Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Üzüldüm canım Allah sağlıklı bir bebek nasip etsin tekrar

Eflalcim beni yanlis anlama ama cocuk anne babanin aynasidir. Ben esimle gergin oldugumda kizim da bagirir cagirir etrafa, biz sariliyorsak o da gelir bacagimiza sarilir. Yani hem senin hem de esinin cevernize olan davranislarini yani cocuklariniza gosterdiginiz ornek davranislari elekten gecirin oncelikle bu benim ilk tavsiyem.
Ikincisi aglamanin bi faydasi yok biliyorsun kendini bunun icin uzme ve cocugunu da yaptiklari icin ne sucla ne de suclanmasina izin ver. Rahatsiz olmus ki vurmus anladigim kadariyla. Eger oglunun hakli oldugunu dusunuyorsan kimseye bunun icin aciklama yapmana gerek yok.
Kizimi parkta izlerim ara sira surtusme yasadigi cocuklar olur. Ama dahil olmam. Orada oldugumu bilmesine ragmen vursa da , elinden oyuncak da alinsa dahil olmuyorum. Cunku kendini savunmayi, korumayi, hakkini almayi ogrenmeli.
Bunu sen belki biliyorsun ama karsidaki veli anlayamamis malesef.
O da onun acizligi.
Bu tip olaylar icin yavrunu egitiminden mahrum edemezsin.
Yani bi sorunu olumsuz bir tutumla cozmek dogru degil.
Ve son olarak nasil tak diye bi gecede kilo veremiyorsak bir anda da cocugunu duzeltemezsin zamana birak once problemi anla sonra cozum yollari bul.
Ve kendini sevip mutlu ol ki minnoslarin da mutlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…