Bende tutmadım ama gece yeme sahur malum şu durumu falan gerekende n daha az elsi gelebilirBugün tutmadım cnm.. kalktım hızlıca evi topluyorum... sonra tartılıcam
Geç kalktım bernam. Ödem insin diye bekledim. Şimdi çıkıyorum tartıya ama hafta içi artıdaydım. Dünkü ananas detoksu fayda ederse az da olsa eksi gelmeyi umut ediyorum
Cok sukur canım benimde derdim bu 6 lari görmeden bir düzen oturtup stressiz götürmek ınsallahsüpersin makbuşummmmmmmm
küsmedik yaniii çünkü de 6 ları görmek sana yasak
ama bu civarlar iyidir
haftaya eksi gelecek kesin
Amin amin canımAllah hayirli uzun omurler versin hepimizin evlatlarina
Hiç sanmıyorumBende tutmadım ama gece yeme sahur malum şu durumu falan gerekende n daha az elsi gelebilir
Hiç sanmıyorum
Neyi sanmiyon yani gayet iyi ekşi gelcek o zaman no problemHiç sanmıyorum
Kız artıydım artıNeyi sanmiyon yani gayet iyi ekşi gelcek o zaman no problem
Kahrından ölür müsün bilmem de Miu seni öldürür ,korkutmak gibi olmasınKız artıydım artı
ilk defa listeye artı ile girersem kahrımdan ölürüm
Bence reglden değil
COOk tatlısın yaaa.10 dakikadır tartılıyorum ,ama net kilomu anlayamadım
Geçen hafta 63.5 idim.
Bu hafta sabit çıktı ama dambılı tarttım 400 gr eksik tarttı
5 lik su bidonu yoktu,nasıl olsa 2 tane 2.5 lt de 5 eder diye kola şişesini suyla tarttım (övünmek gibi olmasın matematiğim süperdir toplamda 5 ettiğini hesap makinası olmadan hesapladım)O da 5.1 kilo çıktı
Velhasılı kelam ya sabitim ,ya da dambıl benden gaza geldi o da zayıfladı
hepfit @MiuLego
Bende kedi her zaman kaymak yemeze bağlıyorum canim
Ney neuuuu ..kız kaymak sağlıklı yav. Karatay yiyin dedı Die abarttimdu. Mesele onu balla ve cok yememdi sanırım. . Bu hafta spor yapcam inşallah . bi de regl gelse . OH miss.senle bile Mortı olurum lâ ben. yiyosa gel baciiiimmBende kedi her zaman kaymak yemeze bağlıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?