Kafalar yürüdü miu matematik hocam çoh yakışıklıydı lisede. Derslere konstanre olamadım hiçArtı 600 yalnız eksi değil
Yaa miu valla döv beni nolurmoralim ciddi anlamda bozuldu bildirimle.. ne ara bu kadar umursamaz bir takım olduk ya...
Bence ben sen kilolarda olsam doktor kontrolüyle verirdim. Çünkü 3-5 kilo değil iş... Tabii ki git.Benim halim nolacak acaba?
Dr a mı gitmeliyim acaba? Diyet için değilde kafa için. Direk diyetimle çok ilgisi var çünkü.
1 haftadır diyet yapmıyorum her an yapıyor gibi yapacak gibi hissediyorum kendimi bişeyler kaşıklarken buluyorum.
Ölü evinde doyasıya helva yiyen biri gibi hissediyorum kendimi.
Diyet sayfalarına takip ettiğim kişilere bakarken çok güzel motive edici yazılar okurken bakıyorum yine elimde bişey.
Yav benim mantığım yada direk tövbe bismillah beynimmi yok?
matematik61 berna diyodu ya kafanda bitirmediğin için diye. Dün ablamda dedi kafanda bitmediği için böyle oluyosun diye.
Ulan bu nasıl kafa bu kafada bitme nasıl olucak?
Tamm diyorum karar veriyorum e istiyorum sonra 1,5 gün sonra noluyoda bırakıyorum?
igdedali sen ne dersin dr işine?
gerek yokYaa miu valla döv beni nolur
Vero işine gelen tarafı ni dinliyor atasözü kullandım onuda kaymaga bagladiKaratay ı dinliyosak bal yasak
Mortim beni etiketlemedin.Uzulme en azindan elimden geleni yaptim diyebiliyosun icin rahat artinin sebebi yeme duzeninin degismesi.aman nasilsa gider diyip cis cos yemedin ki.@MiuLegohepfit
Geçen hafta: 65.7
Güncel: 66.3
Artı 0.6
Artı yüzdesi hesaplamayı bilmiyorum.. ilk defa artı geldim
Kızlar orucun ilk günğ artı 2 ydimelimden geldikçe dikkat ettim.. yeterince spor yapamadım oruç hem ödem yaptı hem çok sarstı beni.. bu hafta başka sıkıntılarımda var ama bahane olarak sunmak istemiyorum..
Çok çok çok özür dilerim
Bonus ben diyete 25 eylulde basladim emin ol kafamda bitirerek baslamamistim.buralari hep takip ediyodum aylardir basari hikayeleri gunlukleri..diyetimin ilk 3 haftasi gunduz dikkat et aksam dondirma ye..3gun dikkat et haftasonu akrabaya git pasta borek ye..ert3si gun evde yenek yon pizza ye..hep bu sekilde gecti.Beni motive eden burasi oldu.once sensin sisko sonra bu takim.kafamda bitirmemi sagladilar.ha bi de bk herkes soyluyo menu vermiyosun.menu vermek ciddi etki.aksama yazcam yorum alcam diye dusununce elin gitmiyo o yediklerine.kotu menuyu yazmazsan kim neyi nasil duzeltsin.Benim halim nolacak acaba?
Dr a mı gitmeliyim acaba? Diyet için değilde kafa için. Direk diyetimle çok ilgisi var çünkü.
1 haftadır diyet yapmıyorum her an yapıyor gibi yapacak gibi hissediyorum kendimi bişeyler kaşıklarken buluyorum.
Ölü evinde doyasıya helva yiyen biri gibi hissediyorum kendimi.
Diyet sayfalarına takip ettiğim kişilere bakarken çok güzel motive edici yazılar okurken bakıyorum yine elimde bişey.
Yav benim mantığım yada direk tövbe bismillah beynimmi yok?
matematik61 berna diyodu ya kafanda bitirmediğin için diye. Dün ablamda dedi kafanda bitmediği için böyle oluyosun diye.
Ulan bu nasıl kafa bu kafada bitme nasıl olucak?
Tamm diyorum karar veriyorum e istiyorum sonra 1,5 gün sonra noluyoda bırakıyorum?
igdedali sen ne dersin dr işine?
Şükür derken
Yaa miugerek yok
bi beni etiketlememişsin ama kiloları ben tutuyom
Takım ruhuna gram saygın yok biliyorsun değil mi?Ney neuuuu ..kız kaymak sağlıklı yav. Karatay yiyin dedı Die abarttimdu. Mesele onu balla ve cok yememdi sanırım. . Bu hafta spor yapcam inşallah . bi de regl gelse . OH miss.senle bile Mortı olurum lâ ben. yiyosa gel baciiiimm
bi beni etiketlememişsin ama kiloları ben tutuyom
he vero kaymak çok sağlıklı bak herkesin menüsü kaymak doluNey neuuuu ..kız kaymak sağlıklı yav. Karatay yiyin dedı Die abarttimdu. Mesele onu balla ve cok yememdi sanırım. . Bu hafta spor yapcam inşallah . bi de regl gelse . OH miss.senle bile Mortı olurum lâ ben. yiyosa gel baciiiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?