Sağol canımGecmis olsun eflalim
Ben sana hiç kızar mıyımEki Görüntüle 2127190
sana hediye aldım bak tamam barışalım kızmadın demi
şişko değilsin şişko iğde sen değilsin
deynepnaz
KIz şimdilik sessizim burda, işi öğreniym de bi, sonra kök söktürücem herkeseseni bile susturdular mı nasıl bir enerji var onlar da
horon iyidir sen de horon oyna bol kalori yaktırır ay harika
5 i demek hmmmmmmmmmmmmmmm geleyim mi mayışı bir gecede gömer miyizyansın geceler Pelinsu Eceler
Acaba migren ağrısı veya sinirsel başağrısı mı?Hissetmesem yinr iyi çok ağrıyorzonkluyor ya
Sut içtim kuzureddettiklerin harikaaaaaaaaaaaaaa
yakınında market falan yok mu bi meyve bişey alaydın süt alaydın fitim
söyledim tamam dedi yapıcam sürprizlere açık olsun nevo dediOna benzeseydim yer yer kilo almazdım.
Kuzenine söyle ben de istiyorum
ay eflalim bekletme kuzucum.. acı çektiğine değmez ki çok acıyor canın belli kiHissetmesem yinr iyi çok ağrıyorzonkluyor ya
hoş geldin nilişkom özledik seni enerjiniHerkese hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallahyoğundum çok fena anca gelebildim daha akrabaları arayacağım
nevoşum incecik olmanın sırıı da bu zatenYaparım,yediririm ama yemem
Ben sana hiç kızar mıyım
O kadar da hıyar mıyım?
Bu arada o hediye ney,ucu ney öyle,düşündüğüm şey değildir inşallah
Yoksa onun ucunu
parayı görünce hemen de değiştinKIz şimdilik sessizim burda, işi öğreniym de bi, sonra kök söktürücem herkese
Beşinde beni bulamaz kimse söyliyim
Sut içtim kuzuama sinirliyim yani ne kadar çok ıvır zıvır var ortada yarın 54 u gorucem inat ettim
yürüyüşle geçer gider o ödem canomZaman gecmiyoruuu , attım kendimi dışarıya
Sanırım biraz ödem tuttum , oruç tutarken
Geziyorum Tontiş kapitanımm
Canım çok sinir bozucu bütün velilerin ortasında dan diye söylüyor hadsiz. Benim çocuğumla ne kadar bu konular için konuştuģumu bilse utanır diyecem de utanacak tip yok, kalın kafalı sabit fikirli, birde toplantı bitti herkes öğretmene çocuğunun durumunu soruyor bıdı bıdı bu susmuyor, diyorum bakın şimdi zamanı değil başka zaman konuşuruz, vaktim yok oğlumu evden alıcam daha ders başladı diyorum yok susmuyor, bu sefer ben başımı çevirdim başka veliye söylüyor e yeter dedim salterim attı ya. Hayır öğretmenin yanında seviyesiz. Sorunu çözecez bugün diyor hadsiz.e kuzucum idare bile uyarmış dengesizlik var diye kadında.. neden takıyorsun takma.. gererksiz bir insan demek ki.. başka şikayet gelmemiş bak ne güzel
Burdayim ben kuzum. Kandiliniz mubarek olsun. Niyetliyim bugun hem de iyi niyetliMelegiimm22 sen nerdesn
peki ya sen S Sguat girls
ya konyak senKonyakk
ya sen büşraaaaaaaaaaağğğğğğğğğğ @Ytmz
çiçeaaaam derdim artık demiycemnar_cicegim
Direniyom da menü verince az dov tamam miparayı görünce hemen de değiştin
görürsün ki fitim
aman yemesen ölmezsin zaten boşver
dirennnnnnnnnnnnnnnnn
Ben de çok istiyorum ama lanettt gelsin sınavlara hep buraya girmek istiyorum izin vermiyorlarsen iyicedeynepnaz a benzedin heeeee
hellö ma görllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll nassın bakayım iyi misin iş maceraların yok mu hiç ula anlatsana
kuzenim yazmış nevom ben yapar mıyım hiç öyle şey
Eki Görüntüle 2127164
amin canımcım hayırlı kandiller
daha çok gelsene az görüyorum ben seni
iyice bir kaynaşalım
na zaman mayış günü malimmmm
yok ya sadece seni ziyarete gelicem
ne alaka mayışında gözüm varmış
Yok yok tetikteyim kahvenin yanına konan çikolata lokumlara bile bızımle değilsınn yapıyorumkim soktu senin aklına isim ver sidoşum indireyim onları Eki Görüntüle 2127183
tehlike yok tehlike yokçıkar onu aklından
nevoşumun klaisiğidir yapar ama yemez yedirir
ay deynep ya
ne varmış kara kuru dişli bir hatun kendisi işte
Allah kabul etsin ,çoğunda oluyor oruç tutarken ödem ,yarına kalmaz herhaldeZaman gecmiyoruuu , attım kendimi dışarıya
Sanırım biraz ödem tuttum , oruç tutarken
Herkese diyo hepsi reddetmiş ama bizim canımız çekiyor beee.kim soktu senin aklına isim ver sidoşum indireyim onları Eki Görüntüle 2127183
tehlike yok tehlike yokçıkar onu aklından
nevoşumun klaisiğidir yapar ama yemez yedirir
ay deynep ya
ne varmış kara kuru dişli bir hatun kendisi işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?