Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

konyak eksi kuzum hem de baya bi eksi

seni severim ki ben

Nehir canım sen beni vurmaya niyetlendin ama 59.9 la mezun oldum cnm .sonra ki hafta biraz bozdum yedim içtim Allah affetsin ama eksi diyelim biz ona

Buhün güzel bi eksiyle gelcem sanırım. Sabah kalkar kalkmaz tartıldım geçen haftaki kiloyla uyandım. İşe geçmeden yarım saat yürüycem. İyice iner öğlen yazarım kilomu
Şahı etkili olur mu acaba ben de yürüyerek geldim merdiven çıktım. Oyy sabit olmak istemiooooommm . Ya da artiiii

Kaçamak in üstünden çok geçti kiiii . Pufff eğer ondan sa nerden yedim yaa
Iyi de sen o kacamaklari eritecek sporu yapmazsan kendi kendine nereye gidecek onlar..yedigin seyin hemen ertesi gun etki edecegini mi saniyosun.3 4 gun sonra tartiya bi guzel yerlesik kilo artisi olarak geliyolar.

Iyi de sen o kacamaklari eritecek sporu yapmazsan kendi kendine nereye gidecek onlar..yedigin seyin hemen ertesi gun etki edecegini mi saniyosun.3 4 gun sonra tartiya bi guzel yerlesik kilo artisi olarak geliyolar.
Doğru diosun hoceem ama iste hep gidio ki. Yani spor olmasa da telafi ediodum ben hani cis varsa ikincisi yok ya da . Menü de miktar azaltmak . Sebze yemek gibi. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…