Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İyiymiş peki sen niyetlenip yiyince bizden o istek gidiyormu acep

anladım kuzucum.. hemen geçsin inşallah da çok ilaç almak zorunda kalma..
Bende anlamıyorum şu ev sahiplerini evleneli 4 buçuk sene oldu şimdiki ev 4. Oldu yani her sene bi ev degistiriyoruz
hep böyle oluyor .. hiç düşünmüyorlar kiracının halini

oy vaytım haklısın

kız doğru yaaaa.. denk gelmem mi heee diyorsun hep anneme gidicem annemdeydim diye.. benim kafa cidden yerinde değil.. oh iyi sevindim.. o çok güzel yakınında olması .. aklına takılmaması .. şükür

Hayırlı kandiller kızlar.
Whiteblacklife canım çok üzüldüm durumuna. Rabb'im bu güzel gün hürmetine işlerini kolaylaştırsın.
Keşke mevzu taşınmak olsa kuzum.ya bizim başka hayalimiz vardı eylul e kadar başka şehirde ev bulup iş kurup buradan komple tasinacaktik ama şimdi 1 ay içinde başka şehirden ev bulup iş kurup 2 çocukla kendimizi ayarlayip taşınamayacagiz bu yüzden hayallerimizi ertelemiş olacağız yoksa bu evden gitmeyi istiyordum zaten her yerden böcek çıkıyor bin TL kira veriyorum üstüne aidat falan ev sahipleri hiç birşeye karışmıyor falan filan...
4 5 ay daha bekleser olurlerdi

Arkadaş burası noldu bele yav
Kimin eli kmin cebinde belli değil. Bence eşleşelim la kimi öpsek 30 kişi kızıyor. Beni zaten kimse öpmediğinden kimse de kıskanmıyor. Benim gibi olun öptürmeyin

Seni öpmekten helak olduysam ondandır bu mola....
Özlemek lazım arada.
10 da 7 yi hatırlatırım sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…