- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Alerji neden oldu bilmiyorum ama büyük ihtimal fayans için kullandığımız harçtan oldu, astım tozdan oldu.. astım için inhaler ( kortizonlu) kullanmam lazım alerji de hap günde bir tane içinde kortizon var mı bilmiyorum..günaydın
günaydın
et sote :)
ah kuzum ya
belli mi peki alerjinin sebebi? illa kortizon mu almak gerekiyor başka çaresi yok mu?
süper olomuş hem ablanın yanında için de rahat eder.. uzak mı şehirler bonus? aklın kalıyordur senin de..
salata kuzucum bol beyaz peynirli yeşillikli salata
ay ne diyosun kalpten gideceğim iyice şişko @Nevreste olacak bu gidişle
nevo vururum seni
Bende anlamıyorum şu ev sahiplerini evleneli 4 buçuk sene oldu şimdiki ev 4. Oldu yani her sene bi ev degistiriyoruzyaaaaaaaaaaaa
neyse tamamen iptal olmasın da ertelensin ama bu taşınma işi ekstra masraf olcak şimdi.. ev sahipleri neden böyle ya
Sinirden ağladım artık yetti daaaa İstanbul'da 1 taşınma işi 10.000 TL ya aboneliği depozito su tadinmasi onu da geçtim 2cocukla bu kadar eşyayı nasıl toplayacağım ben nasıl yerlrstirecegim onumuz Ramazan düşünce yok kimseddyaaaaaaaaaaaa
neyse tamamen iptal olmasın da ertelensin ama bu taşınma işi ekstra masraf olcak şimdi.. ev sahipleri neden böyle ya
Ben de acikiyorumHı köfte mantıklı. O zaman Ton balık kalsın sonrà yiyim . Köfte kabak yiyem ben de . Ay şimdi den aksam için aciktim
süper olomuş hem ablanın yanında için de rahat eder.. uzak mı şehirler bonus? aklın kalıyordur senin de..
Kendileri başka şehirdeydi tahinleri İstanbul'a cikmisNeden tasin Dio ki ev sahibi
Ayy üstüme iyilik sağlıksen söyledin
esra sana kurban olsun beeeeeeeeeee
ben de ona kurban olayımmmmmmmmmm
ay biz bi sarılalım gelin
@Esra_4378
Eki Görüntüle 2127019
Oyy yerim sevimliliği bakgünaydın sidoşummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 2127020
Sırma yaD
Oyyy naif filavirim naif duygularıyla oynamış köpecik
iyi kandırmış ama
Allah yardımcın olsun canım yakın olsakda gelsem yardıma çocuklarla çok çok zor oluyor başımdan çok geçti çünküOfff offf 1ay içinde bulup iki çocukla nasıl taşınacağım ben yaasscok sıkıldım artık oradan oraya sürgün gibi yasamaktan
Taam sustumm uleekatil mi edicen sen beni
Ben olabilirimHAbibte şimdi gördüm... Allah sabır versin isteyen herkese nasip etsin...
Floweroflife geçmiş olsun kuzucum alerji coşmuş
Bi etiketim daha olacaadı ama ne...
Bu mübarek günlerde elini kana bulama kaptan bosverkatil mi edicen sen beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?