Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende vereyim
9:00
Tereyağında 2 yumurta,9 zeytin peynir salatalık yeşillik ince küçük 1 dilim tb ekmeği
13:30
1 kepçe şehriye çorbası yoğurt bir tabak salata
15:00
Şekersiz türk kahvesi 3 hurma 2 ceviz
18:30
1 tabak yumurtali ıspanak küçük kase yoğurt
Su 3 olacak inşallah
Spor henüz yapamadım yapınca etiketlerim
@MiuLego &@whiteblacklife&@nehirnil111

Pembisim çok güzel menü balım ıspanak ile yoğurt tüketme emi Demir emilimi için kuzmmmm

Süte geçiyor dedi doktor saatlerine dikkat edersen sıkıntı çıkmaz ayy kimsenin bilgisi yok mu acaba anam daktirim burada olaydı derdi bana çok borcum var 2 ay tutmak istiyorum ben yaaa
Benimde o kadar var bu aylari beklemistim ama girer girmez regl oldum bebiş küçük ne yapacam bilmiyom

Hippom ya 106 gün borcum var bacım yaa yon 3 yıl tutamadım hiç bı tedavi gördüm bide hamileliklerimde birazını tuttum tam.axaldi derken kıza hamileyken yine tutamadım bana bu sene tutacağım insallah
Ayy baya çokmuş.. keşke kısa günlerde tutabilseydin.. çizelge yap cnm.. pazartesi perşembe tutsan bi yıl boyunca biter

Ayy baya çokmuş.. keşke kısa günlerde tutabilseydin.. çizelge yap cnm.. pazartesi perşembe tutsan bi yıl boyunca biter
Ben başlayınca regl olana tutuyorum canım bir yılı kanser tedavisine gitti 2 yıl oğlumda tutumadim 1 yılda kızda tutamadım regl 10 yiyorum ramazanda bayagi tuttum ama bu kaldı bı başlasam diyorum regl ye kadar tutarım aslinda

Menümm
Kalkınca
Ilık limonlu su
Sabah
2 had yumurta
Bı avuc cecil
Bol domates
Bol maydonoz
3 kayısı.1 tb ekmk
Ara
1 sade kahve
Öğle
1 kase corba
Yarm dilm ekmk
2 ince dolma
Ara
Ödem cayı
Aksam
Tavuk ızgara
Salata
Ara
Meyveli yogurt olack
Yatarken
Sütlü nescafe olblr
Su
3 lt olmk üzere
Spor
Bugün malasef yok

Sutın icine kaysı atıyorsnzya aksamdan ısıcak su mu olacak hatunlarrr??

Bu menüyü hiç beğenmedim öğle hem.corba hem ekmek hem.dolma var full karbon çorba varsa ekmek ne dolma varsa neden yoğurt salata ile dengelenmesi bugün çarşamba değil.i çarşambayı karbon alımını sıfıra yakın olmuyor muuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…