- 28 Mart 2014
- 16.086
- 55.117
- 598
ördeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Dostum memleketteyim ya iki hafta kadar burdayım daha. Eşimin mülakatı var haftaya Ankara'da. Bir umut belki ben de giderim.
Balimmmmmmmmmmmmm
Yerim seni kuzummm... bekleyisini sevdigimmm
Üzüldüm canımCanlar nasılsın gelemiyorum buralara şimdi. Vaktim.oldu da geldim kardeşimin yanındayım. 2 haftadır..düşük. tehlikesi.olduğu için yardıma geldim..eve gitmeden önce bebişimizi görelim dedik..içimde bir skinti var ben ama.kardeşime yansitmiyorum..doktor bebisimiz in kalbinin durduğunu soyledı kardeşim çok uzuldu sürekli. Ağlıyor bende ağlamamak için kendimi zor tuttum..ailece zor günler geçiriyoruz kendimi çok yıpranmış hissediyorum..çok yoruldum çok. .Rabbim. hayırlısını bilir..demek.hayırlısı böyleymiş. .yine de isyan etmiyorum ama gücümün. Bittiğini hissediyorum
Eşim de aslanAslan Aslanla anlaşır mı kız
İçmedim canım sabah kalkınca kızım acıktım diye başlayınca unuttumMaydanoz sütü azaltır, birde kür neticede vücuttan toksik madde atıyor süte geçer o da
Benim eşim de Aslan. Ben de koçum. Anlaşma konusunda zıt burçlarız. Arada sorunlar çıksa da anlaşıyoruz çok şükürEşim de aslanhuyunu suyunu bilince anlaşması daha kolay
Ben 07.08Benim bi arkadasim da 06.07.88
Seni sectikYeni kaptanlar kim şimdi belli oldu mu?
Kamera nerde el sallıyımBen 07.08
oğlan 08.07
Kız ve baba aynı gun
Seni sectik
OOOO ASLANLARI KAÇLADIK BİZ
EVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTYeni kaptanlar kim şimdi belli oldu mu?
Kamera nerde el sallıyım
Anaaaam valla mıEVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEN BEN ŞİŞKO MİUUUUUUUUUUUUUUU
Kamera nerde el sallıyım
Anaaaam valla mı
Eflalcim beni yanlis anlama ama cocuk anne babanin aynasidir. Ben esimle gergin oldugumda kizim da bagirir cagirir etrafa, biz sariliyorsak o da gelir bacagimiza sarilir. Yani hem senin hem de esinin cevernize olan davranislarini yani cocuklariniza gosterdiginiz ornek davranislari elekten gecirin oncelikle bu benim ilk tavsiyem.Canım günlerdir o kadar gerginim ki zaten ağla ağla içim çıktı kaç gündür. Oğlumun okulda ki davranış bozukluğu yüzünden. Bugün güç bela sıra bulduk da götürdük psikiyatriste. Benim uykularım kaçtı çocuğu nasıl düzeltirim diye zaten. Dün okula bile göndermedim o kadar gergin üzgün çaresizdim.
Her şeyin bir adabı var. Ben çocuğum kusursuz diyecek en son anne bile değilim asla olmadım olmam ama o kadın öyle biri. Ben giderken duydum öğretmen de annesi babası çok uğraşıyor zaten diyordu kadına.
3 galiba, kenardan ben de aslanım diyen çıkmazsaOOOO ASLANLARI KAÇLADIK BİZ
Harbi mi kızEVETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT
BEN BEN ŞİŞKO MİUUUUUUUUUUUUUUU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?