- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Yaşasın AkreplikBende akrep
Anca beraber kanca beraber kaptanheeee kimse yok bulamadım
sizi bilmediğim insanlara emnaet edemem
ama siz de bana yardım edeceksiniz
yoksun diye kızmayacaksınız
anlayışlı olacaksınız
her bir koldan yardımla çözeriz biz bu işi
ne kadar güzel bir yazı bu çiçeaaam
sen harika bir annesin biliyorsun değil mi
anlamadım la
İşte bu çocukların o kadından alınması gerekiyor makbusCanim o kadar iğrenç ki baba cezaevinde kadının üç çocuğu var 4 5 ve 8 yasında ve sevgilisini her gün eve alıyor tek göz bir odada hepsi birlikte yatıyor allahım agla agla mahvoldum bugün
Neyseki sen geldin miuyu yormadim bos yere
Yaşasın Akreplik
Aslında savcı yurda verilsin dedi önce ama sonra çocuk ben dövse de annemle kalmak üstiyorum falan deyince anneye verildiİşte bu çocukların o kadından alınması gerekiyor makbus
Hee koçum ben, libido lazımsa gelelim aplaaa
Menü yorumlayabilirim akşamları. Accık adam dövim heheheheheeee kimse yok bulamadım
sizi bilmediğim insanlara emnaet edemem
ama siz de bana yardım edeceksiniz
yoksun diye kızmayacaksınız
anlayışlı olacaksınız
her bir koldan yardımla çözeriz biz bu işi
ne kadar güzel bir yazı bu çiçeaaam
sen harika bir annesin biliyorsun değil mi
anlamadım la
Sen sus gözlerin konuşsun
Seni de yerimHee koçum ben, libido lazımsa gelelim aplaaa
@eflalim benim velim olsana sennnYa tabi canım. Mesaj attım hocam gerginlik için özür dilerim diye. Uzamasın diye uğraştım ortamı terketmek zorunda kaldım dedim.
İnan çok anlayışlı veliyim ben ya. Saygılı konuşurum , vakitli vakitsiz rahatsız etmem. Çok önemli bir şey olunca önce mesaj atarım müsaitseniz arayabilirmiyim diye. Oğluma öğretmenine asla saygısızlık yaona diyorum. Dinlemiyor beni ne yaparım dinlemiyorbir gün dinlese beş gün dinlemiyor
Öğretmen de bakın ne güzel toplantı yaptık şu ortamı bozmayalım bu konulara girmeyelim dedi anlamadı kadın ya
Anne kuzusu daha kendi için ne doğru bilemeyecek yaşta keşke verilseydiAslında savcı yurda verilsin dedi önce ama sonra çocuk ben dövse de annemle kalmak üstiyorum falan deyince anneye verildi
Valla sevindim
@MiuLego
Balim ben hep burdayim ama bu gun disardaym ugrayamadm cok
amin kuzumcumKandiliniz mübarek olsun canlar Rabb'im dualaranizi kabul etsin inşaAllah
demek öyleNolacak ki keptin aslansa yaaani napim kızımm
Ben de aslanım
bugün alışverişe gittim kuzum denediklerim oldu zayıflamak ne güzelll yaşasın zayıflık
tamam ben ağlayadurayım madem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?