- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Yaptım balım kahvaltıyi kızımın ateşi şuan yok şükür ama tedikteyim 3 gece uyumam hani dün demiştim şehir dışı ne yazık ki ertelemek zorunda kaldık ev sahipleri 1 ay içinde bosaltmamixi istiyor evi 1 ay içinde ev bulup taşınmak zorundayimzayıflayamadım derken?
nooldu ne haberi aldın? geçmiş olsun minnakımıza.. sen nasılsın
halin yoktur senin şimdi dövemezsin de senle uğraşayım ben madem
sen şimdi bişeyler yemeyi de unutursun yine halsiz kalırsın
KAHVALTI YAP
Eki Görüntüle 2127015
Hı köfte mantıklı. O zaman Ton balık kalsın sonrà yiyim . Köfte kabak yiyem ben de . Ay şimdi den aksam için aciktimOlursunnnn hem ben de 57 degilim ki
Hem seninki kac bilmiyorum ama benim boyum 161.oyle aman aman zatif da degilim.bak hippoya 175 boyla 64u zorluyor zalım
Varsa etli kofteli biseyler yapabilirsin.aksam icin guzel menu olur seninki.
Ahaaaa icinde morti çıktı sonunda
Evet üzülür canım yarında seni çevirme yapar tadına bakarız artikhem ben söylemem miu ya canın cektigini
oyyyy senden ilgi sevgi bekliyor kuzucum seni istiyor özlemiş oy kıyamam onaOy kıyamam sana
Gel vereyim bizimkini
şimdi de havlamaya başladı
Deli mi ne?
az tadına bakma bir kase iç kuzucum..Ayy aklında bin yaşa kaptan öyle yapayım evdekilere yemek var birde tavuk çorbası yapayım az tadına bakayım dimi kaptan
Sağol balimmmm eksiye geçtin miÇok geçmiş olsun canım ya. Allahım bebekler çocuklar hasta olmasın lutfennnn
Ayy valla ben söylemedim vero
yaaaaaaaaaaaaYaptım balım kahvaltıyi kızımın ateşi şuan yok şükür ama tedikteyim 3 gece uyumam hani dün demiştim şehir dışı ne yazık ki ertelemek zorunda kaldık ev sahipleri 1 ay içinde bosaltmamixi istiyor evi 1 ay içinde ev bulup taşınmak zorundayim
Acaba sana kim ispiklediben duymam ki
oyyyy senden ilgi sevgi bekliyor kuzucum seni istiyor özlemiş oy kıyamam ona
az tadına bakma bir kase iç kuzucum..
nevoşum yemez irade şampiyonum o benim
Ayy valla ben söylemedim verodimi kaptan
Kızlar internet o kadar yavas ki...
Emojilee bile çıkmıyor sizin mesajlarınızdaki emojileri fotoları da göremiyorum
Ancak su nu biliyorum
Esra_4378 hakkımda iyi şeyler söylemiyor
uyanıkAyyyy çok sinir oldum
Sabahın 5 inde köpek kapının önünde ağlamay başladı, eşim dışarı çıkardı ishal olmuş
Az önce yine başladı ağlamaya bu defa ben uykumdan uyandım giyindim çıkardım yüzümü bile yıkamadan
, kandırmış ya la!!!!
Sokağa çıktık bu sevgi pitirciği , dedim kaka, çiş? Yok, kandırmış beni
Çok sinirlendim, dönünce köşesine koydum, şimdi sesi çıkmıyor
NO NO NO
oy kuzum keşke imkanım olsa da gelip çocuklara ben bakabilsemOfff offf 1ay içinde bulup iki çocukla nasıl taşınacağım ben yaasscok sıkıldım artık oradan oraya sürgün gibi yasamaktan
günaydın sidoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmGünaydın
katil mi edicen sen beniNO NO NO
yemem kiii eksim çok çıksa ödül yapsam . ciksss o da yok. Ama valla jep regl dengesizliği ya. Ben 1 Kilo fazla cikiom bu donemde
Neden tasin Dio ki ev sahibiOfff offf 1ay içinde bulup iki çocukla nasıl taşınacağım ben yaasscok sıkıldım artık oradan oraya sürgün gibi yasamaktan
Oyyy naif filavirim naif duygularıyla oynamış köpecikAyyyy çok sinir oldum
Sabahın 5 inde köpek kapının önünde ağlamay başladı, eşim dışarı çıkardı ishal olmuş
Az önce yine başladı ağlamaya bu defa ben uykumdan uyandım giyindim çıkardım yüzümü bile yıkamadan
, kandırmış ya la!!!!
Sokağa çıktık bu sevgi pitirciği , dedim kaka, çiş? Yok, kandırmış beni
Çok sinirlendim, dönünce köşesine koydum, şimdi sesi çıkmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?