Tamam yeriz biz sizi azalırsınız
Alırız boynuzlarınızııııı
Yetmeyiz tabi biz siz gibi şişko muyuzDişimizin kovuğuna yetmezler ama neyse idare edelim artık
Lunya ksaraa mi izin verdiSen yokkene @Lunya benim tostu cuma günleri kaşarlı yememe bile izin vermemisti
Ben 6da kapatacağım ve bir daha açmayacağım.Kızlar kaçta ağızlar kapanacak
Ne denir ne yapilir bilemiyorum makbule.Eve yeni geldim çocuk şubeden o kadar mutsuzum ki anlatamam çocuk anneye verildi umarım akıllanır pis kadın gün boyu agladım allah orda çalışanlar a yardım etsin cok zor biz 1 vaka geldi diye mahvolduk agla agla içim çıktı imsanlar kim bilir günde kac tanesiyle karşılaşıyor
@MiuLego karakoldan cıktık saat 3 ttü yediğim en son şey sabah has yumurta ve peynirdi yanımda zümrem le eşi ve eşim Dr vardı dediler ciğere gidelim valla o kadar actim ki ve moralsiz yedım gitti
Bende o aralar kapatayım o zamanBen 6da kapatacağım ve bir daha açmayacağım.
Selam ve hayırlı kandiller.. hoşgeldin:)
1. Sayfada katılım formumuz var.. onu doldurup takımda paylaşırsan ve bana özel mesaj olarak atarsan başlangıç için sevinirim.. hem seni tanımış oluruz..
Aktif bir takımız.. sen de aktif olursan sevinirim.. böylece kilolarımızdan kolayca kurtuluruz:)
Kurallar va ilk sayfada yazıyır onun dışında muhabbet ede ede tanışır kaynaşırız zamanla
Yeniden hoşgeldin
Geçmiş gidersen yetisemezsinSlm kızlar bugün hep disaridaydim bir kosusturmadir gitti.yarinda hastanedeyim bakalim.neyae gecmise bir bakip geliyorum.
Kiz vermedi diyom yaLunya ksaraa mi izin verdio kesin beyaz peynir demiştir yanlış anlaşılma vardır
Makbuş noldu canım ben anlamadım.Eve yeni geldim çocuk şubeden o kadar mutsuzum ki anlatamam çocuk anneye verildi umarım akıllanır pis kadın gün boyu agladım allah orda çalışanlar a yardım etsin cok zor biz 1 vaka geldi diye mahvolduk agla agla içim çıktı imsanlar kim bilir günde kac tanesiyle karşılaşıyor
@MiuLego karakoldan cıktık saat 3 ttü yediğim en son şey sabah has yumurta ve peynirdi yanımda zümrem le eşi ve eşim Dr vardı dediler ciğere gidelim valla o kadar actim ki ve moralsiz yedım gitti
Evet Koç gibiyiz biz
HeeeeCigerimiz dürüm kuzum ciğeri sade hayatta yiyemem
Bilemiyorum bilmiyorum ama bu aralar bende cok karşılaşıyorum bu cocuklardan ne bekliyoruz ki hiç bişi beklememeliyizNe denir ne yapilir bilemiyorum makbule.
Bu konularda o kadar doluyum ki.
Insanlar oyle bi hal almis ki cildirmis gibi.
Komsum var. 3cocougu var 2si ikiz.
Kadinin cocuklara sarilip optugunu gormedim.
Bi sevgi sozcugu yok.
Varsa yoksa gozunuz ciksin Allah belanizi versin deyip duruyor.
Cocuklar 4 ve 3 yasindalar ama konusamiyorlr.
Bu cocuklar ilerde ne olacak.
Annesinden siddet hakaret goren cocuklar.
Sevgiye sefkate ac cocuklar.
Oglumu her parka goturdugumde bu tur seylere sahit oluyorum ve artik dayanamiyorum
Neden boyle bi toplumuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?