Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sağol canım. Zor bir dönemde yaptım o yüzden biraz yıprattı beni ama haftada iki gün artık hurma yoğurt düşünüyorum , arınma için güzel
çok uzun oldu be eflal bence de 2 gün iyidir. amaaaaa tabi ki çoooookkkk güzel bi sonuç, geç artık 5 lere

Oyy çok geçmiş olsun canım inşaallah düzelir o zamana kadar. Serum fizyolojik yap sık sık
Cook gecmıs olsun Konyakk canımcımmmm
kuzu HOMA 2,7 nin üstüne ilaç başlanıyor, yani sana ilaç verilmesinin sebebi var. lütfen başlayıp başlayıp bırakma
csnım cok gecms olsun önce saglık dikkat et bak herseye ragmen yine kilo vermssn kendni üzme @Storm

Ooooo wawwww süperrr tebrikler Nego bu iki haftalık sonuc mu?

Günaydın millet

Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Korumada sabitlik iyidir kendim geldiğim için ılıman yaklaşıyorum
Günaydın kızlar
Gecen hafta:92
Bu hafta: 91
Yüzde: 1,08
Bu hafta regldenmidir bilmiyorum 8 ler nasip olmadı.hedefim önümüzdeki cuma:89
Tebrikler canım haftaya gelecek inşallah regli etkisi diyelim
Wc büyük etki kuzum wc ye çıksan daha da eksi göreceksindir eminim ama sabahtan tartılmanın bize eksisi bu ne yapalım eksi yine de İş yerinde sıkıntılarına çok üzüldüm inşallah Rabbim feraha çıkarsın
Kilo bildirimi

Geçen hafta : 59.4
Bu hafta : 58.5
Fark : 900 gr
Yuzde : %1.52
@MiuLego hepfit mortim @hippotalamus

Mezun olam bence ben
Harikasın canım tebrik ederim
Miu kilomuda soyluyum
Bu gece 2 saatlik uykuyla duruyorum cnm
Kilom 58.7 @MiuLego
Artı mı eksi mi kız anlamadım
ben de kilomu bildireyim
2 hafta önceki kilom: 55,4 (geçen hafta hastayım diye kilo bildirmemiştim)
bu hafta: 55,4
@MiuLego

@tevafuk55 7 tane pirinçli lahana sarma yiyen listeli kuzu gel bakim bak böyle koruyorum kiloyu
İstikrarlı kuzu

Geçen hafta :92.3
Bu hafta 91.7
Fark:0.6
@MiuLego hepfit
Tebrikler canım çok güzel

Maşallah Eflalim harikasın ya

Amin nehirim amin

Canım tebrikler seninki daha çok güzel
Sağol canım
çok uzun oldu be eflal bence de 2 gün iyidir. amaaaaa tabi ki çoooookkkk güzel bi sonuç, geç artık 5 lere
Evet en uzun detoksum oldu
İnşallah geçerim
Yok canım 4 gün hurma diyeti yaptım bu dört günlük sonuç. En son buraya kaç bildirdim hatırlamıyorum bakıyım ilk sayfada yazıyorsa. 65.3 dü sanırım iki hafta önce. Diyetisyen listesi denedim şişirdi beni tartılmadım da o dönem sonra bu hurmaya başlamadan önce üç gün bozmuştum çok yemiştim moral bozukluğundan ötürü. Zaten artı hemen gelir bana hop diye.
Ama zaten çok şiş hissediyordum karnım davul gibiydi yemeden öncede

Tşk ederim canım haftaya daha çok güzel olacak ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…