş ve cahilliğine ver bir yerde yoksa eminim öyle düşünceleri yoktur ablasına karşıpislik olduğundan canım
duyduğum en ağır hakareti 18 yaşında olan kardeşimden duydum
sebebide 2 yıl özelde okuttum kendimden keserek kredi çekerek
gönül işlerine kendini kaptırıp ünv sınavında istediği yer olmadı aklı 5 karış havadaydı
bende kızdım o kadar emeklerim boşa gitti diye
sonra kendi isteğiyle açıköğretim yazdı
maliye bölümü geldi
sonrası içler acısı sen yazdırdın hayatımı mahvettin benim
bi dünya belalar hakaretler beddualar
sildim attım sonraları özürler falan geldi ama ben asla affetmiycem
öyle bir kardeşim yok benim
iğde bu dertten kurtulmana sevindim, kafadaki dert herşeyden ağır geliyo insanaGünaydınlar
Hepinize teşekkürler dün sinirden kuduruyordum.
Konuştuk. Daha doğrusu her zamanki gibi ben söyledim o dinledi.
Senle aynı evde kalmak istemiyorum bu sene sıkıntılı bi sene sen sırtımda yüksün dedim. Çekemiyorum benim bu sene sinirden stresten uzak kalmam gerekiyor.
Ben sana değer veryorum ama sen beni sallamıyorsun dedim.
Kendi dedi ben çıkarım ev senindir diye. Eşyalarını toparladı dün akşam.
Esra'nın dediği akllıma takılmıştı harbiden biri gelebilir rahatsız edebilir şu durumda.
Neyse dün akşam evde kalmadım bi arkadaşımda kaldım. Şimdi eve uğradım işe geçecem geç kaldım zaten.
Çıkıp gitmiş. Kurtuldum
Bugün iş çıkışı da kilidi değiştirecem. Bu aklıma gelmezdi bak iyi ki söylediniz...
Ev sahibi görmüş dün akşam kız eşyalarını taşırken. Beni aradı hayırdır taşınıyor musunuz diye. Arkadaşım çıkmak zorunda kaldı yeni ev arkadaşı buldum filan dedim. Tek kaldığım bilinmesin şimdilik...
Öyle işte.
Omzumdan bir yük kalkmış gibiym
Hepinize tekrar teşekkür ediyorum...
1 yıl oldu canım yüzüne bakmayalıZaten kime iyilik etsen kıme faydan olsa sen kötü oluyorsun ama kardeş işte küsşük bi yere kadar
zor olur canım anlıyorum seniSağol canım inşaallah gecer hiç tadım yok, ağrıdan döndüm durdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?