Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alışmaya çalışıyorum kuzum. Bilgissayar sisteminde sıkıntı yaşamıyorum pek ama sevkiyattı, ürün isimleriydi sıkıntılı baya.insanlar iyi allahtan, yeniyim diye idare ediyolar işte

Bazı bunyelerde yapıyormuş balım o yüzden sordum ben kendisini yemem o yüzden bilgim yok bu nedenle sordum
Anladım canim wc den cikamadim akşamdan beri bende bamya hem zeytinyagli hem etli nohutlu falan oluyor belki o yapıyordur ben bayilirim
Hero takımı sırtlayan demek o hafta sporuyla menüsü göz dolduran demek takımda en çok kiloyu vermesi gerekmektedir kişi demek herosun sen herooo
Hakkini veremezse bi güzel gomucez demek :)

Kızlar ben yarın staja gidiyorum bakalım.. oğlumu da bakıcıya bırakıcam anaokulunda olacağı için staj onu da götürürüm diyodum ama olmadı
Kuzum meraklanma yarim guncuk.seni cok iyi anliyorum.ben babannesine biraktigim halde okulun ilk günü gozlerim dolu dolu gezdim.Rabbim kandil hurmetine de icine ferahlik versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…