Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bence ben sen kilolarda olsam doktor kontrolüyle verirdim. Çünkü 3-5 kilo değil iş... Tabii ki git.
Kafada bitirme bi de alışkanlık değiştirmek zor. Yolun uzun olduğu için çok sıkı başlamaman lazım. Daha gevşek olman lazım. Yoksa beynin oynuyor senle doyurmuyor mideni zalım mide.

Ya ben çok üzgünüm şuan ne yazacağımı bilemiyorum.
Mium ben de biliyorum bu hafta neden böyle oldu. 58i görünce bi rahatlama geldi yürüyüş dışında hiç spor yapmadım...
Sorumsuzluk ettim herkesten çok özür diliyorum. Haftaya elimden geldiğince telafi edeceğim...

Mortim beni etiketlemedin.Uzulme en azindan elimden geleni yaptim diyebiliyosun icin rahat artinin sebebi yeme duzeninin degismesi.aman nasilsa gider diyip cis cos yemedin ki.
Bonus ben diyete 25 eylulde basladim emin ol kafamda bitirerek baslamamistim.buralari hep takip ediyodum aylardir basari hikayeleri gunlukleri..diyetimin ilk 3 haftasi gunduz dikkat et aksam dondirma ye..3gun dikkat et haftasonu akrabaya git pasta borek ye..ert3si gun evde yenek yon pizza ye..hep bu sekilde gecti.Beni motive eden burasi oldu.once sensin sisko sonra bu takim.kafamda bitirmemi sagladilar.ha bi de bk herkes soyluyo menu vermiyosun.menu vermek ciddi etki.aksama yazcam yorum alcam diye dusununce elin gitmiyo o yediklerine.kotu menuyu yazmazsan kim neyi nasil duzeltsin.

Şükür derken
ben yerim ama 500 ün altı gelmem
500 ün altı gelirsem kahrımdan ölürüm
beni verdiğim kilolarla değerlendirin
ben başkaları gibi sabit ya da az yüzdeyle gelmem
bu sözler tanıdık mı vero?

Takım ruhuna gram saygın yok biliyorsun değil mi?

Önceki söylediğin lafları gram gram yemek böyle bişey olsa gerek

Ne oldu vero her halukarda -500 garantideydin

Burda herkes k...nı yırtarken senin dünya kadar kaçamağın ne derece vicdani.

he vero kaymak çok sağlıklı bak herkesin menüsü kaymak dolu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…