- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Pembisim çok güzel menü balım ıspanak ile yoğurt tüketme emi Demir emilimi için kuzmmmmBende vereyim
9:00
Tereyağında 2 yumurta,9 zeytin peynir salatalık yeşillik ince küçük 1 dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe şehriye çorbası yoğurt bir tabak salata
15:00
Şekersiz türk kahvesi 3 hurma 2 ceviz
18:30
1 tabak yumurtali ıspanak küçük kase yoğurt
Su 3 olacak inşallah
Spor henüz yapamadım yapınca etiketlerim
@MiuLego &@whiteblacklife&@nehirnil111
Benimde o kadar var bu aylari beklemistim ama girer girmez regl oldum bebiş küçük ne yapacam bilmiyomSüte geçiyor dedi doktor saatlerine dikkat edersen sıkıntı çıkmaz ayy kimsenin bilgisi yok mu acaba anam daktirim burada olaydı derdi bana çok borcum var 2 ay tutmak istiyorum ben yaaa
Kız yok kahvaltılık bişi yemez o.. yeşillikmiş domatesmiş.. yemiyo..Mortisi varmış cuma onu yiyecekmis o yüzden yemiyormus bilemem artık mortisi dusunsun
Tm canım ayrı ayrı yemistim yine olmazmi acabaPembisim çok güzel menü balım ıspanak ile yoğurt tüketme emi Demir emilimi için kuzmmmm
Ayy baya çokmuş.. keşke kısa günlerde tutabilseydin.. çizelge yap cnm.. pazartesi perşembe tutsan bi yıl boyunca biterHippom ya 106 gün borcum var bacım yaa yon 3 yıl tutamadım hiç bı tedavi gördüm bide hamileliklerimde birazını tuttum tam.axaldi derken kıza hamileyken yine tutamadım bana bu sene tutacağım insallah
Ben başlayınca regl olana tutuyorum canım bir yılı kanser tedavisine gitti 2 yıl oğlumda tutumadim 1 yılda kızda tutamadım regl 10 yiyorum ramazanda bayagi tuttum ama bu kaldı bı başlasam diyorum regl ye kadar tutarım aslindaAyy baya çokmuş.. keşke kısa günlerde tutabilseydin.. çizelge yap cnm.. pazartesi perşembe tutsan bi yıl boyunca biter
Wayt benim önceden verdiğim menüyü unut, karıştı herşey,akşama veririmMenüler hanımlar menuler
Malesef benim bi fikrim yok bişey diyemeyecemSutın icine kaysı atıyorsnzya aksamdan ısıcak su mu olacak hatunlarrr??
Patlicam carliston ve kapya biberler.pattislerini yimedimmSebze ne sebzesiydi bakim
Senin ödemler gibisini görmedim kuzu, bu ne yaw bir haftada 2 kl ödemYooo ben odemlerimden kurtuldumgeri 55 i gördüm
Menümm
Kalkınca
Ilık limonlu su
Sabah
2 had yumurta
Bı avuc cecil
Bol domates
Bol maydonoz
3 kayısı.1 tb ekmk
Ara
1 sade kahve
Öğle
1 kase corba
Yarm dilm ekmk
2 ince dolma
Ara
Ödem cayı
Aksam
Tavuk ızgara
Salata
Ara
Meyveli yogurt olack
Yatarken
Sütlü nescafe olblr
Su
3 lt olmk üzere
Spor
Bugün malasef yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?