Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Alerji neden oldu bilmiyorum ama büyük ihtimal fayans için kullandığımız harçtan oldu, astım tozdan oldu.. astım için inhaler ( kortizonlu) kullanmam lazım alerji de hap günde bir tane içinde kortizon var mı bilmiyorum..

Son düzenleme:
yaaaaaaaaaaaa

neyse tamamen iptal olmasın da ertelensin ama bu taşınma işi ekstra masraf olcak şimdi.. ev sahipleri neden böyle ya
Sinirden ağladım artık yetti daaaa İstanbul'da 1 taşınma işi 10.000 TL ya aboneliği depozito su tadinmasi onu da geçtim 2cocukla bu kadar eşyayı nasıl toplayacağım ben nasıl yerlrstirecegim onumuz Ramazan düşünce yok kimsedd

Hı köfte mantıklı. O zaman Ton balık kalsın sonrà yiyim . Köfte kabak yiyem ben de . Ay şimdi den aksam için aciktim
Ben de acikiyorum
Kv evde oruc tutuyo onlar esimle yer ben saat 3te yicem aksama dogru sutlu nescafe fln icecem bitcek niyetim oyle bakalim

süper olomuş hem ablanın yanında için de rahat eder.. uzak mı şehirler bonus? aklın kalıyordur senin de..

Yok miu hiç denk gelmedinmi annemdeydim yazdığıma falan :) bir sokak üstte oturuyor annem 10 dk yürüme mesafesi.
Ablam ve erkek kardeşimle aynı sokaktayız yan ve çapraz binalarda.
Okuldan sonra bi uğrıycam bende.

Aklım kalıyor yinede ben çocuklarla her yere koşamıyorum ablama bakıyor herşey

Whiteblacklife kuzum Allah yardimcin olsun tasinmaktan nefret ediyorum ben de.ev sahibimiz iyi bizim de ama yine de hep tetikteyim.kuzuna da cok gecmis olsun.

HAbibte kuzum Allah sabır versin size de.Kandil günü dua edelim Rabbim en kisa zamanda sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah

D

Oyyy naif filavirim naif duygularıyla oynamış köpecik
iyi kandırmış ama
Sırma ya

Hayır anlamıyorum yine başladı ağlamaya,hiç böyle yapmazdı, ne yapacağımı şaşırdım

Zaten ilaç içmiştim uykum var üstüme öküz oturmuş gibiyim

Delü köpek, ama yemiyorum bu defa, dayan flavır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…