Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kuzu malahit le ilgili bişey sordum bi bak

Tşk ederim canım hafta başı regl olunca birde bu hafta spor pek yapamadım hem ağrım oldu hem kızlar fırsat vermedi çok huysuzlardi ama haftaya çok güzel eksiyle gelecem inş
Canım ya 3 yas var dimi seninkiler arasinda.Nasil sence onerir misin

Canım ya 3 yas var dimi seninkiler arasinda.Nasil sence onerir misin
Evet 3 yaş var canım ,her çocuk aynı olmuyor malum ,biz hamilelikte başladık alıştırmaya dövme çarpma gibi durum olmadı şükür arada kıskanma oluyor benim sezeryandi ikisininde keyfini yetirmek zor oldu eğer yanında yardım eden veya dogumun normalse iyi sıkıntı olmaz inşallah,biz fazla arayı açmak istemedik rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Amin canım.benim de ilki sezaryen ama cabuk ayaklanmistim.

Kilo veren sabit kalan arrıda olsada iradesinden ödün vermeyen caaanııımmm 7. Takımımı tebrik ederimmm..gecmiş sayfalarn birinde sormstm ama yognlktan bide farklı konular geldi üstüne kacıtıldı sanırsam.yaklaşk 4 haftadr deneme sürecndeyim.hala regl olmama ragmen(kistten)özellkle takım disiplini sayesnde her hafta eksi gördüm ..bu hafta listede olmayı ve artık bu psikolojiye tamamen girmeyi istiyorum.elbette sizler uygun görürseniz.
@MiuLego Whiteblacklife

Amin canım.benim de ilki sezaryen ama cabuk ayaklanmistim.
Bende ilkde çok kötü oldum genel antezi oldum ağrıyla uyandım kızım 1 hafta kuvezde kaldı günde 2 defa emzirmeye gidiyordum havada soğuktu zor toplandim ama simdikinde spinal oldum çok rahattim ağrım sızım yok denecek kadar azdı buda 3 gün kuvezde kaldı o ara bende kendimi toparladım ,ilk 2 hafta zor oldu sonra şükür sorun olmadi

Dün bi uzman vücut oruca 5 günde alışır dedi yani suan ki tartida sıkıntı olabilir ama buda hayatin bir parçası sonuçta oruç tuttuk kaçamak yapmadık tatlim içini rahat tut
Bugün tutmadım cnm.. kalktım hızlıca evi topluyorum... sonra tartılıcam

Allah hayirli uzun omurler versin hepimizin evlatlarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…