Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizimde hayallerimiz başka bahara kaldı bu kadar kısa sürede ev bulup iş kurup taşınamayacagiz göre evet boğuyor ev arıyorum netten asgari ücretin 1300 TL olduğu ülkede en düşük kira 1500 nasıl oluyor kafam basmıyor sonra o hırsız bu arsız su şöyle oluyor kime kizayim bilemedim resmen içimden canavar çıktı bugün hayaller ve hayatlar diyip susayim

Ya Bü öğrencim okula vücudunda morluklarla geldi annesi darp etmiş sebep de annesinin sevgilisini biliyor olması ve nenesine söylemesi
Allah'ım sen sabır ver bana o anne diyemeyeceğim varlığı bı bana gondersene makbus ufak bı isim var onla

merhaba zayıflama grupları ararken kadınlar kulubu sitesini buldum ve cuma yarısma takımlarından 7takımın performansını cok beğendim sırf bunun için siteye uye oldum sanırım cuma yarışmasına katılmak için farklı bir yerde yazıyoruz ama ben bu takımda olmak istiyorum katılabilir miyim merakla cevabınızı bekliyorum

Bilemiyorum bilmiyorum ama bu aralar bende cok karşılaşıyorum bu cocuklardan ne bekliyoruz ki hiç bişi beklememeliyiz
Esimle bu tur mevzulari cok konusuruz cozum nasil olabilir diye.
Sorunun kaynagi ne ?
Oncelik annenin mutlu olmasi.
Degerli oldugunu hissetmesi.
Kadinlara ozgu lokal yada sosyal tesislerin olmasi yaninda cocuklara yonelik park.
Kres tesvigi verilmesi.
Annelere yine seminer verilmesi mahalle mahalle muhtarla organize bi sekilde .
Bu tur o kadar cok projelerim var ki...

Allah'ım sen sabır ver bana o anne diyemeyeceğim varlığı bı bana gondersene makbus ufak bı isim var onla
Canim o kadar iğrenç ki baba cezaevinde kadının üç çocuğu var 4 5 ve 8 yasında ve sevgilisini her gün eve alıyor tek göz bir odada hepsi birlikte yatıyor allahım agla agla mahvoldum bugün

heeee kimse yok bulamadım

sizi bilmediğim insanlara emnaet edemem
ama siz de bana yardım edeceksiniz
yoksun diye kızmayacaksınız
anlayışlı olacaksınız
her bir koldan yardımla çözeriz biz bu işi

ne kadar güzel bir yazı bu çiçeaaam
sen harika bir annesin biliyorsun değil mi
Dur eltim e gitmem lazım geleyim hemen sevincem saf bugün gün yapıyormuş sabah söyledi orucum zaten
anlamadım la

Canım bu kadınlar önce eğitilecek başka yolu yok her önüne gelen bissürü çocuk doğurmaz hakkina sahip olmasa keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…