Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Aa doğru stresten de olur

Ben burdayım her halükarda, seni de anlıyorum, zaten burda olacaksın, teklifim var kaptan yardımcısı olsan? Sonuçta kaptan yardımcısı sınırı yoktur 4 yardımcı olsun, adın yine kaptan olur kimse de birşey diyemez niye arada menü yorumluyorsun vs diye.
Takım burda, biz buradayız adı değişecek bazı şeylerin o da sorun değil ki..

Son düzenleme:
miu aklında varmı birisi

ben aslında takıma sormayı düşünüyordum canım

takımdaki herkese tek tek

KİMİ KAPTAN OLARAK GÖRMEK İSTERDİNİZ ?

diyerekten ciddi ciddi.. ben hariç elbette.. bunun sonucu bize çok güzel işaret edecekti o kişiyi.. ama çok moralim bozuldu ya ben de giderim yazılarını okuyunca sormadım : (

Arkadaşlar bu miu sonsuza kadar kaptanlık yapamaz. Ki kız gidecem gelmeyecem demiyor. Yetişemiyor buraya tezler kongreler derken giremiyor bile... Bu durumda uygun birine devretmek en mantıklısıdır. Bundan önce de hep böyle oldu...
Lütfen burada olma amacımızı unutmayalım. Miu yoksa ben de yokum mantığı ile olmaz...
Kaptanlık gelir geçer. Ve ciddi emek ister... Miu bu emeği çabayı bu tarafa yoğunlaştıramadığından rahatsız ki bugüne kadar elinden gelenin fazlasını yaptığını biliyoruz. İnşallah uygun bir kaptan gelir takımın başına. Gönül ister ki bizden biri olsun...

Hepimizin bi bahanesi varya yani liste işlerini tmm biri halletse yorum hedef mot. Takip yapılır ama bence listelerinde yine aynı elden geçmesi lazım bilgisayar olmadığı için üzüldüm şuan
Listeden anlasam paylaşıma ben taşırdım, sen kaptan olurdun

kaptan ne iş yapar miu detayıyla anlatsana

Kız ben minnak birşeyim daha çocuk da doğurmadım, çocuktan sına 55 de yeter ama 55le hamşle kalırsam zaten 65 olurum sonra uğraş dur..
Kız basen var basen, olmasa zorlamam kendimi

Yuzume esıt miktarda 1 yemek kasıgı bal yogurt kakao surtum boyun gız altı dahıl tüm yüze ilk yarısını surdum20 dakıka bekleyop kalanı surdum haftanın 2 3 gunu yapıyorum cok faydalı botoks maskesı dıye gecıyr suna dumankaya nın tarfi netten bakın cok fatdalı bn yapınca cok memnun kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…