OOOO ASLANLARI KAÇLADIK BİZ
Koçlar aslanları yer3 galiba, kenardan ben de aslanım diyen çıkmazsa
Yok canım ya yanlış anlarmıyım burda ki her fikir bakış acıma etki ediyor :)Eflalcim beni yanlis anlama ama cocuk anne babanin aynasidir. Ben esimle gergin oldugumda kizim da bagirir cagirir etrafa, biz sariliyorsak o da gelir bacagimiza sarilir. Yani hem senin hem de esinin cevernize olan davranislarini yani cocuklariniza gosterdiginiz ornek davranislari elekten gecirin oncelikle bu benim ilk tavsiyem.
Ikincisi aglamanin bi faydasi yok biliyorsun kendini bunun icin uzme ve cocugunu da yaptiklari icin ne sucla ne de suclanmasina izin ver. Rahatsiz olmus ki vurmus anladigim kadariyla. Eger oglunun hakli oldugunu dusunuyorsan kimseye bunun icin aciklama yapmana gerek yok.
Kizimi parkta izlerim ara sira surtusme yasadigi cocuklar olur. Ama dahil olmam. Orada oldugumu bilmesine ragmen vursa da , elinden oyuncak da alinsa dahil olmuyorum. Cunku kendini savunmayi, korumayi, hakkini almayi ogrenmeli.
Bunu sen belki biliyorsun ama karsidaki veli anlayamamis malesef.
O da onun acizligi.
Bu tip olaylar icin yavrunu egitiminden mahrum edemezsin.
Yani bi sorunu olumsuz bir tutumla cozmek dogru degil.
Ve son olarak nasil tak diye bi gecede kilo veremiyorsak bir anda da cocugunu duzeltemezsin zamana birak once problemi anla sonra cozum yollari bul.
Ve kendini sevip mutlu ol ki minnoslarin da mutlu olsun
Dur eltim e gitmem lazım geleyim hemen sevincem saf bugün gün yapıyormuş sabah söyledi orucum zatenkİMSE YOK BANA KALDINIZ YİNE NABALIM
BAŞA GELEN ÇEKİLİR
Valla sevindimkİMSE YOK BANA KALDINIZ YİNE NABALIM
BAŞA GELEN ÇEKİLİR
Daha görmedim görünce değişiym bi araparayı görünce hemen de değiştin
görürsün ki fitim
aman yemesen ölmezsin zaten boşver
dirennnnnnnnnnnnnnnnn
Eee o zaman deger mi salla gitsin . Oyle bi insani sinirlendirmek icin ben olsam iyi etmis az olmus hatta diyip gecerdim. Takma kafana yaYok canım ya yanlış anlarmıyım burda ki her fikir bakış acıma etki ediyor :)
Aynen öyle biz evde hep gerginim bunu biliyorsunuz zaten hepiniz. Doktor bu duruma bir çözüm bulup yol gösterecek inanıyorum, eşim de buna uymak zorunda uymazsa ben ona diyeceğimi dedim okul tatil olunca bitecek.
Kesinlikle bir günde düzelmesi mümkün değil zamanla düzelecek eminim buna. Daha öncede sorunlar yaşadık ve sabırla çözüme ulaştık.
Bu süreçte bir başkasının gerginlik çıkarmasına tahammülüm yok gerçekten. Çünkü çok zorlanıyorum zaten.
Aynen kendini savunuyor ama anlayacak bir kadın değil. Bunu öğretmen de zamanda demişti bana.
Hoşuna gitti
A ha ha öyle desem okulu birbirine katar. Zamanında ailecek katmışlar. Esimin arkadaşı müdür yardımcısı o uyarmış eşimi uzak dursun sizin oğlan bende konuşucam demiş. Cinsler yani.Eee o zaman deger mi salla gitsin . Oyle bi insani sinirlendirmek icin ben olsam iyi etmis az olmus hatta diyip gecerdim. Takma kafana ya
Geçmiş olsunEvet miıium alerji oldum, kolum kabardı bir de astımım azdı
Yine ilaç alacağım kortizonlu
Allah sinif ogretmenlerine sabir versin onun durumu daha kotu eflal dusunseneA ha ha öyle desem okulu birbirine katar. Zamanında ailecek katmışlar. Esimin arkadaşı müdür yardımcısı o uyarmış eşimi uzak dursun sizin oğlan bende konuşucam demiş. Cinsler yani.
Korktum da ya tenhada sıkıştırmaya kalkar benim oğlanı diye
Balim ben hep burdayim ama bu gun disardaym ugrayamadm cokMelegiimm22 sen nerdesn
peki ya sen @Sguat girls
ya konyak sen @Konyakk
ya sen büşraaaaaaaaaaağğğğğğğğğğ @Ytmz
çiçeaaaam derdim artık demiycemnar_cicegim
Keptin aslan ona göre konuşKoçlar aslanları yer
Nolacak ki keptin aslansa yaaani napim kızımmKeptin aslan ona göre konuş
Ya tabi canım. Mesaj attım hocam gerginlik için özür dilerim diye. Uzamasın diye uğraştım ortamı terketmek zorunda kaldım dedim.Allah sinif ogretmenlerine sabir versin onun durumu daha kotu eflal dusunsene
Aslanlar koç yer biliyon muNolacak ki keptin aslansa yaaani napim kızımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?