Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Olsun ya kalıbı olsa bir beden büyük olur ki o da çok iyi. Bana 38 beden olmaz heralde
Eflal ven de korka korka giydim valla.o kadar kilo verdim ama aynada kendimi cok zayıf gormuyorum bi daha 40 beden giymek istemiyorum.sirf bu yuzden 55 olmak istiyorum ki az bisey kacirmada hemen 60lari gormeyeyim.

Trenckotun birini lcw denedim kaliplari buyuktur.begendim 38i yoktu.36 ve 40 vardi.bu kadar cabaya 40 bedene elim gitmedi valla.iyi ki de gitmemis mutlu oldum.

bi çırpıda halledersin iğde
adam lazım mı gelelim mi panpa
hatta sen eflale bi haber sal ama sinirli olduğu bir gün olsun o sinirle halleder onu sonrada ceketini şöle eliyle düzeltir omzundaki tozu üfler istif bozmadan gider

Sevindim İğdem çok şükür kurtulmuşsun sen iyi bir arkadaş bulursun inşallah o nedir öyle sırtında koca yük iyi idare etmişsin

pislik olduğundan canım
duyduğum en ağır hakareti 18 yaşında olan kardeşimden duydum
sebebide 2 yıl özelde okuttum kendimden keserek kredi çekerek
gönül işlerine kendini kaptırıp ünv sınavında istediği yer olmadı aklı 5 karış havadaydı
bende kızdım o kadar emeklerim boşa gitti diye
sonra kendi isteğiyle açıköğretim yazdı
maliye bölümü geldi

sonrası içler acısı sen yazdırdın hayatımı mahvettin benim
bi dünya belalar hakaretler beddualar

sildim attım sonraları özürler falan geldi ama ben asla affetmiycem
öyle bir kardeşim yok benim

Çok sevindim senin adına. Hakettin canım bu mutluluğu sen sonuna kadar 36 -38 demek lc de e o da çok iyi bence daha ne olsun. Anayız biz 38 beden iyidir

Lc den denemek istiyorum da benim cocuklkar hiç durmuyor, burnumuzdan geliyor , içimde kaldı aylardır gidip beden denemek 46 beden giyiyordum şimdi kaçım acaba, gerçi lc den en büyük giydiğim beden 44 dü sanırım o da 46 demek zaten

Zaten kime iyilik etsen kıme faydan olsa sen kötü oluyorsun ama kardeş işte küsşük bi yere kadar

Zaten yarisini.oyle yaptım ama oylede durmuyo huysuz cadi
Biteydi su buyume atagi bi ya
Canım biter biter sonunda yeni bir şey öğrenmiş olacak, emekliyor mu? Emeklemiyorsa onu öğrenecektir tam ayı.
Birde sen strese girme durmuyor diye inan sen ne kadar strese girip gerilirsen o kadar huysuz oluyor bebekler.

Canım benim çok üzüldüm durumların böyle olmasına aslında çok haklısın ama kardeşin ergenliğin verdiği sorumsuzlukla hareket etmiş ve cahilliğine ver bir yerde yoksa eminim öyle düşünceleri yoktur ablasına karşı gençler ergenliğe sığınarak her şeyi hak görüyorlar buna tabi ki karşıyım ama bazıları gerçekten cahilce hareket yapabiliyor

iğde bu dertten kurtulmana sevindim, kafadaki dert herşeyden ağır geliyo insana
inşallah yeni ev arkadaşına ihitiyaç duymadan feylesofla evlenirsin

Zaten kime iyilik etsen kıme faydan olsa sen kötü oluyorsun ama kardeş işte küsşük bi yere kadar
1 yıl oldu canım yüzüne bakmayalı
bana sen geber geleme o tatil yollarından
sende bat çocuğunda batsın kocan senin gibi bir şişkoyla ne yaparki zaten aldatılıyorsundur sen kesin
hakediyosun kocan başka kadın koynuna giriyodur kesin
miden nasıl kaldırıyor senin (bu arada ortada olan bişey yok)
kaynanan sana iyi yapıyor hizmetçisin sen

bunlar en hafifleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…