Dün bi uzman vücut oruca 5 günde alışır dedi yani suan ki tartida sıkıntı olabilir ama buda hayatin bir parçası sonuçta oruç tuttuk kaçamak yapmadık tatlim içini rahat tutTartılmaya korkuyorum
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesingünaydın kızlar, hayırlı cumalar. selam kaptanım.
geçen hafta hastalık, ayrıldığım işimle ilgili koşturmalarım ve kısacık bir zamanda rahatsızlanıp kaybettiğimiz dayım. karmakarışık oldum inanın.
kilo bildirimim 78,7. artı 100 gr.
kendimi bi kaç güne toparlayıp menülerim ile geleceğim inşallah. kızım da iştahsız. canım ona da sıkkın...
Şahane yaaa sahaneeeee eflalimPazartesi hurma diyetine başladığım kilo : Eki Görüntüle 2127482
Bugün :Eki Görüntüle 2127483
Fark : 3.300
Daha çok bekliyordum maalesef karnım şiş. Yine de iyi gitti tabi ki :) o kadarcık yemeye daha çok bekliyordum sadece
En az iki hafta tartılmıycam yine :) spora decam tabi ki
26 nisana 5 leri görürüm inşaallah
@MiuLegohepfit
TeşekkürlerTebrikler . Umarım geri alınmaz bu kadar hızlı Kilo. Valla bravo 3 ney la
Hoş geldin aramıza :)Günaydınlar herkese geldim oku oku bitiremedim sonra devam edeceğim..
Maşallah hepinizi güzel kilo verenler olmuş Darısı başıma en yakın zamandaa
Bu arada sabah tartıldım 94.4 muşum hayırlı uğurlu olsunn bklm✌✌
Ben başlangıç olarak biraz biraz yediklerini azalmıştım sizin de listelere bakıp yeme alışkanlıklarımı değiştireceğim insallahh
Tebrikler canımKilobildirimi
Gecen hafta:77.1
Bu hafta:76.4
Fark:-700 gr
Tebrikler canımKilo Bildirimi
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:0.6
Yüzde:0.91
Canım daha tartılmıycam, en az iki haftaGünaydııııın pek sessiz bir Cuma olmuş la nerde bu millet?
Regl bugün gelmeye başladı sonunda... Hafta
içi işte deli gibi sancıyla çalıştım. Bugün evdeyim ya gram sancım yok...
Murphy den hep bunlar
Eflal süper eksi. Yarın tartı bildirir misin ne kadarı geri gelmiş. Ya da gelmiş mi diye öğrenmek için...
Voronesin tartısını heyecanla bekliyorum...
Sağol canım :)Şahane yaaa sahaneeeee eflalim
Güzel eksi balım tebriklerrrrKilobildirimi
Gecen hafta:77.1
Bu hafta:76.4
Fark:-700 gr
Kızlarr ayyy çok mutluyum o tartıya çıkınca yaşadığım stres korku heyecan imdb de 9.4 alırdı
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.3
Fark 0.6 kg
Ben veremeyeceğimi düşünmüştüm ama ilk haftadan verdimm geçen cts akşam sıvı yönünden bozmuştum ama vermişim yine de ayyy sizi seviyorum iyi ki tekrar buraya geldim
Tebrikler canımKızlarr ayyy çok mutluyum o tartıya çıkınca yaşadığım stres korku heyecan imdb de 9.4 alırdı
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.3
Fark 0.6 kg
Ben veremeyeceğimi düşünmüştüm ama ilk haftadan verdimm geçen cts akşam sıvı yönünden bozmuştum ama vermişim yine de ayyy sizi seviyorum iyi ki tekrar buraya geldim
Lunya tebrikler canimmmKilo Bildirimi
Geçen hafta: 65.7
Bu hafta: 65.1
Fark:0.6
Yüzde:0.91
Sabah yaparsan ödemi alır. Yap, bende geçen hafta bi buçuk kilo ödem gitmişti sabahŞahı etkili olur mu acaba ben de yürüyerek geldim merdiven çıktım. Oyy sabit olmak istemiooooommm .Ya da artiiii
Basın sağolsun kuzum rabbim sabır versin inşallah kızına geçmiş olsungünaydın kızlar, hayırlı cumalar. selam kaptanım.
geçen hafta hastalık, ayrıldığım işimle ilgili koşturmalarım ve kısacık bir zamanda rahatsızlanıp kaybettiğimiz dayım. karmakarışık oldum inanın.
kilo bildirimim 78,7. artı 100 gr.
kendimi bi kaç güne toparlayıp menülerim ile geleceğim inşallah. kızım da iştahsız. canım ona da sıkkın...
Benimde geçen ay öyleydi mahvediyor insanı ciddenBu ay malamat etti beni nalet regl. 8. günde başladı nihayet...
Kızlarr ayyy çok mutluyum o tartıya çıkınca yaşadığım stres korku heyecan imdb de 9.4 alırdı
Geçen hafta 58.9
Bu hafta 58.3
Fark 0.6 kg
Aceleden hızlı hızlı yazdım öğleden sonraya kalmasın diyeTebrikler cnm .. etiket yapmayı unutmuşsun ;
ben yapıom kuzuListeyi yapan var mı, yoksa ben yapayım boşta kaldım
Tamamdır tatlımben yapıom kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?