Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Selam hatunlar hayırlı kandiller.

Oyyy yüzüm ağrıyor çok fena hem de. Sinüzit sanırım, eğemiyorum başımı zonkluyor yüzümün bir bölümü gideyim mi yatın doktora gerek var mı ki ya. Başım da ağrıyor :)

hoş geldin eflalim benimmmmmmmmm

sinüzit nedir nasıl olur belirtisi nedir bilmiyorum kuzucum ama yüzünü hissetmemen sıkıntılı bir durum sanki he

Ay ne bilim hergün horonla güne başlıyoz kuzum değişik insanlar biraz. Herkes bağırarak konuşuyo kavga eder gibi. Ayın 5inde maaş alıcam

Geçmiş olsun ,saçını ıslak mı bıraktın ,çimdin de kurutmadın mı?

Ay ne bilim hergün horonla güne başlıyoz kuzum değişik insanlar biraz. Herkes bağırarak konuşuyo kavga eder gibi. Ayın 5inde maaş alıcam
seni bile susturdular mı nasıl bir enerji var onlar da

horon iyidir sen de horon oyna bol kalori yaktırır ay harika

5 i demek hmmmmmmmmmmmmmmm geleyim mi mayışı bir gecede gömer miyizyansın geceler Pelinsu Eceler

Eve gireli yarım saat oldu, oğlanı doktora götürdük şükür, ordan veli toplantısına gittim, iyi birinden şikayet gelmeden atlattım derken bir tane dengesiz herkesn içinde şikayet etti, kafam çok kötü attı zateb günleri stresten uyku yok, başım ağrıyor, halam gelmiş bugün bütün gerginlik mevcut bende. Kadına bunu özel konuşalım yok anlamıyor, benim sizinle konuşacak bir şeyim yok dedim en son çıktım gittim. Densiz her şeyin bir adabı üslubu var! Bu kadınla ilgili idare bile uyarmıştı bizi tuhaflık diye uyuz oldum ya of

Resimden öyle korktumki kendimi yokladim bende gidiyomuydum diye.valla gitmiyom ben kıyma bana
Söylediler mi bilmiyorum ama fena vururum
hele hele ne datluyuz

Eki Görüntüle 2126977
nehirnil111 kuzum bikinileri aldım, tatil planı yapalım mı?

Oyy ballarım

Ona benzeseydim yer yer kilo almazdım.
Kuzenine söyle ben de istiyorum

e kuzucum idare bile uyarmış dengesizlik var diye kadında.. neden takıyorsun takma.. gererksiz bir insan demek ki.. başka şikayet gelmemiş bak ne güzel

Gecmis olsun eflalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…