Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

seni bile susturdular mı nasıl bir enerji var onlar da

horon iyidir sen de horon oyna bol kalori yaktırır ay harika

5 i demek hmmmmmmmmmmmmmmm geleyim mi mayışı bir gecede gömer miyizyansın geceler Pelinsu Eceler
KIz şimdilik sessizim burda, işi öğreniym de bi, sonra kök söktürücem herkese
Beşinde beni bulamaz kimse söyliyim

Ona benzeseydim yer yer kilo almazdım.
Kuzenine söyle ben de istiyorum
söyledim tamam dedi yapıcam sürprizlere açık olsun nevo dedi
Hissetmesem yinr iyi çok ağrıyor zonkluyor ya
ay eflalim bekletme kuzucum.. acı çektiğine değmez ki çok acıyor canın belli ki
Herkese hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah yoğundum çok fena anca gelebildim daha akrabaları arayacağım
hoş geldin nilişkom özledik seni enerjini

beni de ara o zaman
Yaparım,yediririm ama yemem
nevoşum incecik olmanın sırıı da bu zaten
Ben sana hiç kızar mıyım
O kadar da hıyar mıyım?
Bu arada o hediye ney,ucu ney öyle,düşündüğüm şey değildir inşallah
Yoksa onun ucunu

ahahahahahaha o şarkı neydi ya öyle

pelüş oyuncak ulen

KIz şimdilik sessizim burda, işi öğreniym de bi, sonra kök söktürücem herkese
Beşinde beni bulamaz kimse söyliyim
parayı görünce hemen de değiştin
Sut içtim kuzu ama sinirliyim yani ne kadar çok ıvır zıvır var ortada yarın 54 u gorucem inat ettim

görürsün ki fitim
aman yemesen ölmezsin zaten boşver

dirennnnnnnnnnnnnnnnn

e kuzucum idare bile uyarmış dengesizlik var diye kadında.. neden takıyorsun takma.. gererksiz bir insan demek ki.. başka şikayet gelmemiş bak ne güzel
Canım çok sinir bozucu bütün velilerin ortasında dan diye söylüyor hadsiz. Benim çocuğumla ne kadar bu konular için konuştuģumu bilse utanır diyecem de utanacak tip yok, kalın kafalı sabit fikirli, birde toplantı bitti herkes öğretmene çocuğunun durumunu soruyor bıdı bıdı bu susmuyor, diyorum bakın şimdi zamanı değil başka zaman konuşuruz, vaktim yok oğlumu evden alıcam daha ders başladı diyorum yok susmuyor, bu sefer ben başımı çevirdim başka veliye söylüyor e yeter dedim salterim attı ya. Hayır öğretmenin yanında seviyesiz. Sorunu çözecez bugün diyor hadsiz.
Onun oğlu benimkini yanına sürekli gelip oynayalım diye derste bile rahatsız ediyor, e benimki de zaten oynamaya meyilli, defalarca oğlum uzak dur dedim dedik, öğretmen bile dedi düşün bunu. Çocuk gelip kulağına bağırıyormuş, benimki de sıkıyormus, yapma sakın öğretmene söyle sen kimseye vurma kendini savun sadece demekten dilimde tüy bitti. Ne yapıyım daha çocuk dinlemiyorsa, çocuğunuza söyleyin benim oğlumu rahatsız etmesin yanına gelmesin dedim. E rahatsız ediyor diye vurması mı lazım diyor, ben vursun mu diyorum , siz neyi anlamıyorsunuz diyorum deli etti beni ya.
Sen çocuğuna onun yanına gitme dediğin halde seni dinlemeyip geliyorsa benim cocugumun yanına, benim çocuğum da beni dinlemiyor ne yapayım yani ben daha.

Ben de çok istiyorum ama lanettt gelsin sınavlara hep buraya girmek istiyorum izin vermiyorlar
Yok yok tetikteyim kahvenin yanına konan çikolata lokumlara bile bızımle değilsınn yapıyorum

Herkese diyo hepsi reddetmiş ama bizim canımız çekiyor beee.
Bugün dışarı çıkmayayım komşuya bile gitmeyeyim. Zira sadece ananas yiyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…