Sağol canım görürüm dimiEflal.cokbiyi gitmis yaa super.26 nisana 1 ay var gorursun 5leri
Tsk ederim canım regl olmasaydım daha çok olurdu ama buna da şükürTebrikler canım
Aynen canım artı değil sonuçta. Bende regl de artı oluyorum.Tsk ederim canım regl olmasaydım daha çok olurdu ama buna da şükür
Canım tebrikler seninki daha çok güzel
HayirlisiAynen canım artı değil sonuçta. Bende regl de artı oluyorum.
çok uzun oldu be eflal bence de 2 gün iyidir. amaaaaa tabi ki çoooookkkk güzel bi sonuç, geç artık 5 lereSağol canım. Zor bir dönemde yaptım o yüzden biraz yıprattı beni ama haftada iki gün artık hurma yoğurt düşünüyorum , arınma için güzel
GorursunnnnnSağol canım görürüm dimi
haftaya bomba gidecek deseneTsk ederim canım regl olmasaydım daha çok olurdu ama buna da şükür
Cook gecmıs olsunOyy çok geçmiş olsun canım inşaallah düzelir o zamana kadar. Serum fizyolojik yap sık sık
csnım cok gecms olsun önce saglık dikkat et bak herseye ragmen yine kilo vermssn kendni üzme @Stormkuzu HOMA 2,7 nin üstüne ilaç başlanıyor, yani sana ilaç verilmesinin sebebi var. lütfen başlayıp başlayıp bırakma
Ooooo wawwww süperrr tebriklerPazartesi hurma diyetine başladığım kilo : Eki Görüntüle 2127482
Bugün :Eki Görüntüle 2127483
Fark : 3.300
Daha çok bekliyordum maalesef karnım şiş. Yine de iyi gitti tabi ki :) o kadarcık yemeye daha çok bekliyordum sadece
En az iki hafta tartılmıycam yine :) spora decam tabi ki
26 nisana 5 leri görürüm inşaallah
@MiuLegohepfit
heee ben de elimde liste çalışkan öğrenciler gibi bekliom kilo bildirsinler diye, hocaya (miuya) ödev teslim edecemYa millet nerdesinizzzzz normalde tenefuslerde girdigimde sayfalar yigilmis olurduuuuu
İnş canım hem bu hafta fazla spor yapamadım haftaya güzel olacak Allah izin verirsehaftaya bomba gidecek desene
Korumada sabitlik iyidir kendim geldiğim için ılıman yaklaşıyorumGünaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Tebrikler canım haftaya gelecek inşallah regli etkisi diyelimGünaydın kızlar
Gecen hafta:92
Bu hafta: 91
Yüzde: 1,08
Bu hafta regldenmidir bilmiyorum 8 ler nasip olmadı.hedefim önümüzdeki cuma:89
Wc büyük etki kuzum wc ye çıksan daha da eksi göreceksindir eminim ama sabahtan tartılmanın bize eksisi bu ne yapalım eksi yine deKilo bildirimi
Gecen hafta:78,5
Bu hafta:78,3
yüzdeye bile gerek yok miu berbat çünkü
evet çok uykusuzum.İşyerinde sıkıntım var
5 yıllık calıştığım kurum kayıtta bulunan beni ve arkadaşımı farklı bir şirkete geçiriyor.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum.Sanırım bizi gözden çıkardılar
Çok canım sıkkın.Dünki işyerinde sıkıntı var dediğim buydu
4 gündür wc de yok
zaten kuş kadar yiyorumhepfit
Harikasın canım tebrik ederimKilo bildirimi
Geçen hafta : 59.4
Bu hafta : 58.5
Fark : 900 gr
Yuzde : %1.52
@MiuLegohepfit mortim @hippotalamus
Mezun olam bence ben
Artı mı eksi mi kız anlamadım
İstikrarlı kuzuben de kilomu bildireyim
2 hafta önceki kilom: 55,4 (geçen hafta hastayım diye kilo bildirmemiştim)
bu hafta: 55,4
@MiuLego
@tevafuk55 7 tane pirinçli lahana sarma yiyen listeli kuzu gel bakim bak böyle koruyorum kiloyu
Takılalım mı
geliyomm
Tebrikler canım çok güzel
Pazartesi hurma diyetine başladığım kilo : Eki Görüntüle 2127482
Bugün :Eki Görüntüle 2127483
Fark : 3.300
Daha çok bekliyordum maalesef karnım şiş. Yine de iyi gitti tabi ki :) o kadarcık yemeye daha çok bekliyordum sadece
En az iki hafta tartılmıycam yine :) spora decam tabi ki
26 nisana 5 leri görürüm inşaallah
@MiuLegohepfit
Amin nehirim aminKorumada sabitlik iyidir kendim geldiğim için ılıman yaklaşıyorum
Tebrikler canım haftaya gelecek inşallah regli etkisi diyelim
Wc büyük etki kuzum wc ye çıksan daha da eksi göreceksindir eminim ama sabahtan tartılmanın bize eksisi bu ne yapalım eksi yine deİş yerinde sıkıntılarına çok üzüldüm inşallah Rabbim feraha çıkarsın
Harikasın canım tebrik ederim
İstikrarlı kuzu
Maşallah Eflalim harikasın ya
Sağol canımCanım tebrikler seninki daha çok güzel
Evet en uzun detoksum olduçok uzun oldu be eflal bence de 2 gün iyidir. amaaaaa tabi ki çoooookkkk güzel bi sonuç, geç artık 5 lere
Yok canım 4 gün hurma diyeti yaptım bu dört günlük sonuç. En son buraya kaç bildirdim hatırlamıyorum bakıyım ilk sayfada yazıyorsa. 65.3 dü sanırım iki hafta önce. Diyetisyen listesi denedim şişirdi beni tartılmadım da o dönem sonra bu hurmaya başlamadan önce üç gün bozmuştum çok yemiştim
Tşk ederim canım haftaya daha çok güzel olacak insKorumada sabitlik iyidir kendim geldiğim için ılıman yaklaşıyorum
Tebrikler canım haftaya gelecek inşallah regli etkisi diyelim
Wc büyük etki kuzum wc ye çıksan daha da eksi göreceksindir eminim ama sabahtan tartılmanın bize eksisi bu ne yapalım eksi yine deİş yerinde sıkıntılarına çok üzüldüm inşallah Rabbim feraha çıkarsın
Harikasın canım tebrik ederim
İstikrarlı kuzu
Maşallah Eflalim harikasın ya
Sağol canım :)Maşallah Eflalim harikasın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?