Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Menümü vereyim
Sabah ılık limonlu su

Kahv: 1 has yumurta 3 zeytin
Domates salatalık maydanoz
3 tane siyah kuru üzüm

Ara sade kahve 2 ceviz

Öğle 12.00: 1 kepçe çorba
1 tabak ıspanak yemeği
1 kaşık yoğurt

Akşam 16.45: yarim palamut

Ara 20.30: türk kahvesi 1 kuru kayısı 1 hurma
1 incir 6 çiğ badem

2.5 litre su ve bitki çayları
Sporu tamamlayayım yazayım

@MiuLego Whiteblacklife

He aşkım bizim şarkımız
Aaaaaa dicem sadece bekar arkadaslar işiniz olsun ve birikiminiz olsun insanlık hali. Ha evlendim mutluyum evldnmek kötü ddğil ya kocama ddli gibi aşık değildim şu an öyleyim seviyorum aşıkım ve onsuz olamam allah ayırmasın. Ama kötü değil ya allahım herkesın karşısına iyi birilerini çıkar yarabbim kocam benimbak sabah çemkirdim telefonunu nıye şarja takmamışım bana laf ediyor dedım halla halla
aksam laptopla oymamış herşegı bırakmış cd şarj pc cantası ben çemkirdim
Yahu arkanı toplamak zorundamıyım üstünü çıkarır bornozınu çıkarır atar yerıne yahu kirli sepeyı7var bir insan 4 senedir çorabını her defasında ya kirli çamaşırının dışına yada portmantoya indirrmi allahım deli oluyorum he bide ben uyurum gelir uykumun en tatlı yerınde uyandır ır ne için sence yahu çocuklu Anayım gece uyanıyorum sabah kalkıyorum ne istiyorsun böyle tartışmalar arada kıskanclık onun harıcınde şükür ailesiyle ılk zamanlar tartısırdım hep yanımda durdu benı hep sevdiğini söyledı ailesını karşısına aldı sırf benım için arada aklıma gelir ayy ben bunları neden yazıyorum bilmiyorum
Velhasıl evlilik güzel ama bif anda karar vermemek lazım

Şahane menü tefo bayıldım bayildimmmmmm

Bende menü verim . .

Sahur
1 bardak süt
2 dilim ananas
Yarım muz

İftar 18.50
1 kase mercimek çorbası
Bi tabak kabak yemeği
1 kase yoğurt

Su sahurda çok içtim daha içerim.

Bi iki saate kahve yanına incir badem fln yerim...

@MiuLego matematik61

Son düzenleme:
Menü çok güzel balım yaaa bende oruç tutmak istiyorum yaaa ama daha 10 gün antibiyotik kullanacağım acaba ayarlama yapamam mi ki antibiyotiğe akşam ezanda ixsem bı de safurda olmaz mı ki

Sahur
2 sokum tb ekmegi ile yumurta kasar domates beyaz peynir ( minikti sokumlarm)
Tarçınlı hurmali yogrt 1 kase

Aksam
4 parmak kadar firinda tavuk göğüs
Boll salata
2 bardak ayran

Booolll su iftardansonra acayip susadm cok kosturmali bi gun gecirdim

Spor henuz yok misafirm gelecek onlar gidince halim kalirsa 3 mil leslie yaparm inşaAllah
@MiuLego Whiteblacklife Storm-

Kizlar misafirlige gidiyoruz gitmeden menu vereyim

Sabah 07.30
1 bardak sut
1 haslanmis yumurta beyazi
7 zeytin
Salatalik

Ara 08.45
Sade nescafe

Ara 12.15
Bikac badem

Oglen 13.15
Ton balikli salata
bikac badem
Uzerine yesil cay

Ara 15.15
Cok kucuk bi elma
Bi kivi
1 kutu süt

Aksam 18.00
1 tabak sebzeli kofte
1 salatalik

Su 2 oldu
Spor yapinca eklerim
@MiuLego Whiteblacklife hippotalamus

Yarin hem.sahur hem iftar hurma yogurt yapim cuma sabah düzgun bi eksim olsun inşaAllah

Gece yenen ekmeği sevmedim iki sokumda olsa gereksiz canım onun dışında çok güzel menu

Nasıl yapayım hippom bı fikir versene ya 12 saatte 1 kullanmam lazımmış ezan 7 gibi olunsa ağza iki lokma atıp ilacı icsem gece 3 icsem acaba süte zararı olur mu ki yaaa kafam karisti
Ya 9saat oluyo olur bence süte bişi yapmaz inş cnm..

Sabah kahvaltisina peynir domates yeşillik ekle Berna az kahvaltı onun dışında güzel menü canimmmmmm

Sebze ne sebzesiydi bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…