Tabi tabi kesin öyledirBenim de bel bölgesinde var et, yoksa yağ mi desem
Önce belli değilimTabi tabi kesin öyledir
Alışmaya çalışıyorum kuzum. Bilgissayar sisteminde sıkıntı yaşamıyorum pek ama sevkiyattı, ürün isimleriydi sıkıntılı baya.insanlar iyi allahtan, yeniyim diye idare ediyolar iştemalipina canım alıştın mi iyice
@Floweroflife Canım geçen gün soracaktim arada kaynadı sen neden annenin diyete başlamasına o kadar sevindin balım sağlık sorunları mi var. Bende senin sevinmene sevindim
noldu maliBayılmak üzereyim
Anladım canim wc den cikamadim akşamdan beri bende bamya hem zeytinyagli hem etli nohutlu falan oluyor belki o yapıyordur ben bayilirimBazı bunyelerde yapıyormuş balım o yüzden sordum ben kendisini yemem o yüzden bilgim yok bu nedenle sordum
Hakkini veremezse bi güzel gomucez demek :)Hero takımı sırtlayan demek o hafta sporuyla menüsü göz dolduran demek takımda en çok kiloyu vermesi gerekmektedir kişi demek herosun sen herooo
Offf vere sıfır karbondan anladığın 2 çatal midirValla ben sadece iki catalcik yedim . Siz gelseniz yüz bulup çok yerdim
Kimse gitmiyor o da nerden cikmisBu gitme işi noluyo kızlar ya
Oyy canım benim 1 günlük moralini bozma lütfenKızlar ben yarın staja gidiyorum bakalım.. oğlumu da bakıcıya bırakıcamanaokulunda olacağı için staj onu da götürürüm diyodum ama olmadı
Ya öle de.. kadını da tanıyorum aslında ama insanın aklına hep sn kötü ihtimal geliyo.. eşimi de çok zor ikna ettim..Oyy canım benim 1 günlük moralini bozma lütfen
Iyi düşün iyi olsun canım.. aklına gelen başına gekdi olmasınYa öle de.. kadını da tanıyorum aslında ama insanın aklına hep sn kötü ihtimal geliyo.. eşimi de çok zor ikna ettim..
Yok kız Allah korusun..Iyi düşün iyi olsun canım.. aklına gelen başına gekdi olmasın
Kuzum meraklanma yarim guncuk.seni cok iyi anliyorum.ben babannesine biraktigim halde okulun ilk günü gozlerim dolu dolu gezdim.Rabbim kandil hurmetine de icine ferahlik versin inşallahKızlar ben yarın staja gidiyorum bakalım.. oğlumu da bakıcıya bırakıcamanaokulunda olacağı için staj onu da götürürüm diyodum ama olmadı
Şükür geçti gitti rabbim bir daha gostermesinAa geçmiş olsun white bilmiyordum
Yap balım sabah aç karına çok işe yariyorCanım son bı kez daha soru sorabilirmiyim, maydanozlu karışımı sabah aç karnına olacaktı dimi birde yarın sabah yapsam cumaya faydası olurmu, ayy ne çok soru sordum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?