Aynen canımTebrikler canım güzel gitmiş
Olsun canım ya artı değilsin sonuçta
Ayy bilmezmiyim yıkıyorlar ortalığı onu yapınca
Tebrikler canım yine güzel gitmiş
Canım hepfitimm .. evet evet de. İşte şu regl in gelmeyisi o hafta da olmam beni üzüyor. Sabah evden acele çıktım 12.00 de evde olurum o zamn yapcam bildirım. Umarım eksi vardır
Korumada sabitlik iyidir kendim geldiğim için ılıman yaklaşıyorum
Tebrikler canım haftaya gelecek inşallah regli etkisi diyelim
Wc büyük etki kuzum wc ye çıksan daha da eksi göreceksindir eminim ama sabahtan tartılmanın bize eksisi bu ne yapalım eksi yine deİş yerinde sıkıntılarına çok üzüldüm inşallah Rabbim feraha çıkarsın
Harikasın canım tebrik ederim
Artı mı eksi mi kız anlamadım
İstikrarlı kuzu
Tebrikler canım çok güzel
Maşallah Eflalim harikasın ya
Tşk ederim canım haftaya daha çok güzel olacak ins
Bende seni yerimkonyak eksi kuzum hem de baya bi eksi
seni severim ki ben
Nehir canım sen beni vurmaya niyetlendin ama 59.9 la mezun oldum cnm .sonra ki hafta biraz bozdum yedim içtim Allah affetsinKorumada sabitlik iyidir kendim geldiğim için ılıman yaklaşıyorum
Tebrikler canım haftaya gelecek inşallah regli etkisi diyelim
Wc büyük etki kuzum wc ye çıksan daha da eksi göreceksindir eminim ama sabahtan tartılmanın bize eksisi bu ne yapalım eksi yine deİş yerinde sıkıntılarına çok üzüldüm inşallah Rabbim feraha çıkarsın
Harikasın canım tebrik ederim
Artı mı eksi mi kız anlamadım
İstikrarlı kuzu
Tebrikler canım çok güzel
Maşallah Eflalim harikasın ya
sadece regli etkisi miCanım hepfitimm .. evet evet de. İşte şu regl in gelmeyisi o hafta da olmam beni üzüyor. Sabah evden acele çıktım 12.00 de evde olurum o zamn yapcam bildirım. Umarım eksi vardır
Şahı etkili olur mu acaba ben de yürüyerek geldim merdiven çıktım. Oyy sabit olmak istemiooooommm .Buhün güzel bi eksiyle gelcem sanırım. Sabah kalkar kalkmaz tartıldım geçen haftaki kiloyla uyandım. İşe geçmeden yarım saat yürüycem. İyice iner öğlen yazarım kilomu
Kaçamak in üstünden çok geçti kiiii . Pufff eğer ondan sa nerden yedim yaasadece regli etkisi mi
Tebrikler . Umarım geri alınmaz bu kadar hızlı Kilo. Valla bravo 3 ney laPazartesi hurma diyetine başladığım kilo : Eki Görüntüle 2127482
Bugün :Eki Görüntüle 2127483
Fark : 3.300
Daha çok bekliyordum maalesef karnım şiş. Yine de iyi gitti tabi ki :) o kadarcık yemeye daha çok bekliyordum sadece
En az iki hafta tartılmıycam yine :) spora decam tabi ki
26 nisana 5 leri görürüm inşaallah
@MiuLegohepfit
sen daha inatlaş bizimleKaçamak in üstünden çok geçti kiiii . Pufff eğer ondan sa nerden yedim yaa
Vallahi harikasın o zaman Konyakım hiç vurmaya niyetlenir miyimNehir canım sen beni vurmaya niyetlendin ama 59.9 la mezun oldum cnm .sonra ki hafta biraz bozdum yedim içtim Allah affetsinama eksi diyelim biz ona
Alkissssş
Iyi de sen o kacamaklari eritecek sporu yapmazsan kendi kendine nereye gidecek onlar..yedigin seyin hemen ertesi gun etki edecegini mi saniyosun.3 4 gun sonra tartiya bi guzel yerlesik kilo artisi olarak geliyolar.Kaçamak in üstünden çok geçti kiiii . Pufff eğer ondan sa nerden yedim yaa
Yok ya Estağfurullah. Vala inat değil de isteeesen daha inatlaş bizimle
Doğru diosun hoceem ama iste hep gidio ki. Yani spor olmasa da telafi ediodum ben hani cis varsa ikincisi yok ya da . Menü de miktar azaltmak . Sebze yemek gibi. .Iyi de sen o kacamaklari eritecek sporu yapmazsan kendi kendine nereye gidecek onlar..yedigin seyin hemen ertesi gun etki edecegini mi saniyosun.3 4 gun sonra tartiya bi guzel yerlesik kilo artisi olarak geliyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?