- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Bizimde hayallerimiz başka bahara kaldı bu kadar kısa sürede ev bulup iş kurup taşınamayacagiz göre evet boğuyor ev arıyorum netten asgari ücretin 1300 TL olduğu ülkede en düşük kira 1500 nasıl oluyor kafam basmıyor sonra o hırsız bu arsız su şöyle oluyor kime kizayim bilemedim resmen içimden canavar çıktı bugün hayaller ve hayatlar diyip susayim@eflalin gecmis olsun. Biz de oglumla gribiz geniz yanmasi burun akmasi var.
Whiteblacklife bacim ist da yasayan biri olarak ben de artik pili pirtimi toplayip gidesim var.
Su isleri yoluna koyalim biz de gidecez nasipse.
Bu sehir boguyor beni artik
ciddiyim akşam bir kase çorba ve yoğurt ye yanına daBiliyodum kızacağını
Ya Bü öğrencim okula vücudunda morluklarla geldi annesi darp etmiş sebep de annesinin sevgilisini biliyor olması ve nenesine söylemesiMakbuş noldu canım ben anlamadım.
Allah yardımcın olsun canımKızlar ev arıyorum bı taraftan bı taraftan uykusuzluk bı taraftan kızımın huysuzlugu çok zevkli bir gun
Bayıldım buna ay hemen kaydettim
Etiket olmayınca görmezsin dediydim
Kaçış yok menü vereyim
08:30
3 kasik menemen
Yarım haşlanmış patates
15:30
3 dilim ayva
10 tane çiğ fındık
Aralarda sade neskafe, türk kahvesi, çay, su
Spor:45 dk tempolu yürüyüş(bacaklarım çok acıyor)= 112.5nehirnil111
Allah'ım sen sabır ver bana o anne diyemeyeceğim varlığı bı bana gondersene makbus ufak bı isim var onlaYa Bü öğrencim okula vücudunda morluklarla geldi annesi darp etmiş sebep de annesinin sevgilisini biliyor olması ve nenesine söylemesi
Akrep
Seni yerim ki benEvet Koç gibiyiz biz
Sorma valla kayboldum resmenGeçmiş gidersen yetisemezsin
Esimle bu tur mevzulari cok konusuruz cozum nasil olabilir diye.Bilemiyorum bilmiyorum ama bu aralar bende cok karşılaşıyorum bu cocuklardan ne bekliyoruz ki hiç bişi beklememeliyiz
Sen beni bi unutsana yaciddiyim akşam bir kase çorba ve yoğurt ye yanına da
Canim o kadar iğrenç ki baba cezaevinde kadının üç çocuğu var 4 5 ve 8 yasında ve sevgilisini her gün eve alıyor tek göz bir odada hepsi birlikte yatıyor allahım agla agla mahvoldum bugünAllah'ım sen sabır ver bana o anne diyemeyeceğim varlığı bı bana gondersene makbus ufak bı isim var onla
Bende akrep
heeee kimse yok bulamadımHarbi mi kız
Eflalcim beni yanlis anlama ama cocuk anne babanin aynasidir. Ben esimle gergin oldugumda kizim da bagirir cagirir etrafa, biz sariliyorsak o da gelir bacagimiza sarilir. Yani hem senin hem de esinin cevernize olan davranislarini yani cocuklariniza gosterdiginiz ornek davranislari elekten gecirin oncelikle bu benim ilk tavsiyem.
Ikincisi aglamanin bi faydasi yok biliyorsun kendini bunun icin uzme ve cocugunu da yaptiklari icin ne sucla ne de suclanmasina izin ver. Rahatsiz olmus ki vurmus anladigim kadariyla. Eger oglunun hakli oldugunu dusunuyorsan kimseye bunun icin aciklama yapmana gerek yok.
Kizimi parkta izlerim ara sira surtusme yasadigi cocuklar olur. Ama dahil olmam. Orada oldugumu bilmesine ragmen vursa da , elinden oyuncak da alinsa dahil olmuyorum. Cunku kendini savunmayi, korumayi, hakkini almayi ogrenmeli.
Bunu sen belki biliyorsun ama karsidaki veli anlayamamis malesef.
O da onun acizligi.
Bu tip olaylar icin yavrunu egitiminden mahrum edemezsin.
Yani bi sorunu olumsuz bir tutumla cozmek dogru degil.
Ve son olarak nasil tak diye bi gecede kilo veremiyorsak bir anda da cocugunu duzeltemezsin zamana birak once problemi anla sonra cozum yollari bul.
Ve kendini sevip mutlu ol ki minnoslarin da mutlu olsun
sen harika bir annesin biliyorsun değil miYok canım ya yanlış anlarmıyım burda ki her fikir bakış acıma etki ediyor :)
Aynen öyle biz evde hep gerginim bunu biliyorsunuz zaten hepiniz. Doktor bu duruma bir çözüm bulup yol gösterecek inanıyorum, eşim de buna uymak zorunda uymazsa ben ona diyeceğimi dedim okul tatil olunca bitecek.
Kesinlikle bir günde düzelmesi mümkün değil zamanla düzelecek eminim buna. Daha öncede sorunlar yaşadık ve sabırla çözüme ulaştık.
Bu süreçte bir başkasının gerginlik çıkarmasına tahammülüm yok gerçekten. Çünkü çok zorlanıyorum zaten.
Aynen kendini savunuyor ama anlayacak bir kadın değil. Bunu öğretmen de zamanda demişti bana.
anlamadım laDur eltim e gitmem lazım geleyim hemen sevincem saf bugün gün yapıyormuş sabah söyledi orucum zaten
Bı etiket yap miu bulur seni çıkarır gelir hatta etiket yapmasanda olurSorma valla kayboldum resmen
Canım bu kadınlar önce eğitilecek başka yolu yok her önüne gelen bissürü çocuk doğurmaz hakkina sahip olmasa keşkeEsimle bu tur mevzulari cok konusuruz cozum nasil olabilir diye.
Sorunun kaynagi ne ?
Oncelik annenin mutlu olmasi.
Degerli oldugunu hissetmesi.
Kadinlara ozgu lokal yada sosyal tesislerin olmasi yaninda cocuklara yonelik park.
Kres tesvigi verilmesi.
Annelere yine seminer verilmesi mahalle mahalle muhtarla organize bi sekilde .
Bu tur o kadar cok projelerim var ki...
Neyseki sen geldin miuyu yormadim bos yereBı etiket yap miu bulur seni çıkarır gelir hatta etiket yapmasanda olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?