Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Uuu harika eflalim tebrikleeerrrr

Storm- uzulme mortim hakkinda hayırlısı diyelim
Ilaci kullanman hayırlı olacaksa baslarsn inşaAllah
Haftaya daha guzel bi eksiyle gelirsin ama inanıyorum ben sana

Canim benim gerçekten super gitmiş rica etsem bugün normal beslenmeye baslayâyimca artı gelecekmi
Canım daha tartılmıycam, şöyle söyleyeyim, diğer detokslar sonrası tartılınca artı gelmiyorum sabit çıkıyordum ertesi gün hurma diyeti yapanlar hep giden kilo kesinlikle geri gelmiyir yazmış epey okumuştum yorumları.

Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:0.6
Yüzde:0.91
Tebrikler canım çok güzel
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versin Ayrılma buradan kızının yeme düzeni de düzelir inşallah
Kilo bildirimim:
Geçen hafta: 57
Bu sabah: 58,2
Az önce: 56,7
Fark: -300
Tebrikler İğdem regliye rağmen

Belertme öyle gözlerini ne oldu söyle hele meraklardyaım

Canım hoşgeldin takımımıza. İnşallah takım sana hayırlı uğurlu gelir bütün fazlalıklarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun. Buradaki birçok arkadaşımız gibi. Mesela @matematik61 çok güzel kilolar verdi. Sen de yapabilirsin.
Berna bu arada tebrik Ederim kuzu harika eksi. Ve çok güzel bir mezuniyet geliyor

Bu ay malamat etti beni nalet regl. 8. günde başladı nihayet...

Hoşgeldin canım bende Mart 3 de 96.4 ile basladim bugün 91.7 oldu sabır ve dikkat gerek kilo gider yeterki sağlık olsun,takıma gelmeden önce öyle yanlış besleniyormusumki ilk menü ile simdikinde dağlar kadar fark var birde emziriyorum sporda ekleyince az çok gidiyor

Canım bu kadar stres üstüne WC yok yine eksi balım rabbim hayırlısı neyse onu versin sana

Hosgeldin bana bakmadaaa
Hosbuldummm...
Neslihan hoşgeldin kibar bir arkadaşımızsın belli :))
Burda en şişko sen değilsin onu diyimde için rahat etsin :))

Teşekkür ederim canimmm o sizin kibarliginiz kendimi o kadar kötü görüyorum ki sanırım beynim artuk error veriyor..

TEesekkurlerrrr inşallah vericem.. ✌✌

Ben emzirirken hiç veremedim tam tersi aldım bir de benim kızım uyumuyor gece yemek abur cubur yemekten oldu hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…