Canım günlerdir o kadar gerginim ki zaten ağla ağla içim çıktı kaç gündür. Oğlumun okulda ki davranış bozukluğu yüzünden. Bugün güç bela sıra bulduk da götürdük psikiyatriste. Benim uykularım kaçtı çocuğu nasıl düzeltirim diye zaten. Dün okula bile göndermedim o kadar gergin üzgün çaresizdim.Vay yavrummm. Allah kolaylik versin
İnan ya sabır dedim durdum. Birde niye bu kadar sinirleniyorsunuz diyor yaresmen ego tatmini için orda knedini göstermeye çalışmış.. çocuklar üzerinden yapılır mı bu yani.. dengesiz yahu.. hayır takma dicem ama susmuyor da diyorsun.. Allahım ya sabır diyeydin eflal ..
Öğretmen durumu bildikten sonra ,salla gitsin kadını Eflal.Canım günlerdir o kadar gerginim ki zaten ağla ağla içim çıktı kaç gündür. Oğlumun okulda ki davranış bozukluğu yüzünden. Bugün güç bela sıra bulduk da götürdük psikiyatriste. Benim uykularım kaçtı çocuğu nasıl düzeltirim diye zaten. Dün okula bile göndermedim o kadar gergin üzgün çaresizdim.
Her şeyin bir adabı var. Ben çocuğum kusursuz diyecek en son anne bile değilim asla olmadım olmam ama o kadın öyle biri. Ben giderken duydum öğretmen de annesi babası çok uğraşıyor zaten diyordu kadına.
Vizeler kuzum vizeler beni benden alan bu genç yaşımda hayatımın baharında beni öldürmeden süründüren vizelerdirendiğin halin dayaklık mı fit
ne sınavıııııııııııııııı?
evet hiçbir cıs bizimle değıl olamaazzzzzzzzzzzzzz
kuzum o artılar gerçek artı değil bir şeyin ödemi ama nedir bilemedim
Akşam olmazsa acile giderim canım. Evimin yanında asm var onlarda iğne yapmıyor.Oralarda acil falan yok mu?Acile gitsen bir iğne yaptırsan biraz rahatlatırdı aslında.
Yok canım ya oğluma kızacak halim mi kaldı günlerdır konuş konuş mahvoldum zaten. Aile içi sorunlar bir sebep birde bugün doktor eşimin ailesi ve eşimin tutumları yüzünden tutarsızlık oluşmuş dedi. Ben kötü polisim evde mecbur bırakıldım buna dedim, size inat yapıyor diyor. Eşimle konuşacak haftaya dur bakalım bugün vakit yoktu rica ile baktıģı için araya sıkıştırdı bizi çünkü.Öğretmen durumu bildikten sonra ,salla gitsin kadını Eflal.
O sinirle inşallah kızmamışsındır oğluna.Neden yaptığını ben de anlamadım ,senin üzüldüğünü de görüyor oğlun ,aklındaki ne acaba?Çocuk ruhu anlayamıyoruz da...
Sen az yiyince de dovuyon benidirendiğin halin dayaklık mı fit
ne sınavıııııııııııııııı?
evet hiçbir cıs bizimle değıl olamaazzzzzzzzzzzzzz
kuzum o artılar gerçek artı değil bir şeyin ödemi ama nedir bilemedim
İdare edemem anne idare edemem diyesim geldi ehh çocuk yani nolcak insanlar nasıl takıyor bu zamane annelerinin bazıları da bi değişik benim anam olsa bana kızardı ne işin var ki onun yanında diye ayy şu an kadın geldi aklıma trole vurmak için benimle değil elimle konuş yapardım neye uğradığını şaşırırdıİnan ya sabır dedim durdum. Birde niye bu kadar sinirleniyorsunuz diyor yabim hatam şu oldu. Aaa öyle mi tama halledelim bu sorunu deyip konuyu kapatmak olmalıydı ama bende insanım ya sinirlerim harap olmuş şu dünyada herkesi idare etmek zorundamıyım
Ne çorbası?Çorba bende detoks etkisi yapar mı bilmem, tamam akşam yaparım kilo vermezsem suçlu sensin
Is hayatıda farklı değilVizeler kuzum vizeler beni benden alan bu genç yaşımda hayatımın baharında beni öldürmeden süründüren vizeler
Bi tam gelsem herkesin tozunu alcam da vur kaç yapabiliuorum anca
A ha ha öyle yapsam kadın çıldırırdı espri anlayacak bir kadın değilİdare edemem anne idare edemem diyesim geldi ehh çocuk yani nolcak insanlar nasıl takıyor bu zamane annelerinin bazıları da bi değişik benim anam olsa bana kızardı ne işin var ki onun yanında diye ayy şu an kadın geldi aklıma trole vurmak için benimle değil elimle konuş yapardım neye uğradığını şaşırırdı
yoğurdu sınırsız yiyebilirsin kuzucum 3 yk olmak zorunda değil.. başka da bir şey yok :)Ben de gülmedim miu
Gideyim iki temizlik yapıyım. Saat üç olunca ananas yiyeyim.
Bu ananas detoksu ile ilgili bilmem gereken başka birşey var mı miu? Sabah öğle akşam 3 yk yoğurt ve 2 ince dilim ananas yiyorum. Doğru mudur?
Sınırsız yoğurtyoğurdu sınırsız yiyebilirsin kuzucum 3 yk olmak zorunda değil.. başka da bir şey yok :)
akşam acil fikri iyi fikir canomCanım bugün daha gidemem yaeşim gelmez daha yeni gitti sayılır. Yarına kadar çekicem
eflalim hiç de alttan falan almamalıydın kadını az bile etmişsin kuzumİnan ya sabır dedim durdum. Birde niye bu kadar sinirleniyorsunuz diyor yabim hatam şu oldu. Aaa öyle mi tama halledelim bu sorunu deyip konuyu kapatmak olmalıydı ama bende insanım ya sinirlerim harap olmuş şu dünyada herkesi idare etmek zorundamıyım
ay vizeler miiiVizeler kuzum vizeler beni benden alan bu genç yaşımda hayatımın baharında beni öldürmeden süründüren vizeler
Sen az yiyince de dovuyon beni
sınırsız sopaaaaaaaaaaaaaa?Sınırsız yoğurt
Nereye ya daha dert part 1500 ü anlatacaktımben işlere dönüyorum canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?