şişkosunNe varmış bende
hoş geldin eflalim benimmmmmmmmmSelam hatunlar hayırlı kandiller.
Oyyy yüzüm ağrıyor çok fena hem de. Sinüzit sanırım, eğemiyorum başımı zonkluyor yüzümün bir bölümügideyim mi yatın doktora gerek var mı ki ya. Başım da ağrıyor :)
Ay ne bilim hergün horonla güne başlıyoz kuzumsen iyicedeynepnaz a benzedin heeeee
hellö ma görllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nassın bakayım iyi misin iş maceraların yok mu hiç ula anlatsana
kuzenim yazmış nevom ben yapar mıyım hiç öyle şey
Eki Görüntüle 2127164
amin canımcım hayırlı kandiller
daha çok gelsene az görüyorum ben seni
iyice bir kaynaşalım
na zaman mayış günü malimmmm
yok ya sadece seni ziyarete gelicem
ne alaka mayışında gözüm varmış
Geçmiş olsunSelam hatunlar hayırlı kandiller.
Oyyy yüzüm ağrıyor çok fena hem de. Sinüzit sanırım, eğemiyorum başımı zonkluyor yüzümün bir bölümügideyim mi yatın doktora gerek var mı ki ya. Başım da ağrıyor :)
Değilim uleynşişkosun
seni bile susturdular mı nasıl bir enerji var onlar daAy ne bilim hergün horonla güne başlıyoz kuzumdeğişik insanlar biraz. Herkes bağırarak konuşuyo kavga eder gibi. Ayın 5inde maaş alıcam
bılık ıtlısın tımım kızmıDeğilim uleyn
Ya iki gün önce sanırım tam kurutmadım hiç hatırlamıyorum onan bu ara yerdemiyim gökte mi belli değilGeçmiş olsun,saçını ıslak mı bıraktın ,çimdin de kurutmadın mı?
Söylediler mi bilmiyorum ama fena vururumResimden öyle korktumki kendimi yokladim bende gidiyomuydum diye.valla gitmiyom ben kıyma bana
hele hele ne datluyuz
günaydın minnak begüşümmmmmmmmmmm
nilişkom günaydınnnnnnnnnehirnil111
Eki Görüntüle 2127004
hahahahah tüm memişler kapatılmış bikini ile tamam yapın tatilinizi hadi
ay kuzenim yazmış büşraaaammmmmmmmmmmm
yoksa en çok seni seviyom ben biliyosun
ne neeeeeeeeeeeeeeeeNevreste arkadaşlarıyla mı buluşacakmışşşşşşşşşş hem de haftanın herosu iken hem de artı iken hem de yarın tartı günü iken HAZIRLAYIN ÇARMIHI A DOSTLAR YARIN NEVOYU GERECEĞİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ
Ona benzeseydim yer yer kilo almazdım.sen iyicedeynepnaz a benzedin heeeee
hellö ma görllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nassın bakayım iyi misin iş maceraların yok mu hiç ula anlatsana
kuzenim yazmış nevom ben yapar mıyım hiç öyle şey
Eki Görüntüle 2127164
amin canımcım hayırlı kandiller
daha çok gelsene az görüyorum ben seni
iyice bir kaynaşalım
na zaman mayış günü malimmmm
yok ya sadece seni ziyarete gelicem
ne alaka mayışında gözüm varmış
Hissetmesem yinr iyi çok ağrıyorhoş geldin eflalim benimmmmmmmmm
sinüzit nedir nasıl olur belirtisi nedir bilmiyorum kuzucum ama yüzünü hissetmemen sıkıntılı bir durum sanki he
Eve gireli yarım saat oldu, oğlanı doktora götürdük şükür, ordan veli toplantısına gittim, iyi birinden şikayet gelmeden atlattım derken bir tane dengesiz herkesn içinde şikayet etti, kafam çok kötü attı zateb günleri stresten uyku yok, başım ağrıyor, halam gelmiş bugün bütün gerginlik mevcut bende. Kadına bunu özel konuşalım yok anlamıyor, benim sizinle konuşacak bir şeyim yok dedim en son çıktım gittim. Densiz her şeyin bir adabı üslubu var! Bu kadınla ilgili idare bile uyarmıştı bizi tuhaflık diye uyuz oldum ya of
Gecmis olsun eflalimSelam hatunlar hayırlı kandiller.
Yaparım,yediririm ama yememkim soktu senin aklına isim ver sidoşum indireyim onları Eki Görüntüle 2127183
tehlike yok tehlike yokçıkar onu aklından
nevoşumun klaisiğidir yapar ama yemez yedirir
ay deynep ya
ne varmış kara kuru dişli bir hatun kendisi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?