Etiket olmayınca görmezsin dediydimMiu hemen duydu
Amin canım inşallahKandiliniz mübarek olsun canlar Rabb'im dualaranizi kabul etsin inşaAllah
Selam ve hayırlı kandiller.. hoşgeldin:)
Akşam nerde akşaaaamEtiket olmayınca görmezsin dediydim
Kaçış yok menü vereyim
08:30
3 kasik menemen
Yarım haşlanmış patates
15:30
3 dilim ayva
10 tane çiğ fındık
Aralarda sade neskafe, türk kahvesi, çay, su
Spor:45 dk tempolu yürüyüş(bacaklarım çok acıyor)= 112.5nehirnil111
Ayyyy kardeşin değil miiii ayyyyyyuBen geliyorum ki hepyarın nisan var bu ara pek gelemiyorum sadece
Biliyodum kızacağınıAkşam nerde akşaaaam
Bu menüyü kabul etmiyorum akşam yemeği yenikecek ve yeniden menü verilecek
Tamam soylemeyizMiu duymasin çok açım
Ben yazar yazmaz ortaya çıktıTamam soylemeyiz
Evet kardeşim çok yorgunum bide niyetliyim gelen giden yıka temizle tüm angarya işler nedense hep bana kalıyorAyyyy kardeşin değil miiii ayyyyyyu
Dikkat et sana talip çıkmasın
Seninde gözün kulağın bizden ayrılmasın gemi hep bizle kal ne zaman duydun hemencikMiu hemen duydu
Gayet güzel olmuş, ciğere mi o emojiler?Eve yeni geldim çocuk şubeden o kadar mutsuzum ki anlatamam çocuk anneye verildi umarım akıllanır pis kadın gün boyu agladım allah orda çalışanlar a yardım etsin cok zor biz 1 vaka geldi diye mahvolduk agla agla içim çıktı imsanlar kim bilir günde kac tanesiyle karşılaşıyor
@MiuLego karakoldan cıktık saat 3 ttü yediğim en son şey sabah has yumurta ve peynirdi yanımda zümrem le eşi ve eşim Dr vardı dediler ciğere gidelim valla o kadar actim ki ve moralsiz yedım gitti
ay gerçekten miiiiiiiiiiiiiii
Kıskanç miuuuu, en hanikaaa burç kova
Cigerimiz dürüm kuzum ciğeri sade hayatta yiyememGayet güzel olmuş, ciğere mi o emojiler?
Ya da ciğerin yanında ne yedin
Valla ben soylemedimBen yazar yazmaz ortaya çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?