Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yok canım ya yanlış anlarmıyım burda ki her fikir bakış acıma etki ediyor :)
Aynen öyle biz evde hep gerginim bunu biliyorsunuz zaten hepiniz. Doktor bu duruma bir çözüm bulup yol gösterecek inanıyorum, eşim de buna uymak zorunda uymazsa ben ona diyeceğimi dedim okul tatil olunca bitecek.
Kesinlikle bir günde düzelmesi mümkün değil zamanla düzelecek eminim buna. Daha öncede sorunlar yaşadık ve sabırla çözüme ulaştık.
Bu süreçte bir başkasının gerginlik çıkarmasına tahammülüm yok gerçekten. Çünkü çok zorlanıyorum zaten.
Aynen kendini savunuyor ama anlayacak bir kadın değil. Bunu öğretmen de zamanda demişti bana.

Eee o zaman deger mi salla gitsin . Oyle bi insani sinirlendirmek icin ben olsam iyi etmis az olmus hatta diyip gecerdim. Takma kafana ya

Eee o zaman deger mi salla gitsin . Oyle bi insani sinirlendirmek icin ben olsam iyi etmis az olmus hatta diyip gecerdim. Takma kafana ya
A ha ha öyle desem okulu birbirine katar. Zamanında ailecek katmışlar. Esimin arkadaşı müdür yardımcısı o uyarmış eşimi uzak dursun sizin oğlan bende konuşucam demiş. Cinsler yani.
Korktum da ya tenhada sıkıştırmaya kalkar benim oğlanı diye

Allah sinif ogretmenlerine sabir versin onun durumu daha kotu eflal dusunsene

Merhabalar;

herkese öncelikle hayırlı kandiller olsun...

Ben de aranıza katılmak istiyorum beni aeben abla gönderdi.. Selamını iletti @MiuLego söyle dedi:)))

Ayrıca gerçekten çok kilo vermem gerekiyor yardımlarınıza da ihtiyacım var umarım doğru yere yazmışımdır...

Teşekkürlerr:))

Allah sinif ogretmenlerine sabir versin onun durumu daha kotu eflal dusunsene
Ya tabi canım. Mesaj attım hocam gerginlik için özür dilerim diye. Uzamasın diye uğraştım ortamı terketmek zorunda kaldım dedim.
İnan çok anlayışlı veliyim ben ya. Saygılı konuşurum , vakitli vakitsiz rahatsız etmem. Çok önemli bir şey olunca önce mesaj atarım müsaitseniz arayabilirmiyim diye. Oğluma öğretmenine asla saygısızlık yaona diyorum. Dinlemiyor beni ne yaparım dinlemiyor bir gün dinlese beş gün dinlemiyor
Öğretmen de bakın ne güzel toplantı yaptık şu ortamı bozmayalım bu konulara girmeyelim dedi anlamadı kadın ya

aeben ablamız
Hoşgeldin, en sevdiğimiz bol kilo vermeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…