- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Bu hafta yeterince yapamadım haklısın ama bahane değil kesinlikle çok kötü ve zor bi hafta geçirdim.. küçük hasta, oruç, ders ve staj stresi.. ne deseniz haklısınızEki Görüntüle 2127077
Ya hahahaha mantıklı
Hippoooooooooo spor yapıyor musun bacım peki o artı girsin diye
Kolay gelsin kuzummmm
Tevoooooo gör bak gör kime yazdı bana teksin diyor duy duykuzenim yazmışne aldatması sen teksin benim için be esram
Aslan canimEsra burcun ne acaba ?
Bulmak benim isim bebemmmHAHAHAHHAHAH nasıl buldun bunu ya hahahahaha
aynı ben
sizi kurtlarla beslerim ben oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ben miiiiiiiiiiiiibeni boşver
Hep döv zatensınırsız sopaaaaaaaaaaaaaa?
Kizzz esra ondan mi uyusuyoz biz senleTevoooooo gör bak gör kime yazdı bana teksin diyor duy duy
Aslan canim
Bulmak benim isim bebemmm
söyledim tamam dedi yapıcam sürprizlere açık olsun nevo dedi
ay eflalim bekletme kuzucum.. acı çektiğine değmez ki çok acıyor canın belli ki
hoş geldin nilişkom özledik seni enerjini
beni de ara o zaman
nevoşum incecik olmanın sırıı da bu zaten
ahahahahahaha o şarkı neydi ya öyle
pelüş oyuncak ulen
Aslan Aslanla anlaşır mı kız
Sanki çok çorba biliyorum, onuda pek bilmiyorum ki 3-5 çorba biliyorumNe çorbası?
Aslan burcuyum kız 07 08 89 pek uyumlu doğum günüm
Benim bi arkadasim da 06.07.88Aslan burcuyum kız 07 08 89 pek uyumlu doğum günüm
Kilo verdirir mi onun için sordum :) malum detoks uzmanı sayılırımSanki çok çorba biliyorum, onuda pek bilmiyorum ki 3-5 çorba biliyorum, anca karbon olmasın diye yoğurt yada kabak çorbası yaparım
Brokolim yokKilo verdirir mi onun için sordum :) malum detoks uzmanı sayılırımistersen var bir tarifim brokoli ile yapılan bir günde 800 verdirmisti bana.
Hani şu lahana ile yapılan çorba var ta meşhur kilo vermek için , onu brokoli ile yapmıştım ben.
Kabak da güzel olur
Kabakla yap o zaman o çorbayıBrokolim yok
Lahana çorbasını yapmıştım felaket
Aç aç midem bulanmasınKabakla yap o zaman o çorbayı
Maydanoz sütü azaltır, birde kür neticede vücuttan toksik madde atıyor süte geçer o daHmm arkadaş emzirirken yapmista demek farklı söylentiler var,eşime söyledim böyle bir kür içeceğim diye oda izin vermedi
Hım ben her türlü çorba sevdiğim için bulanmıyor , detoks çorbası bile severim o dereceAç aç midem bulanmasın
Ahhahaha o çıkdırmış izlemek isterdim çekirdek alıpA ha ha öyle yapsam kadın çıldırırdı espri anlayacak bir kadın değilhe bende senin anangillerdenim hep çocuğuma ben kızar uyarırım sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?