Bak kendide itiraf etmiş zatenAy bu kız bana aşık
@MiuLego en kalbi dürüst hislerimle senin ile ben gibiler. Bazende vaytla ben gibi.
Teyipte tam benlik
İyiymiş peki sen niyetlenip yiyince bizden o istek gidiyormu acepEziz mübarek günde hizmet ayağınıza geldi...
Canınızın çektiği kandille bağlantılı cıslar varsa bana deyin bende niyet edip sizin adınıza yiyeyim.
Niyet ettim ya rabbivorones için kandil simidi yemeye.....gibi
Ben olabilirim
Aradığın etiketi bulmuşsun :)) dün gördümde yazamadım.
anladım kuzucum.. hemen geçsin inşallah da çok ilaç almak zorunda kalma..Alerji neden oldu bilmiyorum ama büyük ihtimal fayans için kullandığımız harçtan oldu, astım tozdan oldu.. astım için inhaler ( kortizonlu) kullanmam lazım alerji de hap günde bir tane içinde kortizon var mı bilmiyorum..
hep böyle oluyor .. hiç düşünmüyorlar kiracının haliniBende anlamıyorum şu ev sahiplerini evleneli 4 buçuk sene oldu şimdiki ev 4. Oldu yani her sene bi ev degistiriyoruz
Sinirden ağladım artık yetti daaaa İstanbul'da 1 taşınma işi 10.000 TL ya aboneliği depozito su tadinmasi onu da geçtim 2cocukla bu kadar eşyayı nasıl toplayacağım ben nasıl yerlrstirecegim onumuz Ramazan düşünce yok kimsedd
Yanina alsan seninle uyusa olmaz mi?
Sırma ya
Hayır anlamıyorum yine başladı ağlamaya,hiç böyle yapmazdı, ne yapacağımı şaşırdım
Zaten ilaç içmiştim uykum var üstüme öküz oturmuş gibiyim
Delü köpek, ama yemiyorum bu defa, dayan flavır
Vaytı karıştırmaaaaa aynj senle ben
Spor hocasu olan sensin demi
Arkadaş burası noldu bele yavBari ben burdayken yapma bu ne
kız doğru yaaaa.. denk gelmem mi heee diyorsun hep anneme gidicem annemdeydim diye.. benim kafa cidden yerinde değil.. oh iyi sevindim.. o çok güzel yakınında olması .. aklına takılmaması .. şükür
Yok miu hiç denk gelmedinmi annemdeydim yazdığıma falan :) bir sokak üstte oturuyor annem 10 dk yürüme mesafesi.
Ablam ve erkek kardeşimle aynı sokaktayız yan ve çapraz binalarda.
Okuldan sonra bi uğrıycam bende.
Aklım kalıyor yinede ben çocuklarla her yere koşamıyorum ablama bakıyor herşey
Hiç sorma kaptan yaaanladım kuzucum.. hemen geçsin inşallah da çok ilaç almak zorunda kalma..
hep böyle oluyor .. hiç düşünmüyorlar kiracının halini
oy vaytım haklısın
Keşke mevzu taşınmak olsa kuzum.ya bizim başka hayalimiz vardı eylul e kadar başka şehirde ev bulup iş kurup buradan komple tasinacaktik ama şimdi 1 ay içinde başka şehirden ev bulup iş kurup 2 çocukla kendimizi ayarlayip taşınamayacagiz bu yüzden hayallerimizi ertelemiş olacağız yoksa bu evden gitmeyi istiyordum zaten her yerden böcek çıkıyor bin TL kira veriyorum üstüne aidat falan ev sahipleri hiç birşeye karışmıyor falan filan...Hayırlı kandiller kızlar.
Whiteblacklife canım çok üzüldüm durumuna. Rabb'im bu güzel gün hürmetine işlerini kolaylaştırsın.
tahinleri olsa yerdin duramazdınKendileri başka şehirdeydi tahinleri İstanbul'a cikmis
öyleyizdir maşallah her halimiz fitAyy üstüme iyilik sağlıkne güzel yakışmış kıyafetler kediciklere çok güzel fizik de var maşallah
Oyy yerim sevimliliği bak
Taam sustumm ulee
Arkadaş burası noldu bele yav
Kimin eli kmin cebinde belli değil. Bence eşleşelim la kimi öpsek 30 kişi kızıyor. Beni zaten kimse öpmediğinden kimse de kıskanmıyor. Benim gibi olun öptürmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?