- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Canım ben yaptım hiç bir zararı olmadı hemide bebiş ek gıdaya geçmemişti dediğim gibi maydonoz yarım demet değilde çeyrek demet yap balımWhiteblacklife canım maydanoz soda kurunu yarın yapsammiki yoksa regl sonrasimi iyi olur birde maydanozun süte zararı olurmu
Arada 2 saat fark olmalı en.az balimTm canım ayrı ayrı yemistim yine olmazmi acaba
Canım normal içme suyuna akşamdan 2 adet kayısıyı doğra ben cevizden koyuyorum içine 1 tam cevizi parçalayıp üstünü kapat sabah iç ceviz ile kayisiyi ye WC ye çözümSutın icine kaysı atıyorsnzya aksamdan ısıcak su mu olacak hatunlarrr??
WaytYine mi tek ben varım yaaaa
Can mortim ,güzel mortim biz seninle tencere kapak olmuşuzAtarız o artıları
Nolsun adamım senden naberHey dostum naber?
Tamam canım yarın unutmazsam deneyecem, cumaya faydası olur dimi,birde aus kaptanın başarı öyküsünü okuyordum bayıldım bayıldım keşke uygulayabilsem yaza bi deri bi kemik kalırım herhaldeCanım ben yaptım hiç bir zararı olmadı hemide bebiş ek gıdaya geçmemişti dediğim gibi maydonoz yarım demet değilde çeyrek demet yap balım
Mali doyuyor musun?Çarşamba menüm
Sabah 7.00
2 haşlanmış yumurta
7zeytin
Öğlen 13.00
Bi avuç ceviz
Bi küçük kutu süt
Bi muz
Saat 16.00 bi avuç kadar beyaz leblebi
Akşam 19.00
Menemen
11 zeytin
56 dk tempolu yürüyüş
2.5 litre su
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
Gel kuzım sen deBen de ben deee ...
Ben de size ilişcem illa.
Aha konyak gelmiş hoş gelmis
Güzel menü balım ama bamya sende ödem yapmıyor demiMenüm
Sahur 3 40
Has. Yumurta 2 kaşık bamya yoğurt yeşillik
Peynir zeytin
Akşam 19.30
1yk bamya
2yk taze fasulye köz patlıcan kırmızı biber salata yoğurt
Şu daha belli değil 2 olur ins.
Spor yok ev işi var
@MiuLegoWhiteblacklife
Ben nasıl 28 kilo verdim 5 ayda Ausum o hikayesini okuyarak balım kk yede Ausum hikayesini okuduktan sonra üye oldum bu TK aus için geldim onun yeri hayatımda hep var olacak uzaktan duacisi olacağımTamam canım yarın unutmazsam deneyecem, cumaya faydası olur dimi,birde aus kaptanın başarı öyküsünü okuyordum bayıldım bayıldım keşke uygulayabilsem yaza bi deri bi kemik kalırım herhalde
Çok güzel.menu mali tartı nasıl iyi demi bu hafta herosunjn sen unutmadım demi kuzumÇarşamba menüm
Sabah 7.00
2 haşlanmış yumurta
7zeytin
Öğlen 13.00
Bi avuç ceviz
Bi küçük kutu süt
Bi muz
Saat 16.00 bi avuç kadar beyaz leblebi
Akşam 19.00
Menemen
11 zeytin
56 dk tempolu yürüyüş
2.5 litre su
@MiuLegoWhiteblacklife begum75
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?