- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Olsun kaptanım yoğunluk normalay şimdi anladım kafa gidik benim nilişkom
miu aklında varmı birisiyarışmaları toptan kapatır gibi geldi eflal
Aa doğru stresten de olurMiu su parası çoh gelir. Yemek yemeyiz elektrik de kullanmayız. Mum ışığı romantizmi çünkü. Sen bunu bi düşün
Üşütmedim de aslında dün çok sinirlendim kastım kendimi. O mideme vurdu sanırım
Kim gidiyormuş yeminle vururum acımamherkes burada zaten terkeden yok ki gemiyi bir de değişiklikte gidiliyor vallahi sinirlendim
Eki Görüntüle 2126675
Hepimizin bi bahanesi varya yani liste işlerini tmm biri halletse yorum hedef mot. Takip yapılır ama bence listelerinde yine aynı elden geçmesi lazım bilgisayar olmadığı için üzüldüm şuan
Kesim kesinyarışmaları toptan kapatır gibi geldi eflal
nilişkom beni hiç vurmamıştın demi sen ay tırstım
Ben burdayım her halükarda, seni de anlıyorum, zaten burda olacaksın, teklifim var kaptan yardımcısı olsan? Sonuçta kaptan yardımcısı sınırı yoktur 4 yardımcı olsun, adın yine kaptan olur kimse de birşey diyemez niye arada menü yorumluyorsun vs diye.okuduğum kadarıyla zaten kaptan değişikliğinde "ben de gelmem" mantığı var gibi..
dışarıdan kaptan gelirse herkes gidecek gibi
gelmezse kaptan olmazsa takım bitecek
e yani iki kapı da aynı yere açılıyor.. ne denir ki
miu aklında varmı birisi
Listeden anlasam paylaşıma ben taşırdım, sen kaptan olurdunHepimizin bi bahanesi varya yani liste işlerini tmm biri halletse yorum hedef mot. Takip yapılır ama bence listelerinde yine aynı elden geçmesi lazım bilgisayar olmadığı için üzüldüm şuan
Pişir yavrumkısık ateşte yavaş yavaş pişireyim seni
Valla ben bekardım vardı baya baya eskı :)O dizi kac yildir var ya ?
kaptan ne iş yapar miu detayıyla anlatsanaben aslında takıma sormayı düşünüyordum canım
takımdaki herkese tek tek
KİMİ KAPTAN OLARAK GÖRMEK İSTERDİNİZ ?
diyerekten ciddi ciddi.. ben hariç elbette.. bunun sonucu bize çok güzel işaret edecekti o kişiyi.. ama çok moralim bozuldu ya ben de giderim yazılarını okuyunca sormadım : (
uuuuuuuuuuuuuuuuuuu beybiiiiiMiu su parası çoh gelir. Yemek yemeyiz elektrik de kullanmayız. Mum ışığı romantizmi çünkü. Sen bunu bi düşün
Olsun kaptanım yoğunluk normal
Kız ben minnak birşeyim daha çocuk da doğurmadım, çocuktan sına 55 de yeter ama 55le hamşle kalırsam zaten 65 olurum sonra uğraş dur..50 ne beeeee
40 ol sen hatta 26 falan ol benim kızla eşit ol
ayyyyy çıldırıcam 55 diyorlarrrr 50 diyorlarrrrr ınmiyo tartı diyorlarrrrrrr
tartı neye insin yağ varmıda insin
etlerini aldır
ben dün beynimi çıkarıp kilo verdimhepfit demiii
sende çıkar kız kolunu bacağını
ayyyy hoca olan mı benim mahmıt hoca mıyım ula
keşke benim olsaaaaaaaKız ben minnak birşeyim daha çocuk da doğurmadım, çocuktan sına 55 de yeter ama 55le hamşle kalırsam zaten 65 olurum sonra uğraş dur..
Kız basen var basen, olmasa zorlamam kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?