Bende emzirirken alıyordum canım ama benim gece yemem yok şükür,takıma girdikten sonra vermeye başladımBen emzirirken hiç veremedim tam tersi aldım bir de benim kızım uyumuyor gece yemek abur cubur yemekten oldu hep bunlar
Tşk ederim canım hafta başı regl olunca birde bu hafta spor pek yapamadım hem ağrım oldu hem kızlar fırsat vermedi çok huysuzlardi ama haftaya çok güzel eksiyle gelecem inşAz gitmiş ama eksi mi eksi tebrikler canim
kuzu malahit le ilgili bişey sordum bi bakSelam canlarrrr
öğle aramı sizinle yiyeceğim inşallah :) sabah işleri bitmediği için sinir oldum
hemen geçmişe dönüppp bildirimlere bakayım...
LÜTFEN BİLDİRİMLER GEÇ SAATE KALMASIN..
BİLDİRİMLER GELSİN!
ellerine sağlık balımmmmmmmmmmmmmmKimseler yokken sileyim yerleri sabah bildirimler temiz gelsin eflal ayaklarını kaldır canım
Ohh mis gibi oldu
Canım ya 3 yas var dimi seninkiler arasinda.Nasil sence onerir misinTşk ederim canım hafta başı regl olunca birde bu hafta spor pek yapamadım hem ağrım oldu hem kızlar fırsat vermedi çok huysuzlardi ama haftaya çok güzel eksiyle gelecem inş
Günaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Günaydın millet
Kilo bildirimi
Sabit 59.4
Evet 3 yaş var canım ,her çocuk aynı olmuyor malum ,biz hamilelikte başladık alıştırmaya dövme çarpma gibi durum olmadı şükür arada kıskanma oluyor benim sezeryandi ikisininde keyfini yetirmek zor oldu eğer yanında yardım eden veya dogumun normalse iyi sıkıntı olmaz inşallah,biz fazla arayı açmak istemedik rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahCanım ya 3 yas var dimi seninkiler arasinda.Nasil sence onerir misin
Amin canım.benim de ilki sezaryen ama cabuk ayaklanmistim.Evet 3 yaş var canım ,her çocuk aynı olmuyor malum ,biz hamilelikte başladık alıştırmaya dövme çarpma gibi durum olmadı şükür arada kıskanma oluyor benim sezeryandi ikisininde keyfini yetirmek zor oldu eğer yanında yardım eden veya dogumun normalse iyi sıkıntı olmaz inşallah,biz fazla arayı açmak istemedik rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
58.9 canım geçen hafta geldim iştekuzum senin takıma ilk bildirdiğin kilo ne? buraya kaç kilo geldin? miu ya formda kaç kilo yazdın?
@MiuLego kuzum ilk kilosunu ne alıcaz?
Ayyy hadi inşaalllahhhBenimde geçen ay öyleydi mahvediyor insanı cidden
Neden veremeyesin istedikten sonra muhakkak gider bak başlamışsın hayırlı olsun düzenin otursun patır patır dökülecekler
tamam kuzucum kaydettim58.9 canım geçen hafta geldim işte
Bende ilkde çok kötü oldum genel antezi oldum ağrıyla uyandım kızım 1 hafta kuvezde kaldı günde 2 defa emzirmeye gidiyordum havada soğuktu zor toplandim ama simdikinde spinal oldum çok rahattim ağrım sızım yok denecek kadar azdı buda 3 gün kuvezde kaldı o ara bende kendimi toparladım ,ilk 2 hafta zor oldu sonra şükür sorun olmadiAmin canım.benim de ilki sezaryen ama cabuk ayaklanmistim.
Bugün tutmadım cnm.. kalktım hızlıca evi topluyorum... sonra tartılıcamDün bi uzman vücut oruca 5 günde alışır dedi yani suan ki tartida sıkıntı olabilir ama buda hayatin bir parçası sonuçta oruç tuttuk kaçamak yapmadık tatlim içini rahat tut
Allah hayirli uzun omurler versin hepimizin evlatlarinaBende ilkde çok kötü oldum genel antezi oldum ağrıyla uyandım kızım 1 hafta kuvezde kaldı günde 2 defa emzirmeye gidiyordum havada soğuktu zor toplandim ama simdikinde spinal oldum çok rahattim ağrım sızım yok denecek kadar azdı buda 3 gün kuvezde kaldı o ara bende kendimi toparladım ,ilk 2 hafta zor oldu sonra şükür sorun olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?