Sen almazsin zaten dimi canimOkulda kandil simidi dagitiyolaaarrrrrr
Mali gelmişHelloo
Amin canım hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Alışıyorum kuzu. Yani inşallah alışıyorumdurKuzucum nasilsin alisabildin miiii.Merak etme maas yatinca tum yorgunluklar unutuluyo
Hoşgeldin canım
Bi tam gelsem herkesin tozunu alcam da vur kaç yapabiliuorum ancaSen almazsin zaten dimi canim
Mali gelmiş
Malahit hoşgeldin canım. Denk düşüp hoşgeldin diyemedim sanaBirazdan pastane var bizim burada gidip yardım edicem düşünün nasıl bir tehlikeyle karşı karşıyayım her gün de yeni bir çeşit çıkarıyorlar zalımlarr
Hoşbuldum canım sonunda düştükMalahit hoşgeldin canım. Denk düşüp hoşgeldin diyemedim sana
en sinir olduğum şey benim de.. yahu soğuk işte ne diye söndürüyorsun tamamen yani.. inşallah hasta olmazsın canımAllahim 1 gun gunes gorduler sanki yaz gelmis gibi pazartesiden beri okulda kaloriferler yanmiyo buz gibi her yer hasta oldum resmen 2 gundur hapsiriyorum burnum akiyo
ay makbuşAllahım başıma gelen herkes anne olmasın ya bi çocuğun annesi onu ısırmış önemli sırları varmis onları söylemiş çünkü siz anladınız sırları bence Allah böylelerinin ben türlü belasını versin
Gerebilirsiniz zaten artıdayımYemeden artıdayım birde yiyip ne oluyor diye denesem mi
Zaten götüreceğim evde az bırakacağım.Orada yemem zaten. İnsan getirdiğini yer mi
TabikisiiiiiSen almazsin zaten dimi canim
aynen kuzum senin yoğunluğun çok fazla şuanda.. minicik bebişKaçmadım tatlım ya.bizim buralarda Nevruz bayramı ya tatil falan çok meşkulüm şimdi bile misafirlikdeyik...bildirimlere şimdi baktım...kaptanlık için çok zorlanıyorsun anlıyorum ama ben de öyleyim yapamadığımda vicdan azabından ölüyorum...çok isterim inan ama sırf o yüzden ben de şimdilik devr alamam kaptanlığı senden...inşallah gelecek cuma kilo bildiriminde bulunarak başlıycam.bakalım katılımımı iyi tutup ta listeye gire bilecekmiyim...sen de inşallah layığınca bi kaptam bulursun ya da ne bileyim yardımcıların yardımıyla yürüte bilirsin belki...en hayırlı yolu buluruz inşallah...
Yemez tabi kien sinir olduğum şey benim de.. yahu soğuk işte ne diye söndürüyorsun tamamen yani.. inşallah hasta olmazsın canım
ay makbuş
hııı dene dene
yer mi sana sormak lazım nevoş
Eki Görüntüle 2127048 acaba iğde de beni benim onu sevdiğim kadar seviyor mu?
Eki Görüntüle 2127052 uyumadan önce beni düşünüp dua ediyor mu? ben ona ediyorum hep..
Eki Görüntüle 2127054 aklıma her geldiğinde gözlerimden galpler çıkıyor ki benim
Eki Görüntüle 2127051 acaba yanına mı gitsem öpmeyeeeeeeee
Eki Görüntüle 2127050 gidiyorum ula çıktım yola
Eki Görüntüle 2127056 ya bulamazsam onu?
Eki Görüntüle 2127057 bulurum ki demi kalp kalbe karşı o şekil bulurum en kötü
Eki Görüntüle 2127058 tamam iğdeye doğru yola devammmmm
Eki Görüntüle 2127055 bakıyım aha orda galibaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 2127053 gel yamacıma iğdemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sarılayım az
ohhh
az da öpeyimEki Görüntüle 2127049 yaşasın seven sevdiğine kavuştuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
sen iyice
Aaaaa buna ben de gönüllüyüm
hellö ma görllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nassın bakayım iyi misin iş maceraların yok mu hiç ula anlatsanaHelloo
kuzenim yazmış nevom ben yapar mıyım hiç öyle şey
amin canımcım hayırlı kandillerHayırlı kandiller kızlar hepimizin duaları kabul olsun
Alışıyorum kuzu. Yani inşallah alışıyorumdur
Sabırsızkıkla bekliyom maaşı zaten. En sevdiğim gün maaş günü
Bugün bademli çikolata, elmalı tart ve kandil simidi reddettim, yanimda ara öğün de getiremedim çok sinirliyim bernaOkulda kandil simidi dagitiyolaaarrrrrr
Ne varmış bende
kim soktu senin aklına isim ver sidoşum indireyim onlarıYaa hiç aklımda yoktu simit falan nerden çıkarıyorsunuz
tehlike yok tehlike yokBirazdan pastane var bizim burada gidip yardım edicem düşünün nasıl bir tehlikeyle karşı karşıyayım komutan logar bi cisim yaklaşıyor modundayım her gün de yeni bir çeşit çıkarıyorlar zalımlarr
nevoşumun klaisiğidir yapar ama yemez yedirirYemez tabi ki
Son ana kadar romantik bir şekilde gidiyordu,ta kii igdeyi görene kadar
reddettiklerin harikaaaaaaaaaaaaaaBugün bademli çikolata, elmalı tart ve kandil simidi reddettim, yanimda ara öğün de getiremedim çok sinirliyim berna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?