- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Aaa.. sevindirik oldum niyeyse :))sen beni alalede 7. takıma gelmiş mi sandııııınnnnordan gelenleri tanıyorum
Uuu harika eflalim tebrikleeerrrrPazartesi hurma diyetine başladığım kilo : Eki Görüntüle 2127482
Bugün :Eki Görüntüle 2127483
Fark : 3.300
Daha çok bekliyordum maalesef karnım şiş. Yine de iyi gitti tabi ki :) o kadarcık yemeye daha çok bekliyordum sadece
En az iki hafta tartılmıycam yine :) spora decam tabi ki
26 nisana 5 leri görürüm inşaallah
@MiuLegohepfit
Canım daha tartılmıycam, şöyle söyleyeyim, diğer detokslar sonrası tartılınca artı gelmiyorum sabit çıkıyordum ertesi günCanim benim gerçekten super gitmiş rica etsem bugün normal beslenmeye baslayâyimca artı gelecekmi
Günaydın makbusum 5 Lee korunmusGünaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Tebrikler canım çok güzelKilo Bildirimi
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:0.6
Yüzde:0.91
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versingünaydın kızlar, hayırlı cumalar. selam kaptanım.
geçen hafta hastalık, ayrıldığım işimle ilgili koşturmalarım ve kısacık bir zamanda rahatsızlanıp kaybettiğimiz dayım. karmakarışık oldum inanın.
kilo bildirimim 78,7. artı 100 gr.
kendimi bi kaç güne toparlayıp menülerim ile geleceğim inşallah. kızım da iştahsız. canım ona da sıkkın...
Tebrikler İğdem regliye rağmenKilo bildirimim:
Geçen hafta: 57
Bu sabah: 58,2
Az önce: 56,7
Fark: -300
Canım hoşgeldin takımımıza. İnşallah takım sana hayırlı uğurlu gelir bütün fazlalıklarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun. Buradaki birçok arkadaşımız gibi. Mesela @matematik61 çok güzel kilolar verdi. Sen de yapabilirsin.Günaydınlar herkese geldim oku oku bitiremedim sonra devam edeceğim..
Maşallah hepinizi güzel kilo verenler olmuş Darısı başıma en yakın zamandaa
Bu arada sabah tartıldım 94.4 muşum hayırlı uğurlu olsunn bklm✌✌
Ben başlangıç olarak biraz biraz yediklerini azalmıştım sizin de listelere bakıp yeme alışkanlıklarımı değiştireceğim insallahh
Sağol canımUuu harika eflalim tebrikleeerrrr
Storm- uzulme mortim hakkinda hayırlısı diyelim
Ilaci kullanman hayırlı olacaksa baslarsn inşaAllah
Haftaya daha guzel bi eksiyle gelirsin ama inanıyorum ben sana
Sana da sopa gösterim mi ister misin
Bu ay malamat etti beni nalet regl. 8. günde başladı nihayet...Tebrikler canım çok güzel
Başınız sağolsun canım Rabbim sabır versinAyrılma buradan kızının yeme düzeni de düzelir inşallah
Tebrikler İğdem regliye rağmen
Belertme öyle gözlerini ne oldu söyle hele meraklardyaım
Gayet güzel eksi regl sonra ki hafta çok güzel gider kiloGünaydın kızlar
Gecen hafta:92
Bu hafta: 91
Yüzde: 1,08
Bu hafta regldenmidir bilmiyorum 8 ler nasip olmadı.hedefim önümüzdeki cuma:89
Hoşgeldin canım bende Mart 3 de 96.4 ile basladim bugün 91.7 oldu sabır ve dikkat gerek kilo gider yeterki sağlık olsun,takıma gelmeden önce öyle yanlış besleniyormusumki ilk menü ile simdikinde dağlar kadar fark var birde emziriyorum sporda ekleyince az çok gidiyorGünaydınlar herkese geldim oku oku bitiremedim sonra devam edeceğim..
Maşallah hepinizi güzel kilo verenler olmuş Darısı başıma en yakın zamandaa
Bu arada sabah tartıldım 94.4 muşum hayırlı uğurlu olsunn bklm✌✌
Ben başlangıç olarak biraz biraz yediklerini azalmıştım sizin de listelere bakıp yeme alışkanlıklarımı değiştireceğim insallahh
Canım bu kadar stres üstüne WC yok yine eksi balım rabbim hayırlısı neyse onu versin sanaKilo bildirimi
Gecen hafta:78,5
Bu hafta:78,3
yüzdeye bile gerek yok miu berbat çünkü
evet çok uykusuzum.İşyerinde sıkıntım var
5 yıllık calıştığım kurum kayıtta bulunan beni ve arkadaşımı farklı bir şirkete geçiriyor.Ne yapmaya çalışıyorlar bilmiyorum.Sanırım bizi gözden çıkardılar
Çok canım sıkkın.Dünki işyerinde sıkıntı var dediğim buydu
4 gündür wc de yok
zaten kuş kadar yiyorumhepfit
Hosbuldummm...Hosgeldinbana bakmadaaa
Neslihan hoşgeldin kibar bir arkadaşımızsın belli :))
Burda en şişko sen değilsin onu diyimde için rahat etsin :))
Canım hoşgeldin takımımıza. İnşallah takım sana hayırlı uğurlu gelir bütün fazlalıklarından sağlıklı bir şekilde kurtulursun. Buradaki birçok arkadaşımız gibi. Mesela @matematik61 çok güzel kilolar verdi. Sen de yapabilirsin.
Berna bu arada tebrik Ederim kuzu harika eksi. Ve çok güzel bir mezuniyet geliyor
Çok güzel eksi Berna tebrikler kuzum tebriklerKilo bildirimi
Geçen hafta : 59.4
Bu hafta : 58.5
Fark : 900 gr
Yuzde : %1.52
@MiuLegohepfit mortim hippotalamus
Mezun olam bence ben
Ben emzirirken hiç veremedim tam tersi aldım bir de benim kızım uyumuyor gece yemek abur cubur yemekten oldu hep bunlarHoşgeldin canım bende Mart 3 de 96.4 ile basladim bugün 91.7 oldu sabır ve dikkat gerek kilo gider yeterki sağlık olsun,takıma gelmeden önce öyle yanlış besleniyormusumki ilk menü ile simdikinde dağlar kadar fark var birde emziriyorum sporda ekleyince az çok gidiyor
Sen bi menü yazda ben tetikte bekliyorum
Canın ne zaman çekerse hippom :)) fur banağğğğğğ
Az gitmiş ama eksi mi eksi tebrikler canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?