- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Okulda saglikli takilan cokAy tüh yaaaaa
Yemeyin çiğ onlaaaar diyeydin
Kız nolur menülerime bak.. bişi yok ama dün artıydım
Ya hahahaha mantıklıOkulda saglikli takilan cokherkes evden yemek getiriiii
Dur hamilelerin yanina gidem onlarda vardie ikram ederler
Kız nolur menülerime bak.. bişi yok ama dün artıydımbugün oruçtan sonra detoks çorbası içicem bakalım...
Kolay gelsin kuzummmmOğlanın okulundayim yine gelemiyorun
Allahım başıma gelen herkes anne olmasın ya bi çocuğun annesi onu ısırmış önemli sırları varmis onları söylemiş çünkü siz anladınız sırları bence Allah böylelerinin ben türlü belasını versin
Zaten istediğinde bizimle uyuyor,eşim çıkardı yine..Yanina alsan seninle uyusa olmaz mi?
Kaçmadım tatlım ya.bizim buralarda Nevruz bayramı ya tatil falan çok meşkulüm şimdi bile misafirlikdeyik...bildirimlere şimdi baktım...kaptanlık için çok zorlanıyorsun anlıyorum ama ben de öyleyim yapamadığımda vicdan azabından ölüyorum...çok isterim inan ama sırf o yüzden ben de şimdilik devr alamam kaptanlığı senden...inşallah gelecek cuma kilo bildiriminde bulunarak başlıycam.bakalım katılımımı iyi tutup ta listeye gire bilecekmiyim...sen de inşallah layığınca bi kaptam bulursun ya da ne bileyim yardımcıların yardımıyla yürüte bilirsin belki...en hayırlı yolu buluruz inşallah...
günaydın minnak begüşümmmmmmmmmmm
nilişkom günaydınnnnnnnn @nehirnil111
Eki Görüntüle 2127004
hahahahah tüm memişler kapatılmış bikini ile tamam yapın tatilinizi hadi
ay kuzenim yazmış büşraaaammmmmmmmmmmm
yoksa en çok seni seviyom ben biliyosun
ne neeeeeeeeeeeeeeeeNevreste arkadaşlarıyla mı buluşacakmışşşşşşşşşş hem de haftanın herosu iken hem de artı iken hem de yarın tartı günü iken HAZIRLAYIN ÇARMIHI A DOSTLAR YARIN NEVOYU GERECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Zaten götüreceğim evde az bırakacağım.
Eziz mübarek günde hizmet ayağınıza geldi...
Canınızın çektiği kandille bağlantılı cıslar varsa bana deyin bende niyet edip sizin adınıza yiyeyim.
Niyet ettim ya rabbi @vorones için kandil simidi yemeye.....gibi
O kafayla artık yanlış yazmışımKız 24 saat aç mı kaldın sahurdan sahura
Eki Görüntüle 2127048 acaba iğde de beni benim onu sevdiğim kadar seviyor mu?
Eki Görüntüle 2127052 uyumadan önce beni düşünüp dua ediyor mu? ben ona ediyorum hep..
Eki Görüntüle 2127054 aklıma her geldiğinde gözlerimden galpler çıkıyor ki benim
Eki Görüntüle 2127051 acaba yanına mı gitsem öpmeyeeeeeeee
Eki Görüntüle 2127050 gidiyorum ula çıktım yola
Eki Görüntüle 2127056 ya bulamazsam onu?
Eki Görüntüle 2127057 bulurum ki demi kalp kalbe karşı o şekil bulurum en kötü
Eki Görüntüle 2127058 tamam iğdeye doğru yola devammmmm
Eki Görüntüle 2127055 bakıyım aha orda galibaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2127053 gel yamacıma iğdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sarılayım az
ohhh
az da öpeyimEki Görüntüle 2127049 yaşasın seven sevdiğine kavuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Kuzucum nasilsin alisabildin miiii.Merak etme maas yatinca tum yorgunluklar unutuluyoHelloo
Hoşgeldin canımHelloo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?