ay bu güzelliği görmeyen kalmasın
Eziz mübarek günde hizmet ayağınıza geldi...
Canınızın çektiği kandille bağlantılı cıslar varsa bana deyin bende niyet edip sizin adınıza yiyeyim.
Niyet ettim ya rabbi @vorones için kandil simidi yemeye.....gibi
Keşke mevzu taşınmak olsa kuzum.ya bizim başka hayalimiz vardı eylul e kadar başka şehirde ev bulup iş kurup buradan komple tasinacaktik ama şimdi 1 ay içinde başka şehirden ev bulup iş kurup 2 çocukla kendimizi ayarlayip taşınamayacagiz bu yüzden hayallerimizi ertelemiş olacağız yoksa bu evden gitmeyi istiyordum zaten her yerden böcek çıkıyor bin TL kira veriyorum üstüne aidat falan ev sahipleri hiç birşeye karışmıyor falan filan...
4 5 ay daha bekleser olurlerdi
Hoca çık aradan bendim o
Dün seni öpücük yağmuruna bogmadim dur bogmadiysam şimdi aşkımla bogayim seniArkadaş burası noldu bele yav
Kimin eli kmin cebinde belli değil. Bence eşleşelim la kimi öpsek 30 kişi kızıyor. Beni zaten kimse öpmediğinden kimse de kıskanmıyor. Benim gibi olun öptürmeyin
Seni öpmekten helak olduysam ondandır bu mola....
Özlemek lazım arada.
10 da 7 yi hatırlatırım sana
Yi beni miu yi beni öp beni kiss me beybiay bu güzelliği görmeyen kalmasın
iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee senin minnak etlerini yerim ulennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Bari ben burdayken yapma bu ne
Arkadaş burası noldu bele yav
Kimin eli kmin cebinde belli değil. Bence eşleşelim la kimi öpsek 30 kişi kızıyor. Beni zaten kimse öpmediğinden kimse de kıskanmıyor. Benim gibi olun öptürmeyin
kolay gelsin pembikkkkkBen kaçarım kızlar evin işleri beni bekler bı el atıp geleyim
garip ve şişko demişlerdir onlar.. ondan sevindirdin demi beniAziz mübarek günde bir garip sevindirin dediler. Ben de seni sevindireyim dedim miu
Bonus 8 TL eksik yatırdım diye ATM den bankaya git tamamla dediler ya 8 TL ile zengin olacaklar galiba üstelik bu daha ki aya 10 TL fazla gönderirim ATM sıkintisi yaşadım diye arama ragmen1210 lira kira veriyorum vayt 10 lirayıda alıyolar :))
Bi vayt tarafından öp bi black tarafından hunharca öpün beni bugün nolurDün seni öpücük yağmuruna bogmadim dur bogmadiysam şimdi aşkımla bogayim seni
Ay o sen miydinEki Görüntüle 2127037 hayırdır gardaş?
Eki Görüntüle 2127038 öldün çık.
Eki Görüntüle 2127040 külliyen yalan tüm gece bana öptürttün kendini
kolay gelsin pembikkkkk
Dün seni öpücük yağmuruna bogmadim dur bogmadiysam şimdi aşkımla bogayim seni
65 kilo olmuş iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Yi beni miu yi beni öp beni kiss me beybi
Çok da minnak değil etlerim bu kadan pollyannacılık bana fazla gelir miu
Regl gelmiyor. 1 haftadır sancı çekiyorum yok yok yok. Çıldıracam. iştahımı kontrol edemiyorum. Spor yapamıyorum pek ağrıdan... Ne yapam ben gusam mı hocam
sen de gönlümüzün listesindesin o ne olacak@MiuLego hep seni düşündüğümden zaten.
Listedekiler yemesin diye.
Üzülme kız göbeklerimizi tokuştururuz biz degarip ve şişko demişlerdir onlar.. ondan sevindirdin demi beni Eki Görüntüle 2127043
Tirbiyisiz zılım kırı...65 kilo olmuş iğdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Koklaşmak için randevu heigdedali bize gün ver ula bu böyle olmayacak
Sen beni beni white aldatiyorsun haTirbiyisiz zılım kırı...
Koklaşmak için randevu he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?